Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 48> |
Korisnik | ||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kao i uvijek kod tebe dah zastaje od ljepote.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Orhideje su lijepe, ali tvoji kaktusu su van konkurencije, čudesni su!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Prekrasne su ti mezimice Đomba, a kad još i procvjetaju....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Svaki cvijetak ti je jako lijep, no cvjetovi kaktusa su divni, kao da se boja prelijeva na laticama, divno
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ej Dzo pa kod tebe je sve rascvjetano
![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Upsss ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Da mi je samo znati zašto si ovu ljepotu tako dugo skrivala od nas
![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Nasa nova kucica
![]() ![]() Poklon za rodjendan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilo mi je zao ostaviti samu pa sam i nju kupila ![]() ![]() Neuspjedoh slikati joj cvijet.. ![]() ![]() Portulaccea ![]() I da zatvorim sa ovim crvenim ljepotanom ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
A vi ste meni uljepsale dan s vasim kometarima ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Bljesnula si s ovom ljepotom kako kaže sarajka
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti najljepsa!! ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Ne da si osvježila već si zabljesnula tolikom ljepotom cvjetova,bravo za tako divnu kolekciju
![]() |
||
![]() |
||
|
Vakat je da i ja osvjezim ovu temu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Hvala ti najljepsa!! ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Navratim s vremena na vrijeme ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Gde god da si, postoje ljudi kojima si draga i koji uvek misle na tebe i još uvek se nadaju da će se kad-tad sresti uživo sa tobom.
|
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Bravo za pikavce
![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Jasmina gdje si.............. nema te dugo pregledala sam tvoje cvijece nemam rijeci prekrasno je , a jasmin sta da kazem prelijep uzivala sam kod tebe kao da sam bila u Italiji kod moje djece
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
I ja to isto mogu reci za mene ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |