Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 09:46
Joj što ja volim takve jednostavne ruže! Je li to penjačica?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 23:07
Daj Niho,mjesec dana nisam mogla ubacivati slike,smiluj se Big%20smileWink...

Lilly...Agavi odgovara ovo mjesto u dvoristu i ako zime nebudu jake razmisljala sam je tu i ostaviti a ako nista prebacit cu je u staklenik preko zime...Hvala ti,i meni je ona "mrak" kako si i sama napisala EmbarrassedBig%20smile...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 23:02
Sve se ljepo šareni!!! Agava je mrak! Ja još uvijek Cry za mojom koja je pozebla.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 20:22
Otok -------Otok--- nisi joj trebala reći sad opet moram uzdisati za njenim cvijećem a ona tako daleko
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 18:36
Tekoma..

Tamam kad sam pomislila da vise nema nista od nje,obradovala me je s jos 1 cvijetom Tongue..

Ova grana se je odvojila od ruze...i bas na njoj i ovih dana se mogu naci lijepi cvijetovi Smile..

Passiflora..

Plumbago..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:58
LOL LOL... Hvala ti Otok jos jednom,bas mi je drago da je uspjelo!! Tongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:52
Evo kraca setnja po mom malenom vrtu...koji planiram sl.godine bolje srediti...a to ce biti i zahvaljujuci pojedinim osobama ovdje na Forumu koje mi pripremaju sjeme Embarrassed...Hvala vam...Embarrassed!!

Sediumu bas odgovara ovdje...a i cuvarkuci...

Rekose Daturia...ali nema nikakvog cvijeta...

Mnogi od vas imaju ovaj cvijet,neznam mu ime...kod mene ni on nije cvijetao Confused

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:37
E, neka sam i ja  nekom pomogla savjetom vezanim za stavljanje sličica
(meni je trebalo dugo da naučim sama, vječno sam jurila za sinovima i kolegama sa posla, obično oni koji znaju tako zbrzaju s uputama da na kraju ništa ne razumiješ)

Impatiensi su ti baš lijepi.
Ja sam imala samo crvene , ali cvatu cijelo ljeto, sad sam počela sakupljati sjemenke
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:29
A ovo je znaci moj Impatiens,koji sam pokusala 1000 puta do sad ubaciti...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:26
Otok uspjelo je !! Big%20smile Clap Clap Clap Clap....

Kazem ja tebi,nestrucnjaci znaju vise od strucnjaka LOL Wink....

Alisa ljepoto,evo uspjela sam koristeci 2 programa razlicita,istovremeno-po savjetu od Otok Tongue....

Hvala vam!!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:23

Jasmin Stephanotis...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 16:43
Jasmin ne sekirati se..Kod mene je problem preko opere,kao kod tebe,ja čak preko opere ne mogu ni da hostiram slike na photobucket.Ništa,učita mi se moj album i to je sve,gledam svoje slike al ne mogu ništa.Ja mogu preko mozile,pokušaj ti instalirati neki drugi program,možeš s neta skinuti operu ,il interenet explorer.Pa probaj preko njih...
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 13:11
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Dzo probaj slike smaniti s nekim programom npr, Visualizer Photo Resize, on  je besplatan, a super je možeš cijeli direktorij smanjiti i onda uplodati na photobucket. Mislim da to nema veze s Mozilom nego photobucket sporo smanjuje slike. Wink

Nije mi problem "velicina slike" Lantana..Photobucket je to sve sam odradjivao dok sam ga koristila zajedno s IE...Sad sam presla na Mozillu jer preko IE nemogu se vise registrovati ovdje....prebacim ja slike na Photobucket,velicina je ok ali kad ih trebam zalijepiti ovdje(s Mozilla) nedaje mi uopste tu mogucnost...tako da se nadam da ce se situacija s Galerijom malo popraviti Wink...do tada...nista...samo posmatram Ouch...Wink...Hvala ti najljepsa..cmok...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 23:36
Dzo probaj slike smaniti s nekim programom npr, Visualizer Photo Resize, on  je besplatan, a super je možeš cijeli direktorij smanjiti i onda uplodati na photobucket. Mislim da to nema veze s Mozilom nego photobucket sporo smanjuje slike. Wink
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:54
smile79-Biće kako  bude ali biće cvijeća i kod tebe lijepoga
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:51
Laku noc..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:47
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

halo evo moje cure i sad će biti cvijeća , samo tako nastavi i hajde nekako pokušaj preko photo buketa  ili smanjivaj slike jer sam i ja morala smanjivati teško se otvaraju

Ciao Niho....ovo je bila mala utjeha da barem preko necega mogu prebaciti slike ali kako su velike,odustajem,ne ubacujem vise nista...sto se tice Photobucket,super mi je i koristila sam ga zajedno s IE,ali me tu nesto IE sad zeza..i odustala samConfused...S Mozilla sam prezadovoljna,ali on i Photobucket se nikako ne slazu,tako da uz ovaj program to ne mogu koristiti Confused...ma kako god okrenes,nevalja Ouch....sad te lijepo pozdravljam i Hvala ti na interesovanju WinkTongue...cujemo se!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:39
halo evo moje cure i sad će biti cvijeća , samo tako nastavi i hajde nekako pokušaj preko photo buketa  ili smanjivaj slike jer sam i ja morala smanjivati teško se otvaraju
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:38
....

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 22:28
....

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.