Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 26> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
te vrabac dal, kak sam urla, daj reci, popadala mi tastatura i mam sam nekaj krivo zbrajala...kej se deres ....budem, dojdi k meni, nemrem sama....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajdeeeeeeeeeee jjjaaaaaaasssssssssssiiiiiiii počni već jednom, moram i ja malo vikat |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
anči, baš je lijepo...dobra kombinacija boja
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
jako lijepoooooooooooooooooooo, ja nikak da se primim stakla,porculana i raspucavanja a sve imam........tzreba netko doc k meni i natjerati me
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
i sa spužvicom i sa kistom |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Kombinacija boja mi se jako sviđa.. to si nanosila spužvicom?
|
||
![]() |
||
|
drago mi je da ti se sviđa
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Anči... jako lijepo!!
![]() |
||
![]() |
||
|
eto još jedan moj radić,imam ih još par ali nevolim slikati staklo, za danas
![]() detalj
![]() |
||
![]() |
||
|
ajme vi se danas raspisale, nemogu vas pohvatat po svim temama, pogledam šta je koja radila i pričala, evo vraćaju mi se ljudi s pauze, nije zgodno da me vide na forumu
kisi,kisi
|
||
![]() |
||
|
kad sam ih počela radit baš nisam bila oduševljena idejom anđela puna kuglica, radim po naruđbi jer gospođa jako voli anđeli, a danas što ih više gledam čini mi se da bi baš zgodno izgledale na boru,
iako sve me nekako više privlači ideja da bor ove godine bude šaren, da stavim na njega sve kuglice koje mi se sviđaju, onako kako smo kitili do prije nekoliko godina,
ah, valda me hvata nostalgija da bor izgleda onako kao kad sam bila mala
|
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
Anči, kuglice su prekrasne, baš bi išle na moj bor
![]() |
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
ma prekrasno...
ančy..... ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
Anči... svaki anđeo je zasebno lijepljen?
Divni su! |
||
![]() |
||
|
imaju po sebi i turbo mini šljoke ali je njihov sjaj nemoguće uhvatiti
|
||
![]() |
||
|
decoupage kuglice
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
da kasne, oni očekuju uskrs a ne božić, neznam jer ste primjetile kolko i salveta ima sa uskrsnim motivima, a božićne na prste možeš prebrojiti, najvjerovatnije ostatak od prošle godine
|
||
![]() |
||
|
imas pravo,svega pomalo!!!
|
||
![]() |
||
|
Ja sam kukice kupila kod sebe u OBI-ju.. pakiranje od 25 komada nešto manje od 10 kuna.. ak treba kome kupim i pošeljem!! |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
To sam i ja promjetila. Zakazali su ove godine...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |