Sissinghurst Garden - Engleska+ nove 2009 |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brankica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
Jednom rječju - PREKRASNO!!!! Upravo zbog ove zadivljujućeg zelenila volim Englesku.
Hvala puno za ove slike
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno--koja ljubav izvire iz svake slike
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Koja trava .. prava Engleska
![]() |
|
![]() |
|
Otisli smo danas do vrta misleci se prosetati (nije nam daleko od kuce) ali mi je muz imao kartu kod sebe tako da mi se nije dalo placati ekstra, prosetali smo se oko glavnoga vrta.
Imali su prodaju cvijeca, ali buduci da sam vec jutros bila u vrtnom centru ovaj sam se put suzdrzala
![]() Pogled preko ograde
Koja trava
![]() Pogled preko potoka
|
|
![]() |
|
Bas ovih dana traze volontere za pomaganje u novootvorenom organskom povrtnjaku u slopu vrta.
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Engleski vrtovi...ah koja ljepota!!! Da li im slucajno treba radnika za odrzavanje ove ljepote
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala na ovim lijepim slikama!! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivnooo,slike su extra.Meno ovo ljubičasto liči na wisteriju,ne mogu da vidim dobro,ali i list i cvijet mi liče na wisteriju(gliciniju).nisam sigurna,
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Veliko hvala za ove slike, prekrasno je!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stvarno je prekrasno i vjerujem da uživaš u šetnjama
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
ajme koja ljepota, eh još da je osjetiti sve cvjetne mirise, užitak bi bio potpun
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Zvrk jedno VELIKO HVALA za ove predivne slike.Kako sam uživala pregledajući ih.Stvarno si sretna kad možeš uživati u tako prelijepim vrtovima.Šetaj i šalji nam još slika.
|
|
![]() |
|
Nije buddleia, to sam sigurna.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hana,meni to liči na budleju-ljetni jorgovan.Ti uski listovi,čini mi se da su i malo duži cvjetovi.Šta je da je,predivno izgleda.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ajme koja ljepota,zvrk blago tebi sto mozes u zivo sve to vidjeti
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pružaš nam predivne šetnje prekrasnim Kentom, bar ovako kad već ne možemo u živo u posjetu.
Samo ti slikaj i šalji slikice ti si naš turistički vodič.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |