OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 374> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joooj,divota,divota.Za onaj zid ne brini,lozica ga bu obrasla sa čas!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš je prelijepo u tvom vrtu, a ova hortenzoja je božanstvena!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Znaj samo da nisi jedina koja uživa u tvom vrtu i svakom njegovom dijelu. Dobro se kaže da se novcem ne može sve kupiti. Koji bi to novac bio da se plati sva ljubav godinama ulagana u svaki cvijet? Ljubav doista nema cijenu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo su moji Bosanci, počeli su cvjetati i baš su mi dragi. Sjeme sam dobila od Alise i od Nihe.
Niski slak (ili kako kaže Alisa ladolež) u tri boje - potpuno bijeli, bijeli malo prošaran i plavi i visoki slak (zasad samo u jednoj boji) ![]() ![]() ![]() Neznam da li i vidite na ovoj slici isto šta i ja, ali za mene su ovo Alisa i Niho sjele jedna drugoj u krilo (imaju i ruke i noge ![]() ![]() Procvala je i veronika, novi cvijet u mom vrtu ![]() Krumpirko se napokon probudio ![]() Bijela budleja ![]() Plava budleja ![]() Graničica ![]() ![]() ruselija i sedum ![]() Agapantus, u pozadini lantane ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovoj slici što je Misty ponovila divila sam se jučer, a danas se veselim barem tvom agapantusu (jer su moji od silnih kiša otrulili).
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo za alisu,ladolezi su preslatki
![]() hemerokalis crven? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Da, hemerokalis je crven, imam i narančasti, ali on je cvjetao ranije, kao i jedan mali žuti.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
koja ljepota kod tebe draga moja i prije nego što sam se pridružila ovom cvjetnom društvu pregledala sam nekoliko puta tvoj sajt i uvjek iznova se oduševljavala tvojim lijepim biljkama i tvom vrtu,ja nemam rijeći i nebi ništa izdvajala sve je predivno.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E svašta ti može naum pasti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slak ima tako lipu boju,a mene su još oduševili graničica i ruselija
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kao u raju !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nakon jedne brzinske noćne šetnje od mene samo jedan veliki
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Predivan slak! Ja ga ove godine prvi put nisam sijala i baš mi je žao, baš mi fali! I budleje su mi predivne i agapantus!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće i super ideja za slak
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Kod mene je tako zapeklo da je puno ugodnije šetati vrtom tu na forumu nego za pravo. I uz obilno zalijevanje cvijeće jedva izdrži ovu vrućinu.
Sada je vrijeme hortenzija, oleandera, lantana, a i cikasice svakim danom rastu. Evo nekoliko slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasne biljke. apsolutno moram nabaviti lantane. pitam se samo bi li izdržale vani ili ih moram u tegle...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Slak imam i ja ove godine prvi put ali ne znam kakav je jer sam dobila sadnice od Jagode a još mi ne cvate, tvoj je famozan predivnih boja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |