Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj prvi hobi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj prvi hobi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 19:58
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 19:56
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 19:56
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 19:54
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 19:53
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 21:19
Pozdrav administrator,  s tom namjerom sam i otvorila temu, da stavim slike koje je prije godinu i pol slikao prijatelj mog sina i nemogu ih staviti izgleda da suprevelike, odnosno imaju više KB od slika sa dekupage trehnikom koje sa istog stika idu bez problema. Moram uhvatiti nekog tko zna da li ima pomoći. smile229
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2012 u 17:49
nema veze ako koja slika fali daj nam barem nešto da vidimo i da se divimo
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2012 u 19:10
Već godinu dana  najviše radim sa salvetama, ali oslikavanje stakla mi je prvi hobi. Učila sam najviše na svojim pogreškama, uživala u tome što radim i žao mi je što nisam sve poslikala prije nego sam poklonila. Pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.