Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 226> |
Korisnik | |
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Niho na kaktusićima, udomila ih ja i posadila i nek rastu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kat.rea, nisi ti vidjlela: Ja sam joj morala dizati traperice - jedva sam je zaustavila!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Upravo sam to i ja primjetila
![]() ![]() ![]() P.S. Jučer se dogovarali tko če ti pokazati, ali nije bilo hrabrih...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja bila gio, šteta što nismo u isto vrijeme..............
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nihoooooo,evo ja stigla na kavu,prosetale se,nauzivala
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Na slikama s druženja se vidi kako ste uživali u Skradniku, raduje me to jaaako baš! A cvijeće u tvom vrtiću i oko kuće je predivno, uobičajeno.. Slikice su toooople, a kod nas zahladilo pa mi baš primamljivo djeluju! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imaš prekrasno cvijeće, uživala sam u fotkama!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Niho lijepo cvijeće i još ljepše fotografije.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Problemi Niho, ne možeš ih birati ni preskočiti.
Valjda će biti još prilika za susret. Vi se lijepo provedite sutra, nadam se da će vrijeme biti lijepo kao danas. Za moj komad pite će biti vjerujem i više zainteresirsnih. ![]() Bit će to prava fešta. I pozdrav svima koji dolaze ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala -Hana
@-A smrcko jeli moguće da ti nećeš doći -pa ja za tebe extra napravila pitu-mislim komdić-i sad mora neko dr. za tebe to smazati .-baš mi je stvarno žao-što te neću upoznati ali imala sam jaku želju da te upoznam |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Prekrasno cvijeće iuzgojeno sa puno ljubavi
![]() Imam i ja ljetni borić ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj ova šatirana pelargonija ti je savršena
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Posadi je na onim gruntovima di ti neće doći u kuću. A možeš posaditi i uz omiljenu susjedu ili svekrvu.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kaj da onda kopam smokvu ili ne????
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 194195196197198 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |