Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 245> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepi vrt u savršenom predproljetnom izdanju, draga Anaida
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Draga Anaida, došla sam u posjetu i oduševljena sam tvojim parkom, a kamenje mu daje posebnu draž.Vjerujem sa ćemo se družiti i uživati u plodovima našeg rada.Bravo!!!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Vidim ja da si ti zasukala rukave
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zasukala rukave s velikom radošću.. Puno toga ima za obaviti u vrtu ali me svaka od tih radnji veseli. Jučer sam sve pograbljala, okopala travu oko gotovo svih rubnika oko otoka, poluotoka, šišnula lavandu samo malo i radovala se svakom znaku života i rasta mojih biljkica..
Danas poslijepodne nastavljam akciju uz veliku pomoć MM-a. Štihanje i izrada povišene povrtne gredice.
Nekako mi je već danima u mislima ona pjesma P. Nerude što završava
"Donijet ću ti copihue, radosno cvijeće s' planina,
tamne lješnjake i šumske košare cjelova. Htio bih s' tobom učiniti što proljeće čini sa trešnjama." ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
E pa stigli su na red radovi koji nas vesele
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]()
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Trešnjice, želim ti uspješan dan
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Anaida, tvoj vrt me oduševljava u svakom pogledu...zaista je prelijep....vidi se da si bila jakooo jakooo vrijedna....
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Tako kreativno i predivno!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Odlićno je ispalo ovo sa spajanje u veliki poluotok
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Uvijek s posebnim oduševljenjem prošetam tvojim vrtom i divim se novinama. Vrt mi je prekrasan i sada
![]() ![]() a što će tek biti kad sve procvate........ |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam šutke čekala slike. Nisam se i ja htjela pridružiti "općoj špotanciji"
![]() ![]() Uvijek me iznova oduševljava kako lijepo planirate vaš vrt. Travnjak, otoci, kako netko reče, sad već pomalo i kontinent, ali prelijepo.Kad krene cvijeće....
A kamenjar će se u času opet ispuniti.
I mene zanima što će biti u onoj tegli i posebno, gdje ćeš ju smjestiti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Povrtnjak po principu visoke gredice završen
MM, Fifi i ja umorni jako, jako.. Ali za šetnju se našlo snage. Iako se po isplaženom jeziku vidi da smo umooooorniii kao pas
![]() ![]() Puno vam pozdrava šaljem svima i želim lijepe proljetne dane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme vidi Fifija među visibabama, kako je to slako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno ste brzi. Gredica već gotova i ispunjena zemljom.
Poluotok uz ogradu krasan, a vrt uredan - to me uvijek oduševi. Ja sam uvijek preumorna da još nakon kopanja i sađenja počistim i pokupim, to uvijek ostavim za drugi dan. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
vidim da si pravo bila vrijedna poluotoćić je prekrasan a i povrtnjak biće tu svega ove godine
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Visoke gredice su me uvijek oduševljavale,ne samo da su lakše za održavanje nego se ravnomjerno zagrijava korjen tj. podzemni i nadzemni dio biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tvom vrtu je sve lijepo i skladno, fifi mu je pravi ukras!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš je sve lijepo uredno. A Fifi je pravi pozer (doduše s isplaženim jezikom - no, nema veze)... ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() hvala ti što si me pustila da šećem tvojom oazom.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 182183184185186 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |