Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 52> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jagodica je polakirana, suši se..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ahh....nisam mogla odoljeti ideji poslijepodne...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Monna-1 stvarno ti je mašta skroz nepresušna, radovi šta da rečem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Ma monna, mene je sram kometirati takva djela jer se bojim da nećeš shvatiti koliko su posebni tvoji radovi i koliko ti želim reći da si opičena i prepuna ideja i mašte...tvoj je topic sasvim nešto drugo ( to ponavljam već stoti put ) ti si genij!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
genijalko!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
šta da kažem
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niti ja više nemam riječi kojima bih te pohvalila...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mona, jesi li počela razmišljati o nekoj izložbi, šteta bi bilo da ovakve radove ne vidi jako puno ljudi
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jagodica ti je jako zgodna
|
|
![]() |
|
Jooj cure, hvala
![]() @ Otok, mislim da ću to sve stvaiti na blog, samo da skupim sve fotke na isto mjesto.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Presavršeno, preslatko, nema tu riječi za opisat tu ljepotu.
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
savrseno!!!!!!! super,imas zlatne ruke...
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala!
![]() Počela sam večeras raditi jednu drugu....ali nećete ništa vidjeti dok nebude gotovo
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
samo jedan blic haaaaaaaaaaa??
|
|
![]() |
|
Pošto je draga Gogs radoznala, jedna druga slikica, malo frčkam nakit večeras. Od fima, žice, perlica, a unutra Klimt. Samo jedan detalj jer još nije gotovo..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ajme tako sam sretna da sam te opet pronašla. Radovi su ti preprepre. Ja ću samo gledat i pljeskat
|
|
![]() |
|
Hvala Saara!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |