Moj prvi hobi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav administrator, s tom namjerom sam i otvorila temu, da stavim slike koje je prije godinu i pol slikao prijatelj mog sina i nemogu ih staviti izgleda da suprevelike, odnosno imaju više KB od slika sa dekupage trehnikom koje sa istog stika idu bez problema. Moram uhvatiti nekog tko zna da li ima pomoći.
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
nema veze ako koja slika fali daj nam barem nešto da vidimo i da se divimo
|
|
![]() |
|
Već godinu dana najviše radim sa salvetama, ali oslikavanje stakla mi je prvi hobi. Učila sam najviše na svojim pogreškama, uživala u tome što radim i žao mi je što nisam sve poslikala prije nego sam poklonila. Pozdrav!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |