Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 26>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 23:04
Vanja, krumpirko triba biti na suncu i traži puno vode,( to mislin proliće i lito), a slobodno ga možeš posaditi vanka, jer je dosta otporan. Moj je na taraci cilu zimu, na kiši, buri, jugu i još dobro ošišan, pa i dalje lista, a na malo sunca već baci pup. Jako zahvalna biljka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2009 u 15:30
Andrea krumpirov grm kojeg si mi poslala za sada dobro napreduje, neki dan sam mu dodala friške zemlje pomiješane sa malo perlita, nisam ga presadila čekam da još ojača .
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 16:04
Ali, Triša, fotografiraj da se možemo na ljeto smijati.
Ja se obično divim nečemu (ničemu), a za par mjeseci se čudim čemu sam se to divila.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 15:02
Da i moje sadnice često stradaju zbog moje znatiželje, uvijek nešto čačkam i provjeravam, zato ću te poslušati - neću ih niti gledati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 12:19
Triša, gledaj i ne diraj. Nemam iskustva sa krumpirkom, ali imam sama sa sobom. Od kad sam odlučila sve što mislim da je propalo ostaviti i ne gledati - redovito uspijevam.
I moj krumpirko sa žilama je gol i jadan. Vrh koji mi se slomio (i poklopljen je s bočicom) još je živahan.
Vjerujem u oba!!!!smile85
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2009 u 10:00
Dobila sam nešto od Cvite i nešto od Andree, naravno da ne znam koji su koji. Uglavnom procvao je od male grančice i imao dosta listića. Sada je nestalo i lišća i cvijeta, u podrumu je zaštićen, ali kao da od njega neće biti ništa. Tako izgleda svih pet-šest sadnica-grančica.
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 22:09
Andrea, i moj sad ima pupoljke! A tokom ljeta je štrajkaoLOL
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 19:16
 Andrea    smile99
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 19:05
Vanja, od postavljenih pitanja jedino znam da kod tebe  drže ga u vrtu.  Ja sam vidjela predivan primjerak prvi put na Čiovu, imaš sliku ovdje:

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=369

Sad tek vidim da se ne vidi čitavi, ali ovaj je veći od mene (vidi se gdje je žica za brajdu-grožđe). Nalazi se u sjeni ove bungenvilije koju sam slikala. Big%20smile
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2009 u 18:17
Andrea reznica krumpirovog grma šta si mi poslala dugo mi je stagnirala a sada je na prozoru južne strane ima puno listova samo šta nisu onako jako zelene boje, a na prolječe bi ga presadila ali me zanima dali u duboki pitar a i kakova zemlja treba biti, koliko zalivati i konačno odgovara li mu (liti) direktno sunce ili sjenovito. 
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 23:13
Ništa se ti ne brini. Odspavat će on svoje bio gol ili ne, a u lito ćeš biti oduševljena.Thumbs%20Up
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 21:37
Društvo, imam pitanje: Kaj bu po ljeti sa mojim krumpirkom?

Evo pospremila sam ga u topliju prostoriju, ali nema baš dosta svijetla. Kasno jesenas sam malo grančice skratila, a on lijepo potjerao mlade listeke i pupoljke, posebno na vrhovima grančica.

Dali će mu biti jako poremećena godina? Bojim se da ljeti nebi onda mirovao. Što da učinim?

P.S. Prije sam postavila pitanje, a onda tek pročitala da i vi imate sličnu situaciju. Baš me zanima kak bu to bilo po ljeti! Wink
Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2008 u 21:31
Ma, Triša uopće nije važno od koga je. Važno da je od srca i da super napreduje. Kod mene je još vani i još ima i pupova i cvijetića, iako su bure i zima je.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2008 u 21:40
Kod mene se dogodilo "čudo" u podrumu procvala grančića krumpirka (nekoliko sam ih dobila od Andree01, a neke od Cvite- neka mi oproste, ali ne znam čija je ova, ali ona cvjeta jednim prekrasnim cvjetom i ima nekoliko pupoljaka - samo se nadam da se zakorijenila i da nije to lažnjak.

RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2008 u 22:40
Neću ih od straha ni gledati!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2008 u 22:14
Meni su pustili listiće i oni koje sam zabola u zemlju i oni koji stoje u boci u vodi. Samo da se ne radujemo prerano.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2008 u 21:29
A vidite što sam ja napravila sa krumpirkom kojim sam se hvalila.
Lijepo sam gledala postove, sličice i onako krhkog počela motati.
Pukao mu je vrh pa sam ga pokušala spasiti i stavila pod bocu.
Ovaj sa žilom nema niti jednog lista, a ovaj u boci stalno baca mlade listove.
I tako sad imam dva, a tada bih bila najrađe plakala.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2008 u 18:54
I ja sam svoj malo orezala da ga malo pomladim, a grančice sam zabockala u teglu: orezala sam grančice bez lišća i nevjerojatno, ubrzo su potjerale male listiće Smile Inače imam malecki grmić u tegli, ove sam ga godine malo zapostavila pa baš i nije bio bogzna što ove godine, ali sad sam ga presadila i orezala, pa ćemo vidjeti slijedeće godine.
Na vrh
anagalis View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 324
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anagalis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2008 u 18:24
Jeste li orezivali krumpirov grm?
Ja sam svoga danas dobro orezala, nadam se da nisam pogriješila!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2008 u 12:45
hvala Željka,ali aukcija je završila,pogledat ću na proljeće,sigurno će se naći negdje jedan i za mene Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,283 sekundi.