moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 38> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo tu malo tamo, neka baš je to super, a cvatuće begonije su stvarno posebno lijepe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ardenium (ako nisam krivo napisala
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepo si se ponovila, svega pomalo
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Begonije su prekrasne
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
neke stare, pa procvjetale, neke slučajno upale u košaru po Billama i Konzumima
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I meni je štošta upadalo u košaru a nije baš jestivo, zato mi je MM rekao da će me držati na lancu uz nogu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nisam duže bila kod tebe u vrtu....Svašta lijepoga ima za vidijeti....Glicinija je prekrasna, begonije su prave ljepotice, a u društvu im je i adrisia koja se odlično drži ....Đungla je vani i uživa na dnevnom svijetlu....Biljke u vikendici su isto u cvatu i mora da uživaš kad dođeš tamo....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Znaš da sam ovdje stalno, a sve češće i u mislima. Skoro sam sigurna da ćemo se i sresti i to ne samo radi vrta!
![]() |
|
![]() |
|
što prije - to bolje
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepe begonije
![]() |
|
![]() |
|
evo još malkic...
![]() makar se gospon Ivo jako trudio očistiti zid od "drača" srećom nije uspio!
![]() ![]() male, skromne, drage
![]() grana koju mi je jesenas netko tutnuo u ruke, a ja u teglu, pa sad u zemlju...
![]() calistemon opet cvjeta
![]() i nešto što je ostalo od lani i preživo!
![]() i mali ukradeni kaktusić
![]() ![]() ciklama se neda!
![]() ostići novo posađeni - al je sve jako stukla kiša
![]() ![]() i pelargonije isto...
![]() loza ide super
![]() i na kraju bijela...
![]() i ljubičasta orhideja
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ja jednostavno neznam što bi izdvijila,ne migu ništa!Prekrasna priroda,cviće,loza i na kraju slikice otmjenih orhideja,prema kojima imam posebno poštovanje
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ova frana koju ti je netko tutnuo u ruke, a ti u zemlju me je jednostavno oduševila!!! Što je to?
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
pojma nemam! tek što se nije rascvjetala, stavit ču je opet, možda se darodavac (mislim barem da je to bila Jagoda) sjeti pa otkrije i nama!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zavirila i ja k tebi i posljednja me slikica orhideje "s točkicama" oduševila...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo me opet, što mogu, jednostavno volim tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
a ja iz tvog u svoj
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Di si samo to nabavila? I kako se zove?
Da nije slučajno tradescentia ili tako nekako ( mislim da ih imaju u decori)
|
|
![]() |
|
iskreno, ne znam! tj ne znam jesam li ga kupila lani u Decori ili dobila na nekom "dilanju trave"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mene ili nema ili me ima i previše!
![]() ![]() kamenjar se još mući da opstane, ali ima nade
![]() ![]() donji dio mediteranskog zida
![]() detalj
![]() božuri samo čekaju sunce
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |