Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 186187188189190 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 21:11
smile71  smile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2011 u 19:01
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

e stvarno ima svašta kod tebe

A još cmoljim za picmoljcima, hahahaha, e pa takvu me majka nije rodila, takva sam ispala iz vražje torbe Tongue života!!!smile78  Ma kad ih volim!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2011 u 21:40
e stvarno ima svašta kod tebe Big%20smile
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 09:23
Sijala sam mimoze nekoliko puta ali niti jedna mi nije nikla.... a ni caesalpinie... S njima nisam imala sreće.... Cry
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2011 u 08:19
malo kasnim u razgledanju slika,sad sam lagano prosetala
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 23:21
Mimoze,preslatke...prvi put vidim ovako gajene iz semena...bebe a vec lice na na odrasle...
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 23:15
smile127 pregledala sam male novitete!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 23:05
Evo me odmah sam došla na tvoj poziv vidjeti ljepotana, prekrasan je u ovako bujnom cvatu, a i ostalo cvijeće ti je uzvratilo tvoju pažnju i ljubavThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 14:08
Vani ima mjesta ko na velesajmu, a ako sfali prostora zimi, do tada će se kčer preseliti u svoju kuću pa opet imam jednu sobu samo za njih!!!! Možda ću da oženim još koga, pa opet evo prostora!!!!  Pa ćemo da se igramo u mojoj džungli  zimi mm i ja: on Tarzan - a ja  Džejn!!!smile156

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 13:42
Ajme free, kud ćeš sa svim tim kad naraste?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 13:23
Pa Bako, sve je krasno niklo, sada se bojim da ne polegne i više neće moći ustat!!! Jedna teglica mi je sumljiva!!!!

Kiki-ko, reznice polygale stigle!!!  E, nečete vjerovati kaj sam probala!! Cijepila grančicu polygale na vrbu!!! I sve u vodu dok ne vidim korjenčiće, dakako dio, a dio u zemljicu i zalijevam vodom u kojoj su se moćile vrbove grane!!!!  Sada bi priroda trebala odraditi svoje!!smile205 Možda način zakorjenjivanja bude trebalo i patentirati!!smile121

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 16:56
Svašta kod tebe lijepog.Mladih koji niču kao u pravom rasadniku!Big%20smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 11:48
Miro, ove male mrvice su tvoje mimozice a albicija je duplo veća i ima ih samo dvije ali zato ima ceasapinija  ko u prići i već su pedalj visoke!!!!smile86

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 11:09
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Uploaded with ImageShack.us

Jučer kad se slikalo mi smo već spavale, ali zato smo sada spremne za slikanje, idemo, ptičica i raširiti listiće!!!   Mama Miro K, vidi nas!!!!

Što je ovo draga? Albicija ili?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 11:03

Hvala djevojčice na posjeti!!!smile79

Milica, još me nitko od mojih nije čuo da pjevam, ponesu me neke pjesme, vela luka, pa klapa Intrada i takve stvari, a to pjevam iz sveg srca, ali samo dok vozim, radio do daske i pjesma iz sveg srca, ali ovako...malo teško, čak ni pod tušom!!!  Ali volim slušati muziku!!  Pa slušaju i one samnom!!

Mali kaktus, a poslije tog tuluma sam išla van, opet seliti biljkice, zeblo me da nisam više mogla izdržati, skoro sam i plakala od jada kaj neći završiti ali i mrak me potjerao!!  A jedva čekam da zapjevaš kaj si našla!!!  A znaš da rado dajem!!Embarrassed

Nataly, još je mali, bit će divan kad naraste, a počeo je lijepo napredovati!!!

Tikvić, a trudim se, kaj da drugo velim, ali usput i punim akumulator, nekako mi sve više treba tog punjenja, tu se čovijek smiri, opusti, uživa u tako malim stvarima!!  Kako li je bilo našim roditeljima živjeti pred 30 godina, bez ovog stresa, žurbe, napetosti!!!

Kikić, opet si mi izmamila osmjeh na lice, sada ću grančice staviti pod bocu!!!  Kako se one primaju kod vas!!  Nisi ni jednom pokušala? Nema ni jedne grančice iz zemlje sa korjenčićem!!

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 10:07
Stiže još reznica polygale.Više sreće ovaj put.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 22:45
 Nedostajale su mi tvoje slike, ali danas si bila vrijedna i sve nadoknadila!
 Sve je prelijepo,kao što tebi i dolikuje
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 21:11

Stvarno si se danas raspištoljila sa slikama. Clap Onaj crnac u drvu je baš fora. Sviđa mi se kontrast.
Koliko cvijetova na kukurijeku. Thumbs%20Up
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 19:13
O pa ti si danas imala tulum na forumu,koliko lijepi slika sa još više lijepih biljčica.Clap
Ne brini za onaj sedum od Korijenka,poslale mi cure još,Korjenčica se neće ljutiti,nek sad tebi lijepo raste.Tongue
A sad vidim da još nešto nemam što ti imaš,al ti neću reći šta,nek se malo mučišWink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 18:25
Sve lijepo raste, sigurno mu puno pjevaš, kažu da valja cvijeću pjevati pa bolje raste...
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 186187188189190 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,672 sekundi.