moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Koliki povrtnjak, biti će tu posla ali i zadovoljstva
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
od mojih prvih nikao samo jedan, od druge ture "sunčani potok" niklo svako sjeme ima ih kao kod tebe ali ću ih raščupati
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Koliko krastavaca
![]() |
|
![]() |
|
Silvy i Camellia hvala na posjeti
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
A lorice koliko krastavaca!!!!Stvarno puno toga radite,vrijedni ste svi.Posebno mi je lijepo vidjeti tebe tako mladu,a voliš raditi.
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
lorice10,
napokon sa užitkom prelistala tvoj povrtnjak od a do ž. Prava si vrijednica, kako sa povrćem, sada i sa cvijećem. ![]() Uvijek me ovakve slike podsjete na dane kada sam brala "fažol", grašak (a i jela ga onako u berbi), vadila krumpir,...kiselila krastavce, zelene pomidore, zakapala mrkvu u pijesak, ribala i gazila zelje,... Sada je toga puno manje, ali uvijek idem pomoći mami i tati oko spremanja zimnice. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da to je za kiseljenje, spočetka nešto i za salatu, budemo se dogovorile....
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kolki krastavci!!! To je i za kiseljenje? Ja imam kopra ako buš trebala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
da, radimo na tome, hvala na posjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bit će opet svega ,domaćega.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala na savjetovanju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Moja rabarabara isto cvjetala ali sam otkinula cvijet da se ne crpi. Lorice, ako želiš sačuvati sjeme, onda ga ostavi dok ne bude zrelo ( dok se ta stapka na kojoj je sjeme osuši, onda je sjeme zrelo) a ako ne želiš sjeme, odmah ga kidaj čim se pojavi da ti ne crpi biljku.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
posađen je samo krumpir još prije 3 tjedna, a ovo ostalo nastupa danas popodne i do kraja ovog tjedna
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak ti rabarbara već cvate! Moja tek tjera listove, ali možda zato jer sam je presađivala. Nije mi draga jer ima zelene stapke, a ne crvene. Kak ti je povrtnjak, jesi sve posijala/posadila?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |