Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Euphorbia bupleurifolia susannae
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Euphorbia bupleurifolia susannae

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 09:12
Originalno poslano od člana Zvjezdana Zvjezdana napisao:

Pinus me sad špota što sam ju očerupala . . . .
Ma srce moje ne špotam te. Samo sam htio skrenuti pažnju na to kako lijepo Euphorbia bupleurifolia susannae izgleda ako joj dopustimo da zapuni teglu.

Nana, tvojim kaktusima sam se samo divio, pretpostavljam da i drugi forumaši. Euphorbie su za sada male ali narasti će. Kada zapune tegle izgledati će možda ovako.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 11:45
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Originalno poslano od člana Zvjezdana Zvjezdana napisao:

Pinus me sad špota što sam ju očerupala . . . .
Ma srce moje ne špotam te.

EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

LOL

Tako je moja izgledala kao na slici ustvari još više je načičkana bila :) Ma i sad je morma ju uslikati... Samo listići joj otpadaju jer je u hladnome... Gdje ti svoju držiš pinus na toplom ili?
Per aspera ad astra.

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 12:19
Evo moje... to je sadašnje stanje

Per aspera ad astra.

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 20:58
Svoje držim na prozorskoj polici negrijana sobe. Moje su stare mjesec dva.
Zvjezdana tvoja se krasno razrasla, baš mi je drago da sam ju kupio kada vidim ovu tvoju ljepoticu.
Vidim ju staru 3 – 4 god, u nekoj lijepoj keramičkoj tegli. Još ako uspijem da nabavim njene roditelje Euphorbiu susannae i Euphorbiu bupleurifolia .....
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 07:14
bila je još veća prije nego sam ju očerupala... sad ču pustiti da se razraste u toj posudici pa ću viditi što ću dalje s njom, nemogu pustiti d a bude baš velika jer nemam gdje držati baš osim u tom stubištu negrijanom

moje je iskustvo da listići otpadnu kad je u hladnome i onda na proljeće opet novi narastu
ja ju imam mislim da jedno 4 godine ali ovi svi izdanci su ove godine  tj ljeto narasli brzo se jako širi
Per aspera ad astra.

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 07:21
Ovih dana na Katarinskom sajmu kod nas bio je štand sa kaktusima i mogla se nabaviti E.susannae, 30kn. Nije Bešlić.
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 07:40
Gledao sam malo po internetu kako se kreću cijene Euphorbie susannae i Euphorbie bupleurifolia.
Euphorbie bupleurifolia u teglici promjera 8,5 cm 18 € a u tegli promjera 11 cm 24 €, to mi se čini strašno skupo.
Euphorbie susannae je dosta jeftinija i cijena male u tegli 6,5 cm od 4 € - to je u redu. Za usporedbu Euphorbie susannae tegla 11 cm cijena 14 €.
Katarinski sajm kod tebe Gricka, gdje je to ?
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 08:34
meni je to sve užasno skupo... ima masu cvijeća koje bi vi voljela kupiti i imati ali mi jednostavno preskupo tj radije potrošim to na klince nego na cvijeće... možda kad budem u penziji :D za jedno 35 godina :D ali ni tad neću moć kupit jer neće bit penzije ili će bit neka crkavica ko  i sad ;(

baš offtopičarim :D

Per aspera ad astra.

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2011 u 13:40
U Slavonskom Brodu
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 15:24

hvala Pinus na id, sad znam što imam pa da ju mogu bolje paziti. Znači bebači se mogu odvojiti i zasebno posaditi?
belica,zagreb
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 17:29
Ako se daju vegetativno razmnožiti svakako se preporučam :D
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 22:38
Bas simpaticna biljka!Belica,budes li poklanjala svoje male bebače,javljam se na spisak
sutnja je zlato....
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 06:53
curke tek sam ga kupila, nemam ga namjere odmah jadnog kljaštiti, vidjet ćemo kasnije.
belica,zagreb
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 14:29
Moj poziv bio je upućen svima koji imaju već razraslu biljku, da ako ju misle malo "kratiti" neka se sjete da ima ljudi kojima bi ti ostaci dobro koristili. Ja sam tu biljku po prvi puta uživo vidio na floraartu i nisam ju kupio jer sam sav novac koji sam imao potrošio na lithopse. Otad ju nisam nigdje vidio.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 14:41

evo i moj, lijepo se popunjava malim bebačima.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
đuđa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje đuđa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 15:00
84fc0ee7-009.JPG evo mog primjerka, razlisto se skroz a i od drugih kaktusa ne dolazi do izrazaja. ako kome treba pelcer nek se javi. ja sam u zg.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 15:07
Originalno poslano od člana mememe mememe napisao:

Moj poziv bio je upućen svima koji imaju već razraslu biljku, da ako ju misle malo "kratiti" neka se sjete da ima ljudi kojima bi ti ostaci dobro koristili. Ja sam tu biljku po prvi puta uživo vidio na floraartu i nisam ju kupio jer sam sav novac koji sam imao potrošio na lithopse. Otad ju nisam nigdje vidio.
Mememe kad hoćeš kupim ti ju kod Bešlića.
Na vrh
đuđa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje đuđa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 15:12
evo slikice
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 13:45
divne su tako čupave... evo i moja je sretna

belica,zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 13:49
Ma preslatka je !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.