Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 189190191192193 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:03

Uploaded with ImageShack.us

Dok ostale ruže stidljivo bacaju pupiće, ova mala mini ružica se razbečarila, pa sada ostale od sramote žure da je stignu!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 14:02

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:32
Pa ti ćeš imati cijeli rasadnik! lantane ni jedna kod mene ne izgleda tako dobro kao tvoja! Sviđa joj se kod tebe! Clap
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 13:33
free, ,a ja ljencina jos nista nisam posijala.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 10:25
Juhuhu, evo slikica! Lijepo ti napreduju klijanci, bravo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 08:03
Ha ha ha ja imam samo šest ostića,sad znam gdje ću trampiti za druge boje,pa će biti šarenoTongue
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 23:32
free, divno mi je bilo prošetati zadnjim stranicama od kad me nije bilo kod tebe.
Ti si izgleda gora od mene, koliko toga si posijala. Samo da nas sada posluži lijepo vrijeme.
Ljubimac ti je isto jako sladak. 
Sve je predivno.
Samo ti popikaj sve što odrežeš ima nas dosta.... LOL 

smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 22:30

Ovo je Miro K, biljčica koju si mi poslala, prije jednog maleckog listića, potjerala mi je prekrasan cvijet!!!   Jel kod tebe već cvala?  Spatifilum po mojemu, a tvoj naziv Big%20smile  zaboravila!!!

Jelda da je jedinstven!!!

OVe male mrvice su moji ostići!!!   Ubit će me Mali kaktus, ona ima samo 6 komada!!!  Ali mijenjamo boje!!!

A ove buhice su močvarni hibići od Jelice!!

Niknuli su i Mirini i Tikvićevi vrtni sljezovi!!!

Moja ŽUTA prekrasno napreduje, puj...puj...pujLOL

Ovo je slikano sa ostacima zadnjeg snijega, drvenasti božur, Tongue

A ovo je Lantanina lantana!!!   Mislim, s obzirom na izgled, jako joj se sviđa kod mene  Wink    

A sada jurim vidjeti sličice ili bolje rečeno film iz PLAVOG RIJEČKOG AUTOSALONA!!!!LOLsmile79    OPET !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 22:09
Unaprijed molim oproštenje za prevelike sličice, ali kada naučim, smanjit ću ih!!!  Obečajem!!!  Slikano je mobom a to je već previše komplicirano!!!  Hvala na razumijevanju!!!

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 09:03
Jao mimoze su moja slaba tacka,prosto sam zaljubljena u njih ali toga kod nas nema, samo na pijacama da nas razveseli u rano prolece...

Kako je lepo kad neko u tako malim zivoticima pronalazi toliku radost,ali to je stvarno divan osecaj kad pocnu da izviruju...smile126
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 01:36

Milene moje, koliko vas se šetuckalo mojim vrtićem a nema ni travke vani izgažene, eeee, takve goste najviše volim!!

Svakoj od vas od srca zahvaljujem na svakoj lijepoj rijeći, baš ste me jako razveselile, svaka vaša lijepa riječ djeluje kao kutija voltarena!!!!

smile79       smile79        smile79

Znate li kako su mići listići niknulih Mirinih mimozica,  kao ovaj zarez " , ", a slatki, kao najslađa milka!!!!    A donose radosti koliko stane u Jadransko more!!! smile213

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 08:23
I ja sam prosetala tvojim lepotama ali skroz u natrag,da sve upoznam i sve reci hvale za ovako lepi vrt i vredne ruke!

P.S. Ne da sam se nasmejala za onaj komentar o kutiji voltarena nego stvarno je tako,crknes radeci,a kad svane novi dan opet iznova i iznova...
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 08:11
Uživala sam u tvom cvijetnjaku, puno uloženog truda,ljubavi i vremena. A cvijeća imaš da se raspametiš od uživanja u njima.
Zanima me kako će tek ove godine izgledati.smile169
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 07:51
Oho, pa ti misliš na mene Hug! Baš sam neki dan obilazila teglice na zimovanju i žalostila se što mi pelceri tog crvenog grmića ne izgledaju živo. Znaš da mi je aralia počela tjerati listeke? Tak sam vesela smile188
Vidim kak su te krenuli klijanci, uskoro budeš morala kupiti nešto grunta od susjeda da sve to zbrineš LOL 
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 02:22
Au...koliko novosti kod tebe a mene nema da te pohvalim! Baš si vrijednica a malih tegkica, čašica sa sjemnkama u zemlji kao u priči! Amarilis ti je prekrasn! A taj fotić ćeš ti već riješiti dok za centimetar sve poraste! Bravo draga!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 23:01
Bravo Thumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 13:23
I ja čekam slikice, i nadam se da ćeš nam opet brzo moći slikati i stavljati slikice..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 12:09
Hvala mile moje na posjeti, ljepo je vidjeti da netko svrati, Embarrassed!!!

Jučer sam presadila 3/4 biljčicasmile161, zalijala razvodnjenom pilećom kakicom a sada gledam kako kišica završava moj posao, sve lijepo pere, svaki listić i pupoljčić umiven, blista kao sunašce iako sunašca vani nema!!!  Tko bi rekao da se u kišici toliko uživasmile92!!!  Ruže i kod mene nakon dugo mog nagledavanja poćele pupati, rumeni lisni pupoljčići prekrasno se rumene i zelene, veselim im se kao da već imaju cvjetne pupiće!!!!  smile64

Moj amarilis odcvijetao ali sprema se jadan  oooggrrooommmaaannn cvijetni pup, a mislim da će se tu naći više od dva cvijeta, tri obavezno a možda i četiri!!  smile93

Korjenko, moje Mirine photinije se drže dosta dobro, dobro, osušilo se veće, starije lišće, ali mladi crveni pupići izgledaju jako krasno, svako malo netko stane da vidi kaj to pupa, baš će to biti uočljiva živa ograda, tu i tamo ću dodati koji vrtni hibić, pa da i živa ograda procvijeta!!!!

Opsjena, samo ti svrati, još da osposobim mob za slikanje, joj već sada imam toliko cvijetića za poslikati, da nam je jedan mobilni foto Kurti!!!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 20:16
Vidim da si godine počela brojiti unazadWink.

Korijenko,naša Free je stvarno zaljubljena u cvijeće,ništa joj nije za njega teško napraviti.Tongue

Ja sam ove amarilise vidjela u živo,prekrasni suClap.
Na vrh
opsjena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje opsjena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2011 u 19:53
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom, sve je lijepo .Vidim da si već posijala flance .Ja ću to tek učiniti , jer mi sve brzo nikne . Doći ću opet u tvoj vrt da se družimosmile169
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 189190191192193 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,437 sekundi.