Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primavera - salvete i drugi papiri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Primavera - salvete i drugi papiri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 23>
Korisnik
Poruka
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:34
Ja nikad ne bi pogodila, da me netko pitao,da su ovo poklopci od tih raznih namaza.
Ti su poklopci tako bezvezni, nikakvi...al ti si ih GENIJALNO obradila, nema šta!!!!
A puknuta pločica.....ljudi ponekad trebaju bacati stvari da si stvore malo prostora,da se oslobode nepotrebnih viškova i raznih gluposti.
Kad si ti u pitanju, sudeći po ovoj pločici.....ti ne smiješ ništa bacati, za tebe gore navedeno, ne važi.
Kako si je samo sredila-čudo jedno!!!!!!
A ona "Prodavačica ljubičica", je da sam bila u osnovnoj školi, al se sjećam pjesme i da sam plakala ko tužna godina...eeeeehhhh
Primavera, ti si zaista potvrđena, maštovita genijalka-majstorica,umjetnica...kakogod želiš da se izrazim!
Nemam pravih riječi da ti kažem doživljavam ove tvoje radove!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:34
ti si kraljica detaljasmile227........ne mogu vjerovati koliko si toga napravila........a svaki komad odrađen do najmanje sitnice.......patkuice su mi baš čeče......a tek poličice s ružama pa još sottile......moj naklonsmile58......
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:44
Thank%20You Thank%20YouThank%20YouThank%20YouThank%20You...hvala vam na ovako krasnim riječima drage moje curice Otok, Felina, Anastazija, Maredelmare, Mare N.... brze ste, nema što, ganule ste me i rasplakale svojim komentarima Embarrassed...

... oduvijek sam voljela minijature, tako da meni raditi ovo predstavlja veliku radost i ispunja me srećom kad na majušnom komadu uspijem dobiti slikicu... ove male pisanice od gipsa veličine su otprilike nokta na prstu prstenjaku i baš ih je zabavno bojati Egg%20Paintinga ambalaža k'o stvorena za izliti podlogice...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:12
Halooooo, ovo je    kreativko. E sad si me bacila u bed. Ali ideje su tu da se kradu (nek ti bude krivo). Kad sam počela gledat prvo mi je bio kokot pa bubamare i sad mislim - nema više -prekrasno, ali kad sam sve vidjela sad više ne znam koja je ljepša od koje.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:52
Primavera, ti si zaista majstorica bez premca u kreativnosti , idejama, a rezultati tako profinjeni i besprijekorni.Večeras sam naumila pogledati mnogo galerija i neću pisati cijela pisma i dizertacije jer neću daleko stiči.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 23:03
smile227smile39sto reci, a da moje prethodnice vec nisu, kombinacija boja, motiva, 3D efekta, svaka cast, moj naklon umjetnice smile211smile106
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 00:18
...hvala vam drage moje Gogs, Nado, Biljana Thank%20YouThank%20YouThank%20You...predobre ste prema meni, a ideje su ko pčelice, lete sa cvijeta na cvijet, svugdje uzmu malo medenog praha i ujedinjene stvaraju čarobni nektar... stoga nek samo slobodno lete, i tako svaka ruka napravi na svoj način... Butterfly%20watching hvala vam još jednom svima...
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 09:06
smile186Prekrasno,originalno ,inspiracije ne nedostaje.Sve čega se prihvatiš pretvoriš u čistu umjetnost.Ove minijature -predivne.Kako lijepo započeti dan,svratiti do tebe!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 12:59
oduševile su me tvoje uskrsne minijature!male patkice su premedene,a cijeli dojam naprosto fantastičan
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 19:55

Ove minijaturice su prepreslatke,stvarno divno,bravo umjetnice!Clap

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:06
pločice su prekrasne,svaka je na svoj način posebna i ljepa. smile94

smijem posudit ideju sto se tiče poklopaca za odljeve? tko bi se toga sjetio....smile42
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 20:43
jesi umjetnik i gotovo!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:10
...drage moje vjerne posjetiteljice, hvala vam svima na komplimentima kojima me zasipate, odavde vas mogu počastiti samo s malo virtualnih bombončića Valentine%20candy i s jednim velikim HVALA... i naravno svakoj ponaosob...

@Mima Thank%20You divljenje je obostrano....

@Prila Thank%20Youhvala od srca, i patkice zahvaljuju Rubber%20Duck

@Slavica  Thank%20You hvala ti od srca...

@Rose Thank%20Youdraga naša ružice, hvala ti, naravno da smiješ i prioni što prije, konačno, i ja sam ideju pokupila od drugih, netko se već davno prije toga dosjetio, ja sam ju samo malo prilagodila sebi...

@Renn Thank%20You ...stvarno si rezolutna, evo ti i pusa za to
Na vrh
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:15
kako slatki odljevi..pun pogodak.. stvarno se sjetiš svega.. ;)
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:18
hvala ti primice,sad se bacam na potragu poklopaca i gipsa...hm,imala sam ga još ako ga nisam bacila.... nadam se!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 15:22
Draga Primavera, tvoji radovi su tako dobro napravljeni pa imam dojam da su patkice došetale na rub odljeva.
Pokušavala sam naći najljepši odljev ali nisam uspjela jer su svi jednostavno prekrasni!!!
smile141
Ti si zaista pravi umjetnik!!!

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 18:45
  Rose smile78

...drago moje Proljeće, ti si odviše velikodušna... hvala ti od srca na lijepom komentaru Thank%20You

...drage moje, stavila sam u svoj Blagdanski izlog u odjeljku Ručni radovi pisanice radjene decoupage tehnikom, čisto zato da ne odvajam pisanice, pa koga zanima nek odšeta tamo preko ovog linka

...hvala vam na svakom posjetu...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:44
primavera, odljevci su svaršeni smile186!
ANĐELKA
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:49
Nemam riječi.Savršeno!
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 22:09
Prima, taman da ću uzet bombončić, kad ono ode....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 23>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.