Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sissinghurst Garden - Engleska+ nove 2009
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Sissinghurst Garden - Engleska+ nove 2009

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:36

Pogled kroz toranj prema izlazu

Magnolia stellata

Viburnum carlesii (predivan miris, namirisala sam ga sa nekoliko metara i samo pratila nos dok nisam dosla do njega)

White garden (svo cvijece je bijelo)

Pulmonaria Officinalis 'Sissinghurst White'

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 20:39
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:53

Stavila sam na youtube na upload jedan kratak filmic iz vrta pa kad bude gotovo staviti cu ga na ovaj post, imam jos puno predivnih slika, nadem vise vremena navecer Wink.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:44
Otisli smo juce ru posjetu, predivno suncano i toplo poslijepodne.
Cvijece u punom cvatu.

Ulaz

Na vrh
brankica View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 07:58

Jednom rječju - PREKRASNO!!!!

Upravo zbog ove zadivljujućeg zelenila volim Englesku.
Hvala puno za ove slikeClap
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 23:18
prekrasno--koja ljubav izvire iz svake slikeSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
gogica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gogica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 22:16
Koja trava .. prava Engleska Thumbs%20Up
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 22:08
Otisli smo danas do vrta misleci se prosetati (nije nam daleko od kuce) ali mi je muz imao kartu kod sebe tako da mi se nije dalo placati ekstra, prosetali smo se oko glavnoga vrta.

Imali su prodaju cvijeca, ali buduci da sam vec jutros bila u vrtnom centru ovaj sam se put suzdrzala LOL.

Pogled preko ograde

Koja trava Clap

Pogled preko potoka

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Engleski vrtovi...ah koja ljepota!!! Da li im slucajno treba radnika za odrzavanje ove ljepote ...kako bi to bilo lijepo ,moci se kretati kroz ovu ljepotu svaki dan... !!

Hvala na ovim lijepim slikama!!

Bas ovih dana traze volontere za pomaganje u novootvorenom organskom povrtnjaku u slopu vrta. Wink
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 22:15
Engleski vrtovi...ah koja ljepota!!! Da li im slucajno treba radnika za odrzavanje ove ljepote ...kako bi to bilo lijepo ,moci se kretati kroz ovu ljepotu svaki dan... !!

Hvala na ovim lijepim slikama!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:36
Predivnooo,slike su extra.Meno ovo ljubičasto liči na wisteriju,ne mogu da vidim dobro,ali i list i cvijet mi liče na wisteriju(gliciniju).nisam sigurna,
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 20:07
Veliko hvala za ove slike, prekrasno je!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2009 u 14:58
stvarno je prekrasno i vjerujem da uživaš u šetnjama smile64
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 07:37
ajme koja ljepota, eh još da je osjetiti sve cvjetne mirise, užitak bi bio potpunClap
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2009 u 22:29
Zvrk jedno VELIKO HVALA za ove predivne slike.Kako sam uživala pregledajući ih.Stvarno si sretna kad možeš uživati u tako prelijepim vrtovima.Šetaj i šalji nam još slika.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2008 u 14:57
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Hana,meni to liči na budleju-ljetni jorgovan.Ti uski listovi,čini mi se da su i malo duži cvjetovi.Šta je da je,predivno izgleda.

Nije buddleia, to sam sigurna.

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2008 u 14:22
Hana,meni to liči na budleju-ljetni jorgovan.Ti uski listovi,čini mi se da su i malo duži cvjetovi.Šta je da je,predivno izgleda.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 19:39
ajme koja ljepota,zvrk blago tebi sto mozes u zivo  sve to vidjetismile93
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2008 u 09:14
Pružaš nam predivne šetnje prekrasnim Kentom, bar ovako kad već ne možemo u živo u posjetu.
Samo ti slikaj i šalji slikice ti si naš turistički vodič.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 20:11
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

krasne slike, možeš mi reći koja je to penjačica na  slici sa desne strane? Ne vidim baš dobro ali malo mi liči na petreju.Ili je koja druga?

Sorry, hana , ne mogu tocno reci.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.