Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 251> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free... tako treba, glavu gore i nikada ne klonuti i posustati!
Svaka pohvala!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasnih cvijetnih primjeraka sam kod tebe vidjela
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hoya, nikada nisam u životu odustala ili pokleknula, ni pred ničim, pa neću ni pred malom biljčicom, dapaće, kleknut ću kraj nje, pitat je kaj nije u redu, kaj da još napravim da ostane samnom, a mogu ti reći uspijeva, ne stopostotno, ali uspijeva toliko da sa više života idem dalje u život, koji nije tako cvjetan!!!!
Bako, želim da čim prije ozdraviš i izađeš u zeleni svijet!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja se nažalost izuzimam iz punjenja konvoja!
Em sam još u pritvoru, em baš i ne znam što bih ti osim lovora mogla poslati.
Ali, kad grane proljeće, pa uslikam malo vrt, ako ti se štogod svidi, HP radi odlično!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo me free nakon dugo, dugo vremena. Samo sam sličice gledala jer sam u velikom zaostatku. Vidim da ti mnogo toga iz reznice raste. Vidim i nar! Ne znam što i kako radiš, ali za sve moj veliki naklon jer sam ja u tome neuspješna do te mjere da odustajem.
I još samo to: Dvorište ti je ovih praznika bilo prekrasno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala svim ribicama koje su plivale mojim vrtićem, svakoj šaljem
![]() A posebno hvala Riječkim ribicama koje žele obogatiti moj vrtić biljkicama, njima šaljem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Znači, cure iz Rijeke i ja za tvoj rođendan 29.01. trebamo sakupiti svega i svačega što god stane na kamion , koji je već U Njivicama a k tebi stiže upravo na rođendan!!!!
Dakle, zadatak je pred nama!!!
Hajde obrati se ti našim curama na Riječkoj kavici da dostavu naprave kod mene jer ću ja u petak ići u Njivice.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijep vam pozdrav svima i baš ste me obradovale slikama svojih lijepih stanovnika.....
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
nisam bila kod tebe jaaaaaako dugo ali ti je sve za svaku pohvalu .....
bravo, baš si si dala truda koji je urdio plodom što se vidi iz priloženog...
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hej, hej, pa to se sprema pohod na moje biljiikce!! Neka, drage moje, dobrodošle ste mi uvijek
![]() Milice, crossandra je darak Smrčkice od prije dvije godine. Od tada ta biljkica kod mene na prozoru jako lijepo raste, napreduje i stalno cvate. Jako me veseli da je i kod Free tako lijepo napredovala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
A da pričekas na mome prozoru!!!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala ti na odgovoru. Morat ću u potragu za tim prozorom. Pozdrav !
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko, ja bi najrađe, zauvijek mijanjala moj snježni vrt za bilo koji kraj ili blizu mora, dobro ne baš danas, jer je kod vas gore nego kod nas ali inače, mi imamo i zimu i jesen i ljeto i proljeće a svi kraj mora imate malo bure i tri pahulje snijega-zimi, pa imate malo proljeća, pa dugo toplo ljeto, pa malo krasne jeseni, pa opet tri pahulje snijega i malo bure, za tri sata opet je proljeće i sutra već sve cvate!!! Bože mili, kod mene 6 mjeseci zime, malo proljeća i ljeta i malecko jeseni i opet 6 mjeseci zime, ali baš zime!!!!! Eto vidiš, ima li tko da se mjenja?
![]() Natali, i zvončići su tu negdje, ali je zemlja smrznuta do bola, provjereno danas iz prve ruke!!! ![]() Da, Milice, crosandra je sobna biljka a može se nabaviti kod Anaide u blagovaoni na prozoru!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Opet sam malo došla u goste i pregledala . Sada sam prvi puta vidjela ovu biljku koja se zove crosandra. Zaista je prelijepa. To mi se čini kao sobna biljka ili se varam. Da li to ima sjeme, gdje se može nabaviti? Zaista sam očarana. Prelijepa je......
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ipak si u prednosti, kod mene još nisu procvale visibabe....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Snježni vrt
![]() Dobra ideja sa bocama, lakše nego sa vrećicama ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sve sam vaše savjete i pohvale pročitala, ali....... po ovoj smrznutoj zemlji cijelo božje poslijepodne kopam, i pripremam paket, e Miro K, Miro, zebe me dovraga i natrag a guzica mi se s m r z l a! Ali uspijela sam i sada mi nije žao, i sada pijem vrući
![]() Ako tko požuri, ima još, šetaći, čekam Vas!!!! Pusa od Free |
|
|
|
![]() |
|
HaHaha, i mislila sam si, ![]() ![]() ![]() Od sada stalno suze lijem, svuda, ma gdje god išla!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() Dobar ti je ovaj rasadnik, ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 197198199200201 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |