Kokotić - delphinium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nije kasno za sijati jer je on trajnica,pa ako ne cvjetao ove godine hoće sledećih..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
kokotic je otprilike oko 1m visine a može biti i višlji. uglavnom se ranije sije 2-3 mj. mislim da je malo kasno iako se može probati, daleko je još jesen :o))
|
|
![]() |
|
malibibić ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Zanima me kad se sije kokotić? Na pakiranju piše da je višegodišnja biljka, biljna vrsta: delphinium kokotac, sorta: delphinium cultorum voss. Sjeme je iz konzuma, proizvođač franchi.Koliko je visoka ta sorta?
Mogu li ga sad posijati u vrt? Hoće li cvjetati ove godine ako ga sad posijem? |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Delphinium je trajnica. U kasnu jesen se osuši nadzemni dio, a u proljeće potjera ponovo.
Najveći neprijatelj su mu puževi. |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
kako preko zime sa njima ???
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uvijek me oduševe, a vaši su stvarno predivni
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Marinne predivni su!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Marinn ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Nona,prekrasno...kao sa razglednice....stavila sam sliku na desktop...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj je prekrasan, dali je i moj takav, što sam dobila od tebe?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
prelep je,koliko je visok
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Evo i moj je počeo cvasti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
krasni su vam kokotići meni sjemenke u zemlji vec 2 tjedna ne nicu jos a i stare su to je bilo sam posijano pa ako niknu niknu
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo da dodam malo i mojih
![]() a ovi se tek spremaju cvijetati a visoki su oko 2 metra ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivni su i kod mene cvjetaju..
bijeli ![]() svijetlo plavi ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
kako lijepo, bar da uživam u vašim delfinijumima kad ne mogu u svojim.lijepo su mi krenuli i novi i stari i glupi i odvratni puževi su ih lijepo sredili.jedinog rozog su skroz pojeli a plavim samo pupove lijepo pojeli.objavila sam im pravi rat.
|
|
![]() |
|
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Hvala ti Mrvica. Raduje me da ti se sviđa moj blog i cvijeće na njemu. To je samo početak. Samo da nam otopli, bit će tog još puuuuuno. |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
nisu mi još delfiniumi nikli. Koliko treba vremena? Ostalo je uglavnom počelo provirivati, a delfići ni muc
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |