Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Plameni ljiljan - Gloriosa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Plameni ljiljan - Gloriosa

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2011 u 14:08
milice kako napreduje cahura?Ima li ikakvih izgleda za sjemenom?Kako Ti se cini?
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 12:27
Ne sekiraj se.Sjedeći put će bit bolje Thumbs%20Up
Bar će Ti gloriosa skupiti hrane i narasti do sljedeće godine i bit će više spremna za sjeme...Wink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 11:44
Nisam se to sjetila ranije kao što sam napravila na amarilisu i uspjelo je. Drugi puta neću čekati pčele i  ostale letače.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 11:01
Ipak je ovo tema o gloriosama pa Ti odgovaram ovdje milice...
Mogla si i sama malo peluda stavit na tučak, ako nisi bila sigurna jesu li životinjice obavile svoj posao.No ne očajavaj ako nije došlo do oplodnje,znat ćeš za sljedeći put pa ćeš dogodine imat sjemena Wink
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 00:47
Predivan je Milice!
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 00:04
milica čahura sazrijeva oko 3 mjeseca, ako Ti to pomaže....Ne znam kad je prestao cvjetat...pretpostavljam da znaš kad trebaš očekivati sazrijevanje pa ako u tom periodu ne naraste znaš da nema sjemena.Držim fige u svakom slučaju Thumbs%20Up
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 22:22
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 13:37
Bojim sa da su pčele i bumbari u ovom slučaju zakazali a bilo bi  moje veliko veselje da se varam. Nešto su mi jako malene  čahure koje su ostale poslije sušenja cvijeta. Ili će još narasti? Tko mi može reći koliko  i kako su rasle, sporo? ili koliko je trebalo da  narastu?
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 11:43
milica7 super ti jeThumbs%20Up
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:27
Milice želim Ti puno puno puno  aktivnih pčelica i bumbara  smile186
možeš i Ti malo prčkati da ne čekaš pčelice
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 15:07
Moram podijeliti moje veselje. Otvorio se i drugi cvijetić na mojoj gloriosi. Sada bi trebale biti aktivne pčelice i bumbari pa da se napravi i sjeme.....

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 13:36
Voki, isprazni sandučić...
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 12:13
Jučer sam u nekom dućanu prvi puta naletila na pakovanje gloriose i tak sam bila sretna šta sam je baš sad našla.Okrenem ja vrećicu da vidim kakv je gomolj,jeli oštećen a kad ono nema gomolja...samo supstrat unutra smile220
Pa nisam mogla vjerovat da se to događa..prvi put sam naletila na pakiranje gloriose i onda prazno ...
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2011 u 11:37
To Ti vjerujem milice...kao što i kažeš "sretni su ljudi kojima i mali cvjetak čini veselje" 

smile79

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2011 u 08:43
Drage moje, Tea, Lilie i Natalija, hvala vam na komentarima za moju gloriosu. Sretna sam što sam dočekala da ima cvijet. Jutros vidim da se i drugi otvara. To mi je uljepšalo ovaj dan.....smile79
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2011 u 07:29
milice super da je procvjetala, divna je 
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 23:03
Milice gloriosa je smile227   smile70fantazija !!!!!!!!!!!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 22:53
milice divna Ti je ...smile55
čini mi se da je drugačija od ostalih, ovi nemaju valovite rubove...zanimljiva je
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 22:31

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 22:28
Procvjetala moja gloriosa.....Baš sam sretna....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.