Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:13
E Tija, sada i ja znam ali da bi ovo znala, morala sam se sama uvjeriti!!!  

Znaš ono, gladan sitome ne vjeruje!!!Wink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:11
Zato od mene možeš u dogledno vrijeme dobiti još 50 malih Kukurjeka, ali ove velike ne diram.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:10

Uploaded with ImageShack.us

evo cijelog mog helebrusa, grmić ima pola metra sa pola metra, a cvijetova za jednu košaru!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:08

Ovaj micko-tulipanko, nakon svakakve torture, od nezalijevanja, do zaostajanje lukovice kod preseljenja, do ogromnih kamenčinama na i oko njega, odlučio procvasti, ovaj ima prvi cvijetni pupoljak, uprkos svemu, a k tome ima krasne zelene listove sa bijelim linijama!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:04
Ma kaj bi se ljutila, drago mi je da neko u sred mog posla uleti, znači da ima nade za mene!!!Embarrassed

Anaida, ne čini nauka pravog slikara nego muka!!!! Mislim na mene kao slikara, a nečeš vjerovati sve ove nove slike slikane su mobitelom!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 15:01

Zimski jasmin, druga cvatnja, prva je bila početkom 11 mjeseca, nakon prvog snijega po najvećoj hladnoči, a sada me opet odlučio razveseliti cvijetičima kojima se cijeli okitio!!!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:34
Free, sve nam ljepše slikaš - vidiš kako praksa čini majstora fotografije!! Thumbs%20Up

Upala sam ti među postavljanje slika, sad vidim... Pusa i dođem opet poslije!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:32

Iberis sam posadila na mjesto gdje je bio krokus, pa sada jedan drugog guraju, a takvih gužvancija će biti sve više u mom vrtu!!!   Tko bi pamtio gdje je koja lukovica rasla!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:30

Šafrani okruženi kamenjem iz Peroja,Puhovog gaja!!!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:27

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:26
Kod tebe nema čega nema, prekrasno Free
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:25

Drvenasti božur, kome će boja cvijeta biti veliko iznenađenje, tjera prekrasne grančice, par slika iznad je prije nekih 2-3 tjedna, a vidi se lijepi napredak u grančicama!!!Embarrassed
Kod mene je 4 godine, bio je tek par centimetara visok, prošle godine je imao jedan pupoljak ali se nije uspio otvoriti, ili da je nešto pojelo ili ga odrezala lopta!!!Angry

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:23

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:15

Moji kukurjeci nisu tako krasno obojani kao vaši, ali ih zato ima jako puno cvijetovaa cvijetovi traju 3.4 mjeseca, samo im boja blijedi od bijele  preko svih nijansi zelene do trava zelene!!

Tija sad ti vjerujem, da ako ih diraš slabije cvatu, moji koje sam dijelila imaju tek po 1-2 cvijetića!!!   Zato još više cijenim tvoju darežljivost!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:11

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:10

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:09

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:08

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:06

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:05

Ovo je moj pionirčić, jedan-jedini ali jako važan!!!  Ala će biti lila-lila jastučića po vrtu!!!   Razbacala sam ih posvuda!!!  Gdje se umoriš, legneš, jastučić te već čeka!!!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 188189190191192 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.