Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam ih čekala od zime i jedva dočekala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga moja Niho ja mislim da će tebi i Triši trebati prevoditelj. Pomidor je rajčica. Super ti je grašak i luk, bit će toga puno, kad si toliko si posadila.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo su moje tek posadite paprike -jadnice kako su tužne ali sve se diglo
![]() ![]() - dok se diže - dobro je , pa makar bile to samo paprikice! ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Čula sam se sa čovjekom koji prodaje banane i ostale su mu još 2 male,sutra popodne idem po obe.Treba večeras zaspati i dočekati.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
Bome bako to moj tata i sestra zalijevaju--------------a ja se naradim ko konj da bi oni samo zalili -gotovani
@-----IRIS--------- biće svega--nemogu dočekati |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nešto te "izbaciva" nije ni čudo vidi koliko imaš hijeroglifa gora.
Evo lantana ti je prevela pomidor, ali već ću ja tebe naučiti ako se što zove, a vidim da će bit i mlade kapule, luka i slično, to super ide uz ćevap.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da li si je posadila odma van-ili nećeš još |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti je mljac
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Konačno imam bananu |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala najljepša ali viodjećemo nešto i za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ima li pomidora, krastavaca, paprika, što je ovo ništa se ne vidi.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mmmm al ćete se vi napapati
![]() |
|
![]() |
|
Anaida pa ja mislim da si i ti- sa nama . Ovdje se toliko bar ja osijećam slobodno kao da vas sve već poznajem -čak i u jednom trenutku se osijećam sa vama svima bliža nego sa svojim naj bližim -i zato se tako i ponašam jer želim da svi koji su samnom da budu ovako veseli bez ikakve ljutnje na neki komentar ili smajlić jer ja sviju obožavam i volim ovdje ![]() |
|
![]() |
|
Šta je pomidore. Evo ovo sam samo grašak svoj pokazala-pa idem dalje .Ali našto me izbaciva uvijek tako da ćeš izgleda vidijeti samo ovo----hahahaha
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome imaš ti Niho i poljoprivredno dobarce.A i lijepog posla zaliti svaku biljčicu!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |