Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:31
Ja sam ih čekala od zime i jedva dočekalasmile213
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 22:23
Draga moja Niho ja mislim da će tebi i Triši trebati prevoditelj. Pomidor je rajčica. Super ti je grašak i luk, bit će toga puno, kad si toliko si posadila.
život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 16:55
Ovo su moje tek posadite paprike -jadnice kako su tužne ali sve se digloWinkWink
- dok se diže - dobro je , pa makar bile to samo paprikice!Tongue
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 19:00
Čula sam se sa čovjekom koji prodaje banane i ostale su mu još 2 male,sutra popodne idem po obe.Treba večeras zaspati i dočekati.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 22:18
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 16:52
Bome bako to moj tata i sestra zalijevaju--------------a ja se naradim ko konj da bi oni samo zalili -gotovani

@-----IRIS--------- biće svega--nemogu dočekati
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 23:05
smile41ja ručala kad onosmile134. Ja se javi i samo kaže imam bananu. Jasmile114-----a ono moja cura je već ima . Jako samsmile213
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 22:40
Nešto te "izbaciva" nije ni čudo vidi koliko imaš hijeroglifa gora.
Evo lantana ti je prevela pomidor, ali već ću ja tebe naučiti ako se što zove, a vidim da će bit i mlade kapule, luka i slično, to super ide uz ćevap.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 22:15
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

Konačno imam bananusmile213smile213

Da li si je posadila odma van-ili nećeš još
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 23:19
Vrt ti je mljacsmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 22:10

Konačno imam bananusmile213smile213

čovjek uči dok je živ
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 22:37
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:02
Tongue      Evo da se pohvalim ovo je moja bašte i tu sam zasadila svašta ponešto...

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 12:30
   [/QUOTE]   

Ovo su moje tek posadite paprike -jadnice kako su tužne ali sve se digloWinkWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:20
Hvala najljepša ali viodjećemo nešto i za tebesmile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:06
Ima li pomidora, krastavaca, paprika, što je ovo ništa se ne vidi.Wink
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 12:47
mmmm al ćete se vi napapati Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 13:25
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Niho naša, sve je prelijepo - a tvoji smajlići uz svaku sliku se prava gesta prijateljstva prema nama i sreće s onim što te okružuje i zato -

Anaida pa ja mislim da si i ti- sa nama . Ovdje se toliko bar ja osijećam slobodno kao da vas sve već poznajem -čak i u jednom trenutku se osijećam sa vama svima bliža nego sa svojim naj bližim -i zato se tako i ponašam jer želim da svi koji su samnom da budu ovako veseli bez ikakve ljutnje na neki komentar ili smajlić jer ja sviju obožavam i volim ovdjesmile79jer svu ste moja druga familija
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 21:26
Šta je pomidore. Evo ovo sam samo grašak svoj pokazala-pa idem dalje .Ali našto me izbaciva uvijek tako da ćeš izgleda vidijeti samo ovo----hahahaha
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 13:50
Bome imaš ti Niho i poljoprivredno dobarce.A i lijepog posla zaliti svaku biljčicu!Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.