Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Začinsko i ljekovito bilje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nagradna igra: pogodite ljekovitu biljku

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 12>
Korisnik
Poruka
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 116
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:02
22h :)
Korov je biljka cije vrline jos nisu otkrivene!!!

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:03
Evo konačno:

1. pitanje
 (tko prvi da točan odgovor dobiva od mene poklon )
  Koja je ovo ljekovita biljka?

Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:04
glog, crataegus monogyna?

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:08
Točan odgovor.ČestitamSmile
Ovo je bilo lako pitanje, namjerno.Iako je grana snimljena s naličja.
Imam ponudu za tebe  na PM, 3 moguća poklona pa izaberi što želiš.
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:14
Tko želi saznati nešto više o glogu, postaviti pitanje ili dati neki recept neka pođe na temu gloga da ne dupliramo temu.
Želim i drugima puno uspjeha u pogađanju.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:22
sljedeće pitanje ide idući tjedan ili? ja pitanje nisam vidjela na vrijeme pa nisam ni sudjelovala,a sad je već pogođeno!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:27
Važno je , zapravo to da znaš odgovor.
Pročitaj o glogu na temi GLOG i drugi put budi brža!

Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 22:36
Zahvalio sam se preko PP-a, pa bi bio red da se zahvalim i ovde javno. Da ne misle ljudi da sam nekulturan!Big%20smile

Fermina mi je ponudila zaista lepe poklone, ali ja mislim da ova teme ima drugu svrhu, tako da naravno nema potrebe za tim... neka je samo zivo i neka se diskutuje!!!

Pozdrav!  :)

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 23:08
Pravilno razmišljanje.
Sviđa mi se.Smile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 23:10
Idemo na GLOGsmile121
Ne, ne na pivo.
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 09:23
Tongue  :)))))))))))))))))))))))  vidim da je bilo živo :)))))))))))))))))  ja odrađivala sinoć društvene obveze.......:)))))))))))

nego, ja sam si nešto mislila da idu pitanja stalno nakon "otvaranja" tokom te "večeri" pitanja..... pitanja d svih koji se žele uključiti, šta kažete, ajmo glasanje :)))))))))))))))))
http://studio-martina-natura.hr/
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 11:34
....necu    fino  tako....smile123

...i  ja   sam  odma  znala   da  je  glog!!!!!

LOL
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 12:50
Pa kad po razreda podigne ruku da zna, učiteljica pita samo jednoga.

Drugi put dežuraj na temi i budi prva kao što je ovaj put bio cenarius.
Sretno!

Griva nešto širi pravila.
Moram priznati da baš nisam razumjela.

Moje je mišljenje  da do sljedećeg pitanja trebamo apsolvirati glog,te što više o njemu naučiti.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 16:03
Čestitam cenariusu!
Ja škicnula (kako sam i obećala) kad ono već sve riješeno!
Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:25
Bergenia, hvala!

U narednu sredu opet pogadjamo! Smile

Pozdrav!

Na vrh
jjadra View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 60
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jjadra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 12:33
Odlična tema, ali zašto samo jednom tjedno Cry Zašto se ne bi postavila slika, pa onaj tko prvi pogodi postavlja novu itd. Tako je ovdje koncipirano Smile
http://www.forum.hr/showthread.php?t=578805
http://www.forum.hr/showthread.php?t=579790
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 15:26
Originalno poslano od člana Fermina-Daza Fermina-Daza napisao:

Pa kad po razreda podigne ruku da zna, učiteljica pita samo jednoga.

Drugi put dežuraj na temi i budi prva kao što je ovaj put bio cenarius.
Sretno!

Griva nešto širi pravila.
Moram priznati da baš nisam razumjela.

Moje je mišljenje  da do sljedećeg pitanja trebamo apsolvirati glog,te što više o njemu naučiti.

Moje je mišljenje da je forum je zajednički od svih nas pa tako i "nagradna" igra pa tako i "pravila", dakle nisu pravila postavljena pa da su tako zadana... niti od fermine niti od mene niti od ikoga.... to je moje mišljenje..... pa sam samo predlagala, samo prjedlog, ne širenje/uženje/određivanje....... svi koji igrate pravila su vaša zajednička...
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 15:28
Originalno poslano od člana jjadra jjadra napisao:

Odlična tema, ali zašto samo jednom tjedno Cry Zašto se ne bi postavila slika, pa onaj tko prvi pogodi postavlja novu itd. Tako je ovdje koncipirano Smile
http://www.forum.hr/showthread.php?t=578805
http://www.forum.hr/showthread.php?t=579790

Da:) tog 19. rujna je neki veliki sinokricitet bio u zraku u isto vrijeme se pokrenulo na više različitih foruma isti tip igre Tongue a počelo je dogovorima na forumu vrtlara par dana prijeLOLLOL....  :)
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 17:35
.....prijavljujem  da  sam  procitala temu  o  glogu i  naucila-ponovila   da  je  to  delikatna  biljka  za  bolesti  srca i  krvozilnog sutava....ne  bih  se   pacala  u  detalje,  to je  za znalce.....moze pitanje  ici  i  cesce,  kako  god  se  dogovorite.....
Na vrh
cenarius View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cenarius Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 22:06
Nema  nove biljke? Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.