Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 14:55
Nihhoooo, ja već polagano brojim sitno... još 5 dana.......ne zaboravi loniceru, ja nosim zečka.......
smile113
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:22
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 08:46
Da ne chatam Mamaa-in grunt.
Niho, pusti smokvu nek živi. Do daljnjeg.
Ona o kojoj sam ja pričala iza moje kuće je posađena bila negdje oko 1940, koju godinu amo/tamo.
Kad smo 1963. sredili kuću, stalno su me susjedi upozoravali da bi mi smokva, jer smo ispod nje, mogla naštetiti... a nije.Onda kad su skinuli stablo kraj nje, pa kad je narasla u nebesa, nisam nikad vidjela takvog smokvinog gorostasa, je još živjela dok ju nije oluja dijelom srušila na moj krov. E tada je pala smrtna osuda. ali to je bilo neke 1986-7. Dakle vidiš koliko godina(dobrih 40) joj je trebalo...Možda da se nije moralo sjeći to veliko stablo lovora kraj nje, bi i dalje živjela u razumnoj veličini.
Tako ti tvoju pusti i prati.... ako je štiti garaža, neće ona onda ni narasti jako. A korijenje? Ha, to čovjek ne može pratiti.Ali puno godina neće ti praviti problem sigurno.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 01:24
Ja još visim na releu, je si sigurno sigurna da je signal dobar  
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 14:00
dobro dobro, to je ona taktika prvo me dobro izgladni pa mi onda dajWinkLOLLOL
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 12:58
E za sad ide ----------ništa............. a u Skradniku će biti lukaaaaaaaaaasa ćevapima
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:19
tu svi opaljeniLOLLOL, a di su moji ćevapi i luuuuuuuuuuuuukCry
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:16
Smrcko ----smrckosmile156-sad dobro vidim ----ti si ženska legendasmile79
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:44

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:42
Popravljenasmile213-- dosta ne pomijeraj više antenusmile107
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 00:45
Popravljam ti vezu Nihosmile105
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 19:17
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Niho zabrinuta sam, di si ? Nema te na vlastitoj temi već 6 dana 
smile78

Ma mogu bolan malo samo nekad uletiti nešto nije sa konekcijom u redu uvijek nešto se radi pa nema struje --------premijestaju antene-onda virus mi totale uletio -pa znaš kako je . Ali ja na vas obavezno mislim i volim vas sviju -i stvarno mi ne dostajete. Kod mene ima svega po malo -od kaktusa vrta -cvijeće ali malo moram sačekati . Puno te volim i dobiješ krompirušu uskorosmile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 19:00
Ma dolazim ali neću biti puno  samo dođem uzmem svoje  biljke i ode---- smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 08:20
Niho, niho, niho, vičem preko brda, sigurna sam da me čuješ, imam biljke od bromelije za tebe, spremljene, posađene za subotu, a i sam sam dobila lopoč za naše jezerce.
ajd ženo dođi po te biljke prepuno mi je dvorište.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 23:33
Niho zabrinuta sam, di si ? Nema te na vlastitoj temi već 6 dana 
smile78
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 23:06
Evo i ja malo prošetala tvojim carstvom. Lonicera me oduševila...
Vrijednice naša! Žao mi što te neću moći upoznati u Skradniku! Big%20smile
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 22:27
Taj slatki krumpir bas izgleda dekorativno.Clap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:55
Originalno poslano od člana ervina ervina napisao:

krompiruša,haha,,,od rendanog krompira,mljac...znaš Anaida kako to ja pravim...ispane super.za 5...bjeli luk i biber najbolja su stvar u krompiruši,, Niho imaš više tog "batata" da djeci sutra pravim,slobodna sam...pa da se pita jede

Evo nam još nečeg novog - znači staviti bijeli luk i biber SmileSmile pa je tada još i bolja i ukusnija!! Hvala Ervina!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 23:34
no lijepo ja sad moram batate kupitiWinkSmileSmile
Na vrh
ervina View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ervina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 18:05
krompiruša,haha,,,od rendanog krompira,mljac...znaš Anaida kako to ja pravim...ispane super.za 5...bjeli luk i biber najbolja su stvar u krompiruši,, Niho imaš više tog "batata" da djeci sutra pravim,slobodna sam...pa da se pita jede
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.