Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 251> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A još cmoljim za picmoljcima, hahahaha, e pa takvu me majka nije rodila, takva sam ispala iz vražje torbe ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e stvarno ima svašta kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sijala sam mimoze nekoliko puta ali niti jedna mi nije nikla.... a ni caesalpinie... S njima nisam imala sreće....
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
malo kasnim u razgledanju slika,sad sam lagano prosetala
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Mimoze,preslatke...prvi put vidim ovako gajene iz semena...bebe a vec lice na na odrasle...
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo me odmah sam došla na tvoj poziv vidjeti ljepotana, prekrasan je u ovako bujnom cvatu, a i ostalo cvijeće ti je uzvratilo tvoju pažnju i ljubav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Vani ima mjesta ko na velesajmu, a ako sfali prostora zimi, do tada će se kčer preseliti u svoju kuću pa opet imam jednu sobu samo za njih!!!! Možda ću da oženim još koga, pa opet evo prostora!!!! Pa ćemo da se igramo u mojoj džungli zimi mm i ja: on Tarzan - a ja Džejn!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ajme free, kud ćeš sa svim tim kad naraste?
|
|
![]() |
|
Pa Bako, sve je krasno niklo, sada se bojim da ne polegne i više neće moći ustat!!! Jedna teglica mi je sumljiva!!!!
Kiki-ko, reznice polygale stigle!!! E, nečete vjerovati kaj sam probala!! Cijepila grančicu polygale na vrbu!!! I sve u vodu dok ne vidim korjenčiće, dakako dio, a dio u zemljicu i zalijevam vodom u kojoj su se moćile vrbove grane!!!! Sada bi priroda trebala odraditi svoje!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svašta kod tebe lijepog.Mladih koji niču kao u pravom rasadniku!
![]() |
|
![]() |
|
Miro, ove male mrvice su tvoje mimozice a albicija je duplo veća i ima ih samo dvije ali zato ima ceasapinija ko u prići i već su pedalj visoke!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Što je ovo draga? Albicija ili?
|
|
![]() |
|
Hvala djevojčice na posjeti!!! ![]() Milica, još me nitko od mojih nije čuo da pjevam, ponesu me neke pjesme, vela luka, pa klapa Intrada i takve stvari, a to pjevam iz sveg srca, ali samo dok vozim, radio do daske i pjesma iz sveg srca, ali ovako...malo teško, čak ni pod tušom!!! Ali volim slušati muziku!! Pa slušaju i one samnom!! Mali kaktus, a poslije tog tuluma sam išla van, opet seliti biljkice, zeblo me da nisam više mogla izdržati, skoro sam i plakala od jada kaj neći završiti ali i mrak me potjerao!! A jedva čekam da zapjevaš kaj si našla!!! A znaš da rado dajem!! ![]() Nataly, još je mali, bit će divan kad naraste, a počeo je lijepo napredovati!!! Tikvić, a trudim se, kaj da drugo velim, ali usput i punim akumulator, nekako mi sve više treba tog punjenja, tu se čovijek smiri, opusti, uživa u tako malim stvarima!! Kako li je bilo našim roditeljima živjeti pred 30 godina, bez ovog stresa, žurbe, napetosti!!! Kikić, opet si mi izmamila osmjeh na lice, sada ću grančice staviti pod bocu!!! Kako se one primaju kod vas!! Nisi ni jednom pokušala? Nema ni jedne grančice iz zemlje sa korjenčićem!! |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Stiže još reznica polygale.Više sreće ovaj put.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Nedostajale su mi tvoje slike, ali danas si bila vrijedna i sve nadoknadila!
Sve je prelijepo,kao što tebi i dolikuje |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Stvarno si se danas raspištoljila sa slikama. ![]() Koliko cvijetova na kukurijeku. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
O pa ti si danas imala tulum na forumu,koliko lijepi slika sa još više lijepih biljčica.
![]() Ne brini za onaj sedum od Korijenka,poslale mi cure još,Korjenčica se neće ljutiti,nek sad tebi lijepo raste.
![]() A sad vidim da još nešto nemam što ti imaš,al ti neću reći šta,nek se malo mučiš
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve lijepo raste, sigurno mu puno pjevaš, kažu da valja cvijeću pjevati pa bolje raste...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |