Palčicino biljno carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Korisnik | |
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma prekrasno ti je sve aova slika je zaista umjetnička
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ajme pa neznam šta je ljepše
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Poludit ću radi ovih tvojih slika!!!
Pa ne mogu vjerovati da su ove slike sa mobitela! Dođe mi da svoj i mobitel i fotić izbacim kroz prozor. ![]() A sada cvijeće...Cvijeće ti je prekrasno!!! imaš ga puno i svo je lijepo. Ali me nešto posebno interesira, šta ti je ono zeleno okruglo odmah ispod slika maćuhica na prošloj strani? Da li to cvjeta? |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga palčice, pa ti si u svemu savršena ![]() Ja sam stalno u tvojoj drugoj temi, a nisam ni znala da imaš i vrt. Sve sam pregledala i oduševila se. Sve je tako uredno da ne mogu vjerovati - vrt, kuća, terasa.... Pa kad ti to sve stigneš? Jel uopće kada spavaš? Svaka ti čast! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nakon ovakvih slika ja odustajem od slikanja,dajem samo pobliži opis.Ovo je umjetnost,ostala sam bez riječi.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() Jesi ti sigurna da je ovo fotić, da nije neka najnovija japanska kamera.
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Slike su velicanstvene i mogu si zamisliti da je stvarnost jos ljepsa !
![]() |
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
evo malo novijih slika
Kaktus sav u cvatu, prvi cvijet pustio prekjučer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a danas je "pao" shoping, 42 kom jednostrukih puzajućih pelargonija i to ove godine Crvene...2 gazanije za nadopunit prazninu gazanijinog vrtića i 3 karanfila -crvena---za danas i više nego dovoljno...još se ima u planu nešto sadit al kad mi odu maćuhice evo ih sve su stale u kutiju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
i kiwi će brzo otvorit cvijetiće
![]() |
|
![]() |
|
Pelargonije su išle na balkone, samo nek rastu .. bit će slikica....a gredice sam zanovila novom friškom zemljom, nadam se da se neće mačke poigrat u njima :)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
super si se ponovila
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Očito isti proizvođač, imamo dvi potpuno iste gazanije!
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Molim te uslikaj cvijet kivija kad se otvori.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
rascvjetani kaktus je predivan..bravo za shoping ,bome si se naradila dok si sve to posadila ,al zato ces sad cijelo ljeto uzivat u tome
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Bome si ti bila vrijedna, bravo.
Po koliko pelargonija sadiš u teglu? Po tri?
I ja sam danas kupila tri.
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Wauuuu kakva kupovina ...Bravooo...bit ce predivno kad se rascvijeta ...a kaktusic je mrak ..moj vec 3 tjedna ima pupoljak i nikak da procvijeta...
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
danas popodne sam se zabavila sa dizanjem kamenih ploča i čupanjei čišćenje trave divljakuše ispod i između njih, uspjela sam sredit lijevi dio staze(kamene ploče) i mali dio gornje staze...ima još ohohooo posla ..
evo kako sad to izgleda iz ptičje perspektive olitiga sa mog balkona ![]() a malo sam i zagnjojila cviće sa odstajalim stajskim gnjojem pa sam sve prekrila novom zemljom ![]() ![]() ![]() ![]() evo još malo slikica ![]() ![]() ![]() mini karanfilić samo što nije otvorio cvijetove a već miriše ![]() i mandarina će ubrzo procvijetat ![]() i jedan dio tek posađenih pelargonija ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti, hvala.
Carol obavezno cvijet kiwija kad procvjeta. Cikas a e, iste imamo hihih. Proljeće po tri pelargonije u svaki pitar. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |