dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 179180181182183 222> |
Korisnik | ||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jako lijepe su ti ruzice
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Ma dajjjj, još toliko ruža ? I ja opet došla bez škara ? A sad kad vidim sliku slonovog uha krivo mi je što ga nisam uzela od Free kad mi je žena lijepo nudila.
A tvoj je baš lijep, kao neki vatromet, kao da je petardu, dobio pod rep ! ![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
tvoj je vrt još uvijek divan i rascvijetan unatoč nadolazećoj zimi. Ruže caruju, i bilo bi ih i meni šteta rezati kada su toliko lijepe.
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Ako ga nema, onda ja lajem na mjesec !! Idi vidi !! Pa ak moji slamnati cvatu, valjda cvatu i tvoji !!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
fREE gdje da nađem rascvetali kaktus ? A što je ovo na predhodnom postu da nije možda riba na suhom? Ma baš se lijepo rascvjetao.
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
|
Super je dvorište malog kaktusa
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
šetkam i uživam,zaista kod tebe ruže kao u maju ,prelijepe su
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Aralija,je i to spada u kaktuse,malo poranio al nema veze.
![]() Tačkaćica,dobro došla u moje dvorište
![]() Sarajka,nije ko u maju al još uvijek su lijepe,baš sam danas odnijela buket ruža bratu za rođendan
![]() Belina,pa gdje sad nađe ovu sliku,nažalost ona sad više ne cvate,al opet će doći njezino vrijeme
![]() |
||
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Prekrasno je kod tebe,vidim da je i tebi procvalo slonovo uho,a i ti imaš bijelog
u potražnji sam za drugom bojom,nisam ga baš vidjela u prodaji. |
||
![]() |
||
|
Ja nikad nisam nikakvo slonovo uho ni vidjela u prodaji!
|
||
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Ja nikad nisam nikakvo slonovo uho ni vidjela u prodaji! [/QUOTEočigledno sam se krivo shvatila,ovo je tvoj odgovor
11111,to je slonovo uho ili haemanthus albiflos
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
to jeste slonovo uho,ali ja sam napisala da ga nisam nikad vidjela u prodaji,ovog sam dobila prije nekoliko godina od susjede.
|
||
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
prekrasno je to slonovo uhu...nikad ga u životu nisan vidila ....vidila san na netu da ima i crveni....ali nisan našla di ga mogu nabaviti
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
|
Da i ja znam da postoji crveni,ako netko naleti na njega,sjetite me se
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
....puj ga bilo!
...adenium više nebu mali šmokljan, sad je to već pravi maneken! ![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
|
si ga prepoznala.sad je pravo dečko
![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 179180181182183 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |