Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zvrkić hvala
![]() Mira hvala ![]() I na kraju jedno iznenađenje ![]() Ovom čestitkom Vam svima želim sretnu novu godinu i uspjeh kakav će iznenaditi Europu ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da i čokoladu sam dobila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sretna ti Nova Godina!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I ja ti zelim novu adresu,puno srece,ljubavi i zdravlja u Novoj 2012!
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
SRETNA I VESELA NEKA TI JE NOVA 2012. GODINA, DRAGA SMRCKO....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure i vama takođe želim sretnu i dobru godinu
![]() Prošla je počela sa dobitkom na lotu ( 200 i nešto kn) bila je teška i mučna, ova godina počinje sa kaznom pauku od 600 kn pa će sigurno biti dobra. To me tješi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja sam je zasadila u teglicu odma, umočila u hormon , zalijala i poklopila, i nisam je dirala mjesecima, ako bih je i ponekad otkrila, za par minuta bi se listići spustili kao da se suši, znači ne otkrivati dok joj flaša ne postane premala!! I prije 3 tjedna sam orezala ovu koju mi je Anaida dala i vršne grančice na isti način zasadila!! Bez otkrivanja, izgledaju kao da su još na velikoj krosandri!! Zalijevan samo okolo flaše, ne dižem je ni kod zalijevanja!! Nadam se da sam još nekome pomogla, iako nisam odma vidjela Anaidino pitanje, i da si postupila barem približno tako!! I nečeš je kasapiti bez veze, ionako se izduži, rezanje joj je čak i potrebno!! Sve večinom pelcam ovako, i moram priznati, rezultati su dobri, neočekivano, čak i sa biljkama koje se teže pakorijene!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Evo me po prvi puta u tvom vrtu u ovoj godini. Iako te se često sjetim (jer prolazim blizu tvoje kuće kad idem na posao), nažalost još nisam svratila da vidim temelje "uživo". U svakom slučaju čestitam na konačno nečem konkretnom tj. na vidljivom pomaku. Nadam se da si nakon svih onih peripetija kroz koje si prolazila, napokon malo odahnula. Sad odmori i skupljaj snagu (i malo novaca) - brzo će proljeće pa će i tvoje vrijedne ruke krenuti u nastavak radova. ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Odavno nisam prošetala tvojim vrtom i iznenađena sam promjenama,sve je tako uredno,lijepo,puno cvijećkica,želim ti puno zdravlja i sve želje da ti se ispune u Novoj 2012.g
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga samo da te utješim da je i meni točno tako počela ova godina, samo smo mi platili kaznu od 500,00 kuna. Nisi jedina, ali neka je zdravlja a za ostalo ćemo lako.
Nego, tek sada sam vidjela da ste sagradili temelje, pa ti od srca čestitam i želim da je napravite što prije ali bez puno odricanja ( zato moraš igrati loto
![]() Puno
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sve mi je stalo u želudac, a bile su bar četri ovakve zdjele
![]() Bravo,bravo ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Došla sam te upoznat i obići tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima
![]() Moje novo dvorište ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš lijepo izgleda tvoje novo dvorište
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Cvjetno carstvo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bravo,preljepo ti je cvijeće u tvom vrtu!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Čestitke za novo dvorište. Bravo!
|
|
![]() |
|
Hvala vam i dobro došli ovu sezonu.
![]() Za početk malo slastice, otvaram sezonu ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |