Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nikad ne bi pogodila, da me netko pitao,da su ovo poklopci od tih raznih namaza.
Ti su poklopci tako bezvezni, nikakvi...al ti si ih GENIJALNO obradila, nema šta!!!! A puknuta pločica.....ljudi ponekad trebaju bacati stvari da si stvore malo prostora,da se oslobode nepotrebnih viškova i raznih gluposti. Kad si ti u pitanju, sudeći po ovoj pločici.....ti ne smiješ ništa bacati, za tebe gore navedeno, ne važi. Kako si je samo sredila-čudo jedno!!!!!! A ona "Prodavačica ljubičica", je da sam bila u osnovnoj školi, al se sjećam pjesme i da sam plakala ko tužna godina...eeeeehhhh ![]() Primavera, ti si zaista potvrđena, maštovita genijalka-majstorica,umjetnica...kakogod želiš da se izrazim! Nemam pravih riječi da ti kažem doživljavam ove tvoje radove! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ti si kraljica detalja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... oduvijek sam voljela minijature, tako da meni raditi ovo predstavlja veliku radost i ispunja me srećom kad na majušnom komadu uspijem dobiti slikicu... ove male pisanice od gipsa veličine su otprilike nokta na prstu prstenjaku i baš ih je zabavno bojati
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Halooooo, ovo je
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Primavera, ti si zaista majstorica bez premca u kreativnosti , idejama, a rezultati tako profinjeni i besprijekorni.Večeras sam naumila pogledati mnogo galerija i neću pisati cijela pisma i dizertacije jer neću daleko stiči.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
oduševile su me tvoje uskrsne minijature!male patkice su premedene,a cijeli dojam naprosto fantastičan
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ove minijaturice su prepreslatke,stvarno divno,bravo umjetnice! |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
pločice su prekrasne,svaka je na svoj način posebna i ljepa.
![]() smijem posudit ideju sto se tiče poklopaca za odljeve? tko bi se toga sjetio.... ![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
...drage moje vjerne posjetiteljice, hvala vam svima na komplimentima kojima me zasipate, odavde vas mogu počastiti samo s malo virtualnih bombončića
![]() @Slavica
![]() @Rose
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
kako slatki odljevi..pun pogodak.. stvarno se sjetiš svega.. ;)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala ti primice,sad se bacam na potragu poklopaca i gipsa...hm,imala sam ga još ako ga nisam bacila.... nadam se!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Primavera, tvoji radovi su tako dobro napravljeni pa imam dojam da su patkice došetale na rub odljeva.
Pokušavala sam naći najljepši odljev ali nisam uspjela jer su svi jednostavno prekrasni!!!
![]() Ti si zaista pravi umjetnik!!!
|
|
![]() |
|
Rose
![]() ...drage moje, stavila sam u svoj Blagdanski izlog u odjeljku Ručni radovi pisanice radjene decoupage tehnikom, čisto zato da ne odvajam pisanice, pa koga zanima nek odšeta tamo preko ovog linka
...hvala vam na svakom posjetu...
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
primavera, odljevci su svaršeni
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nemam riječi.Savršeno!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Prima, taman da ću uzet bombončić, kad ono ode....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |