moj vrt od prošle godine:-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zao mi je,koliko se ulosi truda i za par minuta sve nestane
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Upravo sam pogledala tvoj lijepi vrt i se nadala tvojim novim slikicama,kad ono ....tuča.Baš mi je žao što je baš kod tebe palo,poznat mi je taj osječaj iz vlastitog iskustva.No glavu gore spasi šta se da spasiti i počni opet saditi,vidjet ćeš da će biti još ljepši
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
evo samo da objavim da od ovog mog ovakvog vrta više ništa nema,upravo mi led sve potukao,sav moj trud i ljubav su uništeni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bako,hamara,gioiaa puno vam hvala ,naravno uslikam i ove godine,imati ću i novog cvijeća..poslikala bih već kako sad vrt izgleda ali me fotić malo u zadnje vrijeme zeza,malo radi,pa malo ne..gr...hvala svima...
[IMG]smileys/emot51.gif" align="middle" /> |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe je bas bajkovito,jedva cekam ove slike
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
prelijepo je bilo... i bit če, sigurna sam vidjevši ovo!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zamalo sam propustila ovu ljepotu. Ima toliko vrtova od ove godine da sve nekako zaobilazim tvoj lanjski.
I sad uđem i skoro pa padnem u nesvjest. Koliko ljepote se skriva u tom vrtu. Fantastično si ocvjetala zid, rubove... Predivno. Nadam se da ćeš i ove godine imati toliko cvijeća.
Kakav je užitak sjediti za onim stolom okružen tom rapsodijom boja!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure,ove godine imam i neko novo cvijeće pa ćemo vidjeti kako će ispasti..hvala na šetnji kroz moj vrt...Svaka pohvala je moja volja za ljepše i bolje..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
sve ljepše od ljepšeg!fascinirala me sva ta ljepota, sklad boja, cvijeta i okoline!
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
zaista je divno. svaka biljka ima svoje mjesto koje ispunjuje. izgleda ko iz neke bajke. a podsjeća me tvoj vrt malo na one engleske vrtove koje obožavam.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ma što reći Angell, imaš anđeoski vrt, nadam se da će ove godine biti još ljepši (ako je to moguće uopće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam hoya i lucy
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Doista svega ima u tvom vrtu! A tako uredno! Svaka čast.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E pa i ja sam došla, vidjela i moj duboki naklon! Prekrasno! |
|
![]() |
|
još malo vrta proteklih godina..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() svega ima,grahorica,dragoljub penjačice,kadulje,decembri,dalije ma svega ima,volim šarenilo koje traje cijelo ljeto.. |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam ljudi
![]() ![]() ![]() ![]() Pokušam danas još slika staviti,a ovih dana uslikam vrt kako sada izgleda prije cvatnje .. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Angell jakoo lijep vrt, puno cvijeća, šareno, uredno, mene malo podsjeća na engleske vrtove
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma predivnoooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Angell, ušavši u tvoj vrt vratila sam se u djetinjstvo. Hvala ti na tome! Jedva čekam nove slike. Sviđa mi se ritmički niz cvijeća uz zid.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |