Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
Korisnik
Poruka
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 13:48
Mima - sve su kutijice božanstveneClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 13:54
Preslatke su ti ove Sarah K. kutijice, naročito ova zelena
Kod one druge, moram reći da sam "ubrala" oko onih cvjetova
u donjem dijelu neodrezane dijeliće podloge salvete koja je različite boje od kutije - eto, rekla sam pa me sad ubi:)    Kod zelene nije tako uočljivo.
Ipak su mi jako lipe-Sarah Kay mi je inače, drag motiv.
Favorit mi je definitivno prva kutija-strašno mi se sviđaju boje, kombinacija onih prekrasnih ružica (a di ih nađe?!), i onih motiva na dnu. Ne znam koji je to schafer stil, al meni je ta famozna, totalno pogođena u svakom pogledu!   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 22:28
Maredelmare, ah, napokon netko tko kritizira. Svaka čast. Meni je uvijek draža konstruktivna kritika nego puste pohvale.
Ono silno hvaljenje je monotono.
Glede bijeloga na rozoj kutiji, priznajem, zbrzala sam. Ali imam tako malo vremena za decoupage a morala sam ih hitno napraviti jer sam ih danas trebala pokloniti nečakinjama za Uskrs. Čak sam i muža natjerala da ih izlakira jer ja nisam stigla. Na kraju su nečakinje dobile "uši u vrtiću" pa nisu ni došle, tako da kutije još uvijek stoje u mojoj kuhinji.
Iako, još jedno priznanje, kad sam pročitala tvoj post otišla sam ponovo pogledati kutiju, do tada to baš nisam niti uočila, a sada i mene smeta. To ti je isto kao kad nešto pišeš, tek kad netko drugi pročita tvoj tekst uoči nešto nelogično a sam, koliko god ga iščitavao, to ne uočiš. Nekad kad čitam nešto što sam i sama napisala pred godinu ili više, čudim se sama sebi kako sam mogla složiti tako glupavu rečenicu. Na poslu imam kolegicu s kojom sam se dogovorila da ja čitam njene uratke a ona moje pa si onda skrenemo pažnju na loše napisane dijelove. Eto, izgleda da mi i u decoupageu treba netko takav.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 23:07
Ma ja sam bila odustala od davanja primjedbi-opekla se, iako je bilo na pp...al ne voli to svatko čuti, pa ni na pp. Odustala bila...al opet...ne može čovjek protiv sebe.
Ja, osobno, volim kad mi netko ukaže na neki propust-kako ću inače napredovat?!
Drago mi je da nisi shvatila loše, ono što sam napisala.
Al bilo bi mi glupo bajat divno, krasno...a vidim tamo nešto...Vidi se da smo ti i ja rođene u dan razlike- dan si starija od mene, ajd'nećemo sad sitničarit tko je koje godine rođen, hahahahaa
Imaš ti, koja puno kraće radiš, i boljih radova od mene.
Pogledaj npr, moje propuste na koje sam sama ukazala-slika na 5.stranici, swap ogledalo na 12. strani-katastrofa...a našlo bi se još, hehehehe
Za onu schafer kutiju, pohvale su zaista bile iskrene.
Ja prvi put radim shabby kutiju-zato sam izabrala malu neku,ako zabrljam da bude manja šteta.
Ako ispadne loše, isto ću je pokazat i iskritizirat se sama ako treba
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 09:06
Evo i mene. Kad se meni dogodi da na tamnijoj podlozi stavljam takve salvete koje unutar ružica je teško izdvojiti ono šta triba, znate šta ja napravin. Lipo zalipin pa kad se osuši sa bojom podloge obojam te dijelove tako da se to uopće ne može primjetiti. To je kad je stvarno teško iščupkati te dijelove. Nemojte misliti da se pravin pametna jer san još uvik početnik ali to mi se dogodilo pa nisan znala kako to popraviti i onda mi je palo napamet obojati.
A što se tiče kritike i ja ih volin čuti, a ne samo slatkorječive pohvale, mislin da san to već rekla, kako bi nešto bolje napravila ako mi nitko ne iskritizira nešto što nije dobro. Dobro je dati kritiku, samo je triba znati primiti.
Shabby maredelmare to ti je tako lako sa voskom. Viruj mi, ide ka podmazano. Probaj vidit ćeš. Nisan ni ja znala do neki dan dok mi nije njih par reklo na forumu i hvala im za to.smile219
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 17:10
Kutijice su ti prekrasne.Ne znam koja je ljepša od koje??
Oduševili su me ovi tvoji prijelazi pa sam se spremila u NB po taj čudotvorni preparat.
Gdje si kupila onu salvetu s prve kutijice , ako nije tajna, te jesu li motivi sa Sarah K. salvete ili printevi??
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 13:37
Evo Mare, i mene je to bijelo toliko počelo bosti u oči pa odlučih popraviti stvar. Dodala sam malo konture i sve riješeno.
I sliku ću zamijeniti u "Friško iz pećnice" da se više ne blamiram.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 13:40
Evo nove slike na kojoj se vidi kako to sada sve skupa izgleda.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 13:43
Evo još jedna nova.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 13:44
Ostao je još mali komadić ove salvete pa od tog ostatka napravih jaja.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 13:55
Sanja, ma i ja to radim ali s ovim kutijama sam se stvarno malo ish*trila.
Dorina, salvetu s ružicama sam dobila u razmjeni, na žalost samo jednu jer je stvarno prekrasna i izdašna. I ja sam se zaljubila u nju.
Sarah kay je print na običan papir na laserskom printeru. Papir sam prije ljepljenja dobro namočila u vodi kako bi se bolje formirao po kutiji.
Odoh sad još malo dekupažirati dok djeca spavaju.  A blaženoga mira!!! Uspjela sam popiti kavu u miru i još ću uspjeti nešto napraviti. Smile.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 15:31
Ajde molim te- ja se ne bih gnjavila mjenjanjem slika, ionako se sve vidi u galeriji.
Ja sam svoju očitu blamažu koju sam ti spominjala-ostavila.
Ma baš me briga-ne mora sve bit prekrasno do prekrasnog.
Rijetki nje zabrljaju, samo zavisi je li svatko hrabar da to i pokaže?! Onda sam ja, očito, hrabra.
I ova kutija s ovom salvetom-fantastična, kao i jaja, bez greške, zaista su prekrasna-takav je i motiv i tvoja izvedba.
A kolika je to salveta- metar sa metar?! Famozna je!

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 15:36
Zaboravila: jesi fotokopirala tu salvetu da bar imaš taj print? Nisam je vidila nigdje do sada kod tebe i još nekog na jednoj kutijici, mislim....

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 18:15
meni je Sarah i prije bila lijepa. ali ova kutijica sa sitnim ružicama mi je mraaak smile89, a o jajčekima da ne govorim....
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 22:11
Prekrasni romanticni radovi u tvojoj galeriji smile71
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 09:24
krasni radovi,stvarno ne nam sto bih izdvojila,bas sve je po mom gustusmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 07:59
Hvala svima.
Mare, nisam skenirala salvetu, uopće se nisam toga dosjetila. Ali i ne znam koliko bi do dobro ispalo kad bi se isprintalo na obični papir obzirom da su ružice skroz male pa se ne mogu u potpunosti obrezati. Inače,  salveta nije bila metar sa metar već je imala guste ružice koje sam ja očupkala i ljepila ih prorijeđeno pa je zato bila izdašna.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 08:00
Evo još par radova koje nisam prije objavila.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 08:02

Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:08
Mima jaja su ti prekrasna, a tek ona salveta na jajima sa malim ružicama, divna je imaš li koju viška, a ja ti pošaljen moju koju iman viška?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.