Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kokotić - delphinium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kokotić - delphinium

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 13:45
Nije kasno za sijati jer je on trajnica,pa ako ne cvjetao ove godine hoće sledećih..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 20:38

kokotic je otprilike oko 1m visine a može biti i višlji.

uglavnom se ranije sije 2-3 mj. mislim da je malo kasno iako se može probati, daleko je još jesen :o))
Na vrh
malibibić View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malibibić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 18:50
Zanima me kad se sije kokotić? Na pakiranju piše da je višegodišnja biljka, biljna vrsta: delphinium kokotac, sorta: delphinium cultorum voss. Sjeme je iz konzuma, proizvođač franchi.Koliko je visoka ta sorta?
Mogu li ga sad posijati u vrt? Hoće li cvjetati ove godine ako ga sad posijem?
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 22:59
Delphinium je trajnica. U kasnu jesen se osuši nadzemni dio, a u proljeće potjera ponovo.
Najveći neprijatelj su mu puževi.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 21:47
kako preko zime  sa njima ???
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 20:44
uvijek me oduševe, a vaši su stvarno predivni smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 08:35
 Marinne predivni su!!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Marinn View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marinn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 00:42
.

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 16:39
Nona,prekrasno...kao sa razglednice....stavila sam sliku na desktop...Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 09:26
Ovaj je prekrasan, dali je i moj takav, što sam dobila od tebe?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2011 u 21:42
moj plavi ogroman
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
biksi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje biksi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 22:15
prelep je,koliko je visok
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 19:50
Evo i moj je počeo cvasti Tongue

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2011 u 17:15
krasni su vam kokotići meni sjemenke u zemlji vec 2 tjedna ne nicu jos a i stare su to je bilo sam posijano pa ako niknu niknu
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 14:00
evo da dodam malo i mojih

a ovi se tek spremaju cvijetati a visoki su oko 2 metra

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 12:14
Predivni su i kod mene cvjetaju..
bijeli

svijetlo plavi

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2011 u 08:10
kako lijepo, bar da uživam u vašim delfinijumima kad ne mogu u svojim.lijepo su mi krenuli i novi i stari i glupi i odvratni puževi su ih lijepo sredili.jedinog rozog su skroz pojeli a plavim samo pupove lijepo pojeli.objavila sam im pravi rat.
Na vrh
biksi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje biksi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 23:18
delphinium
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 15:05
Originalno poslano od člana mrvica mrvica napisao:

evo makk povirila sam na tvoj blog i sviđa mi se kao i svašta što si na njemu pokazala, jako lijepo i naravno delfiniumi su ti prekrasni!!  Također i ruže...hm... [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />  Ma i plastenik mi je super [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

Hvala ti Mrvica. Raduje me da ti se sviđa moj blog i cvijeće na njemu. To je samo početak. Samo da nam otopli, bit će tog još puuuuuno.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
floraifauna View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 110
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje floraifauna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 14:35
nisu mi još delfiniumi nikli. Koliko treba vremena? Ostalo je uglavnom počelo provirivati, a delfići ni muc Ermm
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.