Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Vam cure ali za nepovijerovati tako mali krompirko a pustio pupove jedva čekam da se rascvijeta da se gospodin slika
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijepo cvijeće..
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dobar ulov, baš mi je krasna ta mala travica, a još ljepša dok se razraste u grmić
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma dušo moja zlatna onoliko malo prostora a nema šta nema -ljepota do ljepote -ma svaka čast Triša -sad sam u fazonu prikupljanja sijemena i kaktusa. A još malo poslije stavljam još svog vrta sad mi je najljepši
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde ,ajde draga moja samo ti dođi još ima toga kod mene - moram malo razrjediti dvorište, vidjela si kakva je gužva.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Napokon i ja dođe do svog krompirka ....ko će ako ne Triša -srce moje -a još ima od nje za ne povijerovati šta m je dala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dobar ulov, a sada i ti imaš krumpirka
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Željka ali imam još ljepotana hrpa sad upravo razmišljam kako ih moram sve razdvajati posebno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vidim da je ulov bio odličan,prekrasni novi ljubimci !
|
|
![]() |
|
------Neka ukrasna trava koja mi se jako dopala i krompirko. Ma imam još ali me zeza postavljanje slika
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma ništa ja ne lijepim u mene mozak digitron sve ja popamtim a hvala svima na biljkama ima toga još pa ću postavljati
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bah, ljepše izgleda na slici no u prirodi. Ali kako sam zadnji čas ostala u Rijeci... A ti imaš uspomena iz cijele Hrvatske! Na vaze bar možeš zalijepiti ime a ja na biljke u vrtu ne mogu. Pamtim, dok me pamet ne ostavi! |
|
![]() |
|
![]() A evo da vidite kako ja to odma rasčlanim pa imam bilja za svakoga,a za sebe uvijek najljepši i najbolji primjerak dok neko nestigne iz Rijeke ili Siska,Istre,Splita,Crkvenice,Opatije i svih drugih mijesta da ne nabrajam..... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gdje je to cvijeće ????. Ajde izvještaj iz vrta. Pa to je samo jedan kaktus
![]() ![]() ![]() Onu travu šarenu što sam ti dala nemoj ju držati u kući, daj joj da barem pola dana dobije sunca, makar jutarnjeg
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet kaktusi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() --Nešto što me je jako oduševilo ovaj poklon od Korijenka ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
niho pa kod tebe nema čega nema
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |