Moj Italian job |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepi radovi! Bebicina soba će biti kao bajka!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ...radovi su ti fantastični, puni duha, a bebica kao inspiracija....ma, nema ljepše i bolje i draže inspiracije....pretvorila si bebinu sobu u pravi mali svijet bajki i pretočila u slikice svu svoju ljubav... svaka ti čast na radovima, ali pored njih, dajem ti veeeeeeeeliku dvostruku 10-tku kao mami
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
hvala ti Primavera na dobrodoslici i na ovim lijepim rijecima.i tebi monna-1.vase rijeci su mi tako veliki poticaj da nesto radim.ovdje ima puno vise stvari za decoupage po ducanima i ne mogu cekati da krenem.Ali vjerojatno cu naci vremena samo za "swapovske" poklone.Sad kad nemam vremena imam tonu ideja....
mogu samo setati kroz sve vase galerije i uzivati...to mi je skoro isti gust kao da i sama radim nesto
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Mamice, čestitam!
Sve je toliko nježno i odiše ljubavlju.
Zavidim ti na dućanima za hand made u Italiji. Ja sam uspjela ući u samo jedan u Veneciji i nažalost ponijela samo dvije kutijice za maramice, jer tko bi to nosio.
|
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
Hvala ElzaBuba.
ovdje stvarno ima stvari za pogledati i kupiti.u tim ducanima bi mogla ostati cijeli dan,kad udjem ne znam izaci....
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lijepi radovi i još ljepša inspiracija.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Super maštoviti radovi!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
slikama z abebinu sobu sam oduševljena... jesi li ih poredala na zid? ako jesi, kad auhvatiš vremena, svakako nam to poslikaj i pokaži kako izgledaju... jer vjerujem da si njima pričala neku priču...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnatasa1 nisam ih jos stavila na zid zato jer smisljam najbolji nacin a beba je jos uvijeks nama u sobi(2 i pol mjeseca ima).Slikice sam napravila s idejom da on sam isprica pricu (kad bude znao govoriti) dok ih gleda,svaki puta drugaciju.Zeljeli smo da njegova soba bude puna skrivenih cuda i carobnih likova.Zidovi su zeleni,a jedan koji je ostao bijel ima nacrtanu travicu,sas i zabe.Namjestaj je boje drva i izgleda ko sa slike iz knjige bajki....
Bas sam se raspisala.....
stavim sikice cim ih postavim na zid(nadam se ove godine
![]() |
|
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
tinajan ....radovi su prekrasni ,najviše su me se dojmile slikice za tvog bebaća
![]() likove iz crtića jer tad bi i one dobile dio svog kutka za slikanje(sad su već veće pa im više i nije toliko zanimljivo) želim ti još puno takvih radova....
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eeeee, sad se sjećam da sam vidila ove radove.
Zapamtila sam ti onaj super ormarić i one cipelice (papučice, tenisice...štagod da jesu). Vidim da si svestrana-svega pomalo....pa i ljepljenja čička na pelenama:)))) Čekamo daljnji mix radova ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |