Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 200201202203204 226>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 21:14
-Evo i mojo olianderi procvijetali...

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 21:12
-Samo da još dodam bijele i žute ruže...iii karanfikiće

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 16:09
Da ima i toga tačno ono starinsko i neveni me dosta znaju vratiti u neku davninu----jer i on je jako bio proširen
Na vrh
vikica46 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vikica46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 14:52
Niho prekrasni su ti božuri, mora da od njih miriši čitava ulica!
Moja baka je imala bijele, svijetlo roza i crvene i brala ih je u vazu pa je cijela kuća mirisala. To starinsko cvijeće mi je stvarno najljepše i uvijek kada ga vidim hvata me nostalgija za djetinjstvom. smile149
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 14:16
e nihić krasan ti je cvjetnjak božuri su fantazija
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 13:57
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

U toj svoj divoti fali samo jedna palma!Wink Pa kreće sutra na pola puta. Nosala sam okolo teglu, izgovarala čarobne riječi, pljuckala, što sve nisam, samo da saživi i ostane živa!Big%20smile

smile156jeli te ko vidio kako pljuckašsmile96---ako si sve to radila --uh šta ću ja onda već raditi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 13:55
Nena znaš kako uživam i biti u njemu -opsjednuta sam sa svojim cvijećem
Na vrh
Nena79 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nena79 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 13:31
Ajme niho kako ti imaš veliko i lepo dvorište  smile39
Ne idite utabanim putem...Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 12:06
U toj svoj divoti fali samo jedna palma!Wink Pa kreće sutra na pola puta. Nosala sam okolo teglu, izgovarala čarobne riječi, pljuckala, što sve nisam, samo da saživi i ostane živa!Big%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 11:05
I šteta što im cvijet brzo otpadne. --Imam ih puno dvorište i vijeruješ da im nisam nikad pridavala značaja tako dok nisam ovdje došla na forum -------smile57i stvarno malo po malo sam uvidijela da je jako lijepa i cijenjena biljka
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 23:14
Ovi božuri ne da su lijepi, već su PREKRASNI!
Malo, ali samo malo ljepši mi je onaj nježno roza!smile72
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 23:00
Neću  ti ponijeti u Zagreb -ne idem ali ćeš je uskoro dobiti------smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 21:39
Niho božuri su famozni Thumbs%20Up 
Ponesi kiticu lonicere u Zagreb da i meni miriši na haciendi !!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 16:28
bako ------prepisuješ ---ali doćeš ti meni ----ali danas sam vas spomenula -reko bože da sad malo prošetaju od mojeg ulaza , pa sve okolo kuće da osijetite tu ljepotu --taj miris ...ma predivan je ------------u kuću ulazi -kad sam je nasadila po svim ćoškovimasmile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:34
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Niho, pa kod tebe zaista ima svega, krasne su ti ruže i božuri, lonicera divna
Potpisujem!Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 12:33
Niho, pa kod tebe zaista ima svega, krasne su ti ruže i božuri, lonicera divna
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 12:07
Originalno poslano od člana ervina ervina napisao:

--Samo ti čitaj hajde fati se posla ---------sadi cvijećeLOLLOLLOL
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 07:06
Niho - sve je lijepo al' najljepša si ti!!!!Thumbs%20Up
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:23
Niho - kraljice, prekrasne su ti ruže, božuri, lonicera..... ma sve je  smile120. Neznaš šta je mirisnije ....           
Na vrh
ervina View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ervina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:00

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 200201202203204 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.