Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
cenarius ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
22h :)
|
|
Korov je biljka cije vrline jos nisu otkrivene!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Evo konačno:
1. pitanje (tko prvi da točan odgovor dobiva od mene poklon ) Koja je ovo ljekovita biljka? ![]() |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
cenarius ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 116 |
glog, crataegus monogyna?
|
|
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Točan odgovor.Čestitam
![]() Ovo je bilo lako pitanje, namjerno.Iako je grana snimljena s naličja. Imam ponudu za tebe na PM, 3 moguća poklona pa izaberi što želiš. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Tko želi saznati nešto više o glogu, postaviti pitanje ili dati neki recept neka pođe na temu gloga da ne dupliramo temu.
Želim i drugima puno uspjeha u pogađanju. |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sljedeće pitanje ide idući tjedan ili? ja pitanje nisam vidjela na vrijeme pa nisam ni sudjelovala,a sad je već pogođeno!
|
|
![]() |
|
Važno je , zapravo to da znaš odgovor.
Pročitaj o glogu na temi GLOG i drugi put budi brža! |
|
|
|
![]() |
|
Zahvalio sam se preko PP-a, pa bi bio red da se zahvalim i ovde javno. Da ne misle ljudi da sam nekulturan!
![]() Fermina mi je ponudila zaista lepe poklone, ali ja mislim da ova teme ima drugu svrhu, tako da naravno nema potrebe za tim... neka je samo zivo i neka se diskutuje!!! Pozdrav! :) |
|
|
|
![]() |
|
Pravilno razmišljanje.
Sviđa mi se. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Idemo na GLOG
![]() Ne, ne na pivo. |
|
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() nego, ja sam si nešto mislila da idu pitanja stalno nakon "otvaranja" tokom te "večeri" pitanja..... pitanja d svih koji se žele uključiti, šta kažete, ajmo glasanje :))))))))))))))))) |
|
http://studio-martina-natura.hr/
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....necu fino tako....
![]() ...i ja sam odma znala da je glog!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pa kad po razreda podigne ruku da zna, učiteljica pita samo jednoga.
Drugi put dežuraj na temi i budi prva kao što je ovaj put bio cenarius. Sretno! Griva nešto širi pravila. Moram priznati da baš nisam razumjela. Moje je mišljenje da do sljedećeg pitanja trebamo apsolvirati glog,te što više o njemu naučiti. |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Čestitam cenariusu!
Ja škicnula (kako sam i obećala) kad ono već sve riješeno!
|
|
![]() |
|
Bergenia, hvala!
U narednu sredu opet pogadjamo! ![]() Pozdrav! |
|
|
|
![]() |
|
jjadra ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Odlična tema, ali zašto samo jednom tjedno
![]() ![]() http://www.forum.hr/showthread.php?t=578805 http://www.forum.hr/showthread.php?t=579790 |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Moje je mišljenje da je forum je zajednički od svih nas pa tako i "nagradna" igra pa tako i "pravila", dakle nisu pravila postavljena pa da su tako zadana... niti od fermine niti od mene niti od ikoga.... to je moje mišljenje..... pa sam samo predlagala, samo prjedlog, ne širenje/uženje/određivanje....... svi koji igrate pravila su vaša zajednička... |
|
|
|
![]() |
|
Da:) tog 19. rujna je neki veliki sinokricitet bio u zraku u isto vrijeme se pokrenulo na više različitih foruma isti tip igre ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....prijavljujem da sam procitala temu o glogu i naucila-ponovila da je to delikatna biljka za bolesti srca i krvozilnog sutava....ne bih se pacala u detalje, to je za znalce.....moze pitanje ici i cesce, kako god se dogovorite.....
|
|
![]() |
|
Nema nove biljke?
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |