Ceropegia woodii |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....Vi svi je puštate da slobodno pada, a ja je podižem na lojtricu...
...prije je "padala", al kak je postala "preteška" se prevnula, a pošto nemam adekvatno mejsto da baš tegla visi...okrenula sam je u vis...ova je srcolikih listića, a imam i jednog bebaća sa ovalnil listovima... ![]() .. |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lovro ovo si super izvela,svaka ti cast,bas je lijepa ovako kao penjacica
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lovro prelijepa je
zašto je moja na 2 ćelave i kržljave grančice... ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lovro,pričala si mi da su mu stavila lojtricu,prekrasan je,ukrast ću ti ideju.
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...ovakva je bila 2010...
na stubištu je dio godine, a dio na terasi...nit je ne prihranjujem često (ko ni ostale, nažalost)....valjda sreća! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...a ovo je bebač...listovi su malo ovalniji!
...bilo je nekoliko reznica, al se primila samo ova.., pelcala sam negdje u 8.mjesecu! ![]() ne mogu ga ljepše poslikati... |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...krasna ceropegija, draga Lovro
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Iznesla sam svojeg Woodija (ne zovem ju "woodi" po Woodi Allen-u (njega nikako prožvakat), nego po Woody Harrelson-u ;) (e, on je micek i pol)
Znam da ju zovu i "voskovica" Nemam ju dugo, đorala se sa frendicom prije par mjeseci. Dala mi je jedan gomolj, pa to nešto raste iz tog gomolja ![]() ![]() |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Ovako to izgleda kada "visi na zidu balkona".
Ovo su "poklon šalice", koje su eto našle svoju funkciju ![]() ![]() |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Joj preslatke su, a ja sam baš tužna, jer je moja jednostavno nestala, a tako je bila lijepo krenula, no nabavit ću ja nju kad tad, naletit će negdje, a onda ću je maziti i paziti da mi preživi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prije koju godinu sam pisala na ovoj temi, a tek nedavno sam uspjela nabaviti ovu predivnu biljčicu... Par mjeseci je kod mene i jako sam zadovoljna, od sasvim male biljčice koja nije ni puzala iz tegle, sad je postala prava ljepotica... pustila je izdanke na sve strane, jako lijepo napreduje, a trenutno je još bujnija nego na ovoj slici...
![]() Kako se drže vaše Ceropegije? Ajde da malo dignemo temu, ova krasota je to zaslužila ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |