Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ponuda i potražnja  -   manči
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ponuda i potražnja - manči

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 12:36
Manči svašta sam ti nakupila i šaljem danas!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 15:08
Dalmax....pripremam više paketića ovaj  vikend  pa oni putuju u pon ili utorak. Kad uputim napisat ću da jesam i kome jesam......

....vratila se upravo sa otoka...sjeme kapara imam tek par zrnaca  za fatku, nisu dobro sazrele na ovom grmu ....još ću potražiti kad budem ponovo u šetnji....

Fatka, stavit ću i judinog sjemena........Smile    a za daturu super!!!!!....kad je budeš imala malo spremi. samo par sjemenkica.......
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 20:09
manči mozes li mi dodati sjeme judinog drveta.

Ja vam mogu ponuditi sjeme ljubicaste dature i bijele ali kada sazriju cahure.
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 14:23
Manči jesi mi poslala ? Ništa nisam dobila.
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 00:44
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

Jelena....ima sjemenaka, aružmarin reznica. Pošalji adresu.

Natalija, stiglo je sve u najboljem redu!!![IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot177.gif" height="54" width="60" align="absmiddle" alt="smile126" />  Hvala!

jeeeeeee!!!!....šaljem adresu na PP....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 23:40
Jelena....ima sjemenaka, aružmarin reznica. Pošalji adresu.

Natalija, stiglo je sve u najboljem redu!!!smile126  Hvala!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 20:52
manči zaboravih ti reći da je paket partia prema jugu još početkom šetimane
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2008 u 00:20
ako ti još treba ruža pogledaj u moj album a ja bi ako još ima sjeme judinog drveta i puzavi ružmarin.... [IMG]smileys/emot114.gif" align="middle" />
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2008 u 15:31
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Manči,na temi "slike drveća ...." imaš post"moje prve ruže" ako ti se koja svidi,javi mi pa ti pošaljem reznica.Trublja ti isto mogu poslati kad ću ih rezati.Za ruže pogledaj pa mi javi,ako nemam tvoju adresu i nju mi zapiši,no mislim da imam[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley29.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wacko" />

i ja bih zapisao za ruže,ali ne penjačice i trublju ako bude
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 00:30
Domingo, ako uspijem nabrati sjemenke (sad su čahure s sjemenjem još zelene), stavila bum oglas u svoju temu na oglasima (Silvek traži-nudi), pa se onda javi na ppWink
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2008 u 00:02
Dature izgleda svi vole....pitam se zašto?
Pa zašto ne bih i ja imao.Heart...hajde budi srce
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 23:38
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

SilveK, skupila sam majčine suzice  ili trava treslica.....da li ti još uvijek treba? Da li ti treba pelin ?

Da i daBig%20smile
A sjemenke dature ću valjda imati ja, ljubičaste dupleWink
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 22:39
Poslacu ti adresu a lovor svakako imam a i judino drvo.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 21:54
Dalmax, pogledala sam stare pp....obećala sam abutilon žuti  ( samo žutog i imam ) i judino drvo.
Lovorika je lovor...to ti sigurno ne treba....
Abutilon imam reznicu....nije mi se primio onaj pokusni....
Pošalji mi adresu.
Ja nemam daturu....Unhappy
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 20:04
Manči obečala si mi abutilon sa žutim cvjetovima i još neki abutilon i daturu ljubičastu koliko se sjećam a budem pogledala stare poruke.
Ja ti ogu poslati reznice aruajie, pas. ocaeurele,abut.pictum, od sjemenja svašta nešto ali ne znam šta tebe zanima-palmice možda
Šta ti je to lovorika?
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 12:09
sad ću ti poslati moju adresu za sjeme buhača

ima i mojih slika na ružama tj. slika mojih ruža pa ti vidi ako ti se koja sviđa - ja ću učiniti sve u mojoj moći da ti je dostavim
samo me moraš uputiti u vještinu rezanja i slanja jer "nemam veze" o tome
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 10:10
SilveK, skupila sam majčine suzice  ili trava treslica.....da li ti još uvijek treba? Da li ti treba pelin ?
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 10:02
Tako je....hvala....neću dati jer imam dosta terena za "pošumljavanje"...a na otoku su ruže najljepše u 5.mj, preko ljeta se ofucaju od vrućeg zraka....a ja nemam navodnjavanje.....znači neće biti kao kod tebe , ali će nešto biti jer mi se žuta penjačica odlično drži i sve podnosi.......kad sam napisala dosta cvjeta mislila sam na mnogocvjetne vrste.....ne čajevke.....ali ne brini oko toga.....nareži po svojoj volji....Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2008 u 00:09
E sad,d bude puno cvjetova.Cvjetova ti bude onoliko koliko ćeš paziti na njih.Ako ih u dobru zemlju posadiš,ako ih prihraniš i ako im ocvale djelove odrežeš one će stalno cvasti.Rezati mogu,i moram,sve.Ok,narezat ću ti ih pa ti sadi.Ako ti se koja neće sviditi dat ćeš je već nekomeWink
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 23:55
.....koja kolekcija!!
shasha, ti odaberi i što možeš rezati....recimo bijelu, boju breskve i neku floribundu...onako da mi grane padaju sa puno cvjetova...Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.