ponuda i potražnja - manči |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manči svašta sam ti nakupila i šaljem danas!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Dalmax....pripremam više paketića ovaj vikend pa oni putuju u pon ili utorak. Kad uputim napisat ću da jesam i kome jesam......
....vratila se upravo sa otoka...sjeme kapara imam tek par zrnaca za fatku, nisu dobro sazrele na ovom grmu ....još ću potražiti kad budem ponovo u šetnji....
Fatka, stavit ću i judinog sjemena........
![]() |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
manči mozes li mi dodati sjeme judinog drveta.
Ja vam mogu ponuditi sjeme ljubicaste dature i bijele ali kada sazriju cahure.
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Manči jesi mi poslala ? Ništa nisam dobila.
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
jeeeeeee!!!!....šaljem adresu na PP.... |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Jelena....ima sjemenaka, aružmarin reznica. Pošalji adresu.
Natalija, stiglo je sve u najboljem redu!!!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
manči zaboravih ti reći da je paket partia prema jugu još početkom šetimane
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
ako ti još treba ruža pogledaj u moj album a ja bi ako još ima sjeme judinog drveta i puzavi ružmarin.... [IMG]smileys/emot114.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
i ja bih zapisao za ruže,ali ne penjačice i trublju ako bude |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Domingo, ako uspijem nabrati sjemenke (sad su čahure s sjemenjem još zelene), stavila bum oglas u svoju temu na oglasima (Silvek traži-nudi), pa se onda javi na pp
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Dature izgleda svi vole....pitam se zašto?
Pa zašto ne bih i ja imao. ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da i da ![]() A sjemenke dature ću valjda imati ja, ljubičaste duple ![]() |
|
![]() |
|
Poslacu ti adresu a lovor svakako imam a i judino drvo.
|
|
![]() |
|
Dalmax, pogledala sam stare pp....obećala sam abutilon žuti ( samo žutog i imam ) i judino drvo.
Lovorika je lovor...to ti sigurno ne treba....
Abutilon imam reznicu....nije mi se primio onaj pokusni....
Pošalji mi adresu.
Ja nemam daturu....
![]() |
|
![]() |
|
Manči obečala si mi abutilon sa žutim cvjetovima i još neki abutilon i daturu ljubičastu koliko se sjećam a budem pogledala stare poruke.
Ja ti ogu poslati reznice aruajie, pas. ocaeurele,abut.pictum, od sjemenja svašta nešto ali ne znam šta tebe zanima-palmice možda Šta ti je to lovorika? |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sad ću ti poslati moju adresu za sjeme buhača
ima i mojih slika na ružama tj. slika mojih ruža pa ti vidi ako ti se koja sviđa - ja ću učiniti sve u mojoj moći da ti je dostavim samo me moraš uputiti u vještinu rezanja i slanja jer "nemam veze" o tome |
|
![]() |
|
SilveK, skupila sam majčine suzice ili trava treslica.....da li ti još uvijek treba? Da li ti treba pelin ?
|
|
![]() |
|
Tako je....hvala....neću dati jer imam dosta terena za "pošumljavanje"...a na otoku su ruže najljepše u 5.mj, preko ljeta se ofucaju od vrućeg zraka....a ja nemam navodnjavanje.....znači neće biti kao kod tebe , ali će nešto biti jer mi se žuta penjačica odlično drži i sve podnosi.......kad sam napisala dosta cvjeta mislila sam na mnogocvjetne vrste.....ne čajevke.....ali ne brini oko toga.....nareži po svojoj volji....
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
E sad,d bude puno cvjetova.Cvjetova ti bude onoliko koliko ćeš paziti na njih.Ako ih u dobru zemlju posadiš,ako ih prihraniš i ako im ocvale djelove odrežeš one će stalno cvasti.Rezati mogu,i moram,sve.Ok,narezat ću ti ih pa ti sadi.Ako ti se koja neće sviditi dat ćeš je već nekome
![]() |
|
![]() |
|
.....koja kolekcija!!
shasha, ti odaberi i što možeš rezati....recimo bijelu, boju breskve i neku floribundu...onako da mi grane padaju sa puno cvjetova...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |