Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 198199200201202 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 12:35
Ja imam u Slavoniji običnu, ljubičastu magnoliju koja cvjeta u proljeće kada je još bez lista a cvjeta i poslije , do zime ali samo puno manje cvjetova ima.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 21:25
Opaaaa, 200-ta stranica !!! smile141
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2012 u 21:44
čestitam 200 stranica smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 11:29
Nona, Glikica, Milica, Kamelia, Mari, Belina, hvala vam na posjeti a nadam se da ću vas u skorroooo vrijeme razveseliti novim slikicama,   Naime, data kabela kod nas nema za moj fotić , ima nešto što se spaja posebno, ali košta preko 100 kn !!  A pošto sada skupljam za lovu za pakete koje moram poslati, ovo će malo pričekati !!  Ionak mi je ovaj crnoglavac i ostalo dobro naćelo ušparano, uuhh, pogleč ti to, da nisam nikaj donesla bila doma iz VŽ bilo bi za rezervne djelove !!Confused
Pa će sve moje slike do daljnjega imati plavu notu, kaj meni nije ni loše !!

Hvala na čestitkama za 200-tu stranicu !!  Da nije bilo Vas, nebi bilo mi 200-te stranice !!smile79
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 11:51
Draga moja cvijetna prijateljice  od smile84ti čestitam 200-tu srtanicu!!!smile79
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 11:55

Draga Tikvić, hvala, smile78, baš si me razveselila !!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 11:57
200-ta stranica,čestitam i ja,ma nije ni čudo koliki ti vrt imašsmile71
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 14:10
smile141200 !
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 14:37
Varaždinski ulov ti je super,a cvijet magnolije obožavam.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 22:56

Žuta graničica u društvu kameleona !!

Uploaded with ImageShack.us

Žednjaci su glavne zvijezde ove cvjetne gredice !!

Ovu ljepotu se isplatilo tako dugo čekati !  Keriopteris je sav u cvatu !!

I mahonija je obukla svećano jesensko ruho !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 23:05

Camelia, ako obožavaš magnoliu grandifloru, onda je ova sličica samo za tebe, i žao mi je kaj nemogu prenijeti njezin čarobni miris !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 23:18

Moja najdraža ruža !!!

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 23:20
Pa kaj ti magnolija sada cvate???
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 23:31

Rijetko sam ovdje u zadnje vrijeme, ali razlog nije opravdanje, već čeka da sve bude gotovo !!  Novi dio sa travama, konačno hostinjak sa svim hostama na jednome mjestu, pa podizanje terena na kamenjaru, pa presađivanje velikih grmova iz mog u "moj Muhlenbergijin vrt " u pauzama malih kučnih čarolija, začinjenih sa pokojom kavom i berbom grožđa !!  Wacko  Sve u svemu jako veselo !!  Jedva sam dočekala da kiše malo osvježe okoliš, da prorade moje lopate, a MM otvori servis za servisiranje lopata, jučer servisirao dvije, danas dvije !!  Sutra tko zna koliko!

A MM nije zaboravio ni stalak za veliki prozor u zimskom vrtu, 2.20m širine i na 7 etaža, 120 i kusur teglica, sukulenata i kaktusića će prebati uskoro unijeti !!  Dobro mi je došlo kaj je MM ćuo malog kaktusa da će prije odlaska u Dubrovnik skloniti sve unutra, pa pitao i mene, pa kaj ih već treba unijeti, a ja iskoristila priliku i malo ga požurila !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2012 u 23:36

Da, Anabistrica, Grandiflora je imala u zadnjih par dana 3 cvijeta, a jedan mi je pobjegao, vidjela sam samo čahuru sa sjemenjem !! Cvjetovi imaće traju po par dana ali sada ih je uništila kiša !! Inaće  cvate u proljeće, zapamtila sam kad sam se vračala iz Međugorja pred 4 godine, cijelim putem uz more sam im se divila a MM mi rekao da me doma ćeka iznenađenje !!  E to iznenađenje su bili cvjetovi magnolije !!

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 07:26
Kako si ti vrijedna ko pčelica! Jedva čekam vidjeti šta si novo napravila.
smile57
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 12:28
Uh, pa vrtek ne budemo više mogli prepoznati! Bravo Free, vrijedna kao uvijek!! I čestitka za 200 stranica cvjetne ljepote!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 00:25
Za prepoznati ili ne, dobro ili ne, ali sada je ovako !! A kako se dopalo čak i mom Hrvoju, nadam se da će se dopasti i vama !!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 09:32
Lijepo je....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 10:50
Naša Free kao Free stalno nešto pretumbava,ako uskoro ne dođem u njezin vrt neću ga ni prepoznati.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 198199200201202 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.