Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gredica dovršena,posađene tise |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
sarajka,belica,blue sky hvala vam na šetnji
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasna mi je |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
već sam škicala kako si se lijepo ponovila draga, ali nisam bila pri vremenu da se i oglasim... Ti kako si krenula, nadmašit ćeš nas sve brojem sukulenata ! Prekrasni su ti novi , posebno mi se sviđa ona kalanchoa, takvu nisam još vidjela
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Rado draga,hvala na pozivu,ćim krenem u obilazak toga dijela vaše domovine svakako ću rado svratit i nauživat se divnih brega
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus i moon,malo sam se konzultirala sa Natalijom i ponovo išla guglati i mislim da je ipak Graptoveria Silverstar.
Sarajka,dođi,povest ću te u šetnju. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Camellia....već sam se na pojedinačnim temama divila tvojim novim biljkama, pravi su komadi. Odlična kupovina.
Ova Echeveria Agavoids je predivna, kao da su dvije vrste. Ova svjetlije boje mi liči na Echeveria agavoides 'Macabeana'
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i ja bih rado to kupila,predivni su noviteti
![]() |
|
![]() |
|
aralija kod nas ti svi rade do 8 navečer,čak i do 9.Nećeš vjerovati,ali ja nikad ne trošim više od 15 min za obilazak i tako imam uvid u cijene i ponudu.Čekam trenutak ili ako vidim nešto neobično,onda odmah kupim jer se to odmah i proda.Kalanhoa je iz Plodina pa uzmi niski start i kreni.Bila sam u onom pored tebe i dobar je.
anđelkad tu Sinocrassulu gledam od šestog mj i nisam htjela dati za nju 50 kn.Danas sam to rekla prodavačici da im nekoliko sukulenata stoji dugo jer su skupi.Ona mi ljubazno kaže da su onda 19.Ja kupila 3 ne čekajući da se predomisli.A već me i pozna i zna da ću opet doći. mali kaktus Echeveria je bila tako u njihovom komjutoru.Ja sam gledala sve biljke kad sam došla doma,jer puno su puta pogriješili,ali sam na jednoj stranici našla gotovo istu pa sam se odmah složila.Naravno,možda i nisam u pravu,još ću pogledati. Free vidim da si sretno došla,što mi je drago(mislim zbog vremena sinoć).Toliko si me nahvalila da ne znam kako da ti odgovorim.Ja se trudim oko svog bilja možda i više nego bi trebala,ali to mi je zadovoljstvo.Ako si dosta toga pregledala,onda si sigurno vidjela da sam opet proširila cvjetnjak,a travnjaka je sve manje.Ispunila sam plan za ovu sezonu.Ups,nisam ,u subotu sadimo tise i time je plan izvršen. Carol napisala sam gore araliji kako obilazim te centre.Jednom me čak prodavačica pitala da koliko po meni vrijede ti skupi sukulenti.Ja sam rekla da su svuda po 15 kn(a bili su) i prodala mi sve po 15,a cijena im je bila 35.Eto,dobar prodavač,a i kupac. Svima vam šaljem puno pozdrava sa mog brega. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I red je da ti nesto snize, mogli bi ti i pokloniti, kakva si musterija. Lijepi noviteti.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dugo ti nisam bila u šetnji, sorry, pa sam imala puno zaostataka u tvome vrtu za pogledati !!
![]() ![]() Vrt ti izgleda ...kao da je cvijeće sa cijelog foruma ušlo u tvoj vrt !! ![]() Mislim da je ovo najveći kompliment koji sam ikada ikome dala na cif-u!! ......kao da nisi sa našeg planeta i tvoj vrt je......na nekom mjestu koje svi željno sanjamo !! Sve se bojim da ću se probuditi i da je ovo bio samo san ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno si se ponovila,jedino za echeveriu agavoides nisam sigurna da je to ona,moja meni izgleda drugačije.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uh ovo je prekrasno |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Camellia draga gdje ih sve nađeš, a što se tiče rasadnika oni svi rade do 15 sati a ja se u tu pustolovinu nemogu uputiti izjutra osim subotom kad sam u pravilu rasprodana. to se tiče Plodaina to treba naletiti u pravom trenutku.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() Columnea |
|
![]() |
|
![]() Aloa Black Gem |
|
![]() |
|
![]() Aeonium Sunburst Cristata |
|
![]() |
|
![]() Ovo ne znam što je,znalci javite se |
|
![]() |
|
![]() Sinocrassula Yunnannensis |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |