Mira K je postala baka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iskrene čestitke cijeloj obitelji !
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Iskrene čestitke cijeloj obitelji
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Iskrene čestitke cijeloj obitelji ! |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Čestitke sretnim roditeljima presretnoj baki i djedu! Malom Karlu puno, puno seće i zdravlja!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() čestitam na rođenju unuka i želim mu svu sreću ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Dobrodošla u *klub*!
Srdačne čestitke svima u obitelji,a malom Karlu velika dobrodošlica ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Predivno je otvoriti ove stranice sa puno dobrih želja i lijepih riječi od svih vas za našeg unuka i cijelu našu obitelj! Vjerujte suze mi same teku... suze radosnice! Divni ste svi! Jako sam dirnuta svime što sam pročitala! Hvala što ste samnom u toj velikoj sreći, meni je to prvo unuče! Neču vas posebno nabrajati, svima pojedinačno zahvaljivati, svi ste mi jednako dragi i sve vas jako puno volim! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga moja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasna vijest! Neka cijelu obitelj uvijek dobri Bog blagoslivlja svim bogatstvima duha i tijela.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
čestitke baki i cijeloj obitelji, a malom karlu želim zdravlje i svi sreću ovoga svijeta
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Mira K, drago mi je da sam član ovog foruma, i što svi zajedno možemo podijeliti ovako sretne trenutke. Želim ti puno sreće i uživanja u ovom malom anđelu koji ste vi nazvali Karlo. naravno i djedu i njegovim radoteljima svaku sreću i zdravlje da možete svi zajedno uživati u odrastanju malog Karla.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sretno malom Karlu.....čestitke cijeloj familiji
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Sretno svima!!! Znam koliko ste to svi željeli. Uživajte!!!
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Iskrene čestitke i od mene cijeloj obitelji.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Iskrene čestitke cijeloj obitelji
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |