Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 201202203204205 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pokloni od Natalije |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Poklon od Retriver Sare |
|
![]() |
|
Ne znam zašto su mi slike uvijek velike,a namjestila sam svaku na 640x480.
|
|
![]() |
|
![]() Poklon od Carol |
|
![]() |
|
![]() Poklon od anabistrice |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ja se nadam da ćeš i ti jednom doći u moj vrt,bilo bi mi posebno drago.
Carol i ja sam sadila cijeli dan,protegnulo se i na vikend.Kamenjar je konačno gotov.Prvom prilikom dolazim na identifikaciju. anabistrica opet si me nahvalila.Nadam se da će ti se sve biljke primiti i lijepo rasti. blue sky hvala ti na šetnji i lijepoj čestitci.Dođi mi opet. Mary5510 bila sam vrijedna i već nekoliko dana samo presađujem i sadim,nadam se da će ti se ovo novo svidjeti. moon šaljem ti pozdrave i dođi opet. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
tu sam...šetam se i šetam.....uživam kod tebe
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno novih si posadila
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Draga Camelija ja ti živim neograničena vremenom i zato za čestitke uvjek sam u debelom zakašnjenju ali a sa zakašnjenjem želim ti u životu sve najbolje-zdrava i vesela bila
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja sam danas sadila, ali sam prvo uslikala svoj dio poklona od Camellie da vidite kolko sam posla imala. Zaboravila sam reći, porinula sam nos i u plastenik da vidim kak to izgleda i kaj je unutra, a kad tamo, lijepa salatica raste, ima već i glavica za potrošit. Ima i luka i poriluka. Baš sam se iznenadila, plastenik izgleda veći iznutra nego izvana, ko stari mini moris.A u vrtu ima Camellia još uvijek povrća, između ostalog, mahuna i to ljubičastih visokih i žutih niskih. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sinoc sam bila tolko umorna, pa se eto tek sad javljam i jos jednom zahvaljujem na predivnom druzenju u ugodnom ambijentu. O gostoprimstvu nebi vise govorila draga Camellia, sve je bilo savrseno,a to da i sada jedva stojim na nogama, mogu zahvaliti samo tebi, jer posaditi sve biljcice koje sam donesla od tebe je potrajalo sve do mraka.
Dobar dio sam i zaboravila nazive, pa budes morala doci na breg radi identifikacije
![]() ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim da je palo druženje na bregu a RS to je toliko slikovito opisala da mi se čini da sam bila tamo ali valjda ću i tu ljepotu jedno kad me put donese vidjeti uživo, pusa draga i uživaj u svojoj ljepoti
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamelija stvarno radim punom parom.Dugo nisam mogla zbog suhe zemlje pa se sad puno toga nakupilo.
Anastazija slike stižu.Nisam te zaboravila.Poslala sam ti i poruke,ali otišle drugoj Anastaziji.Ti i belica dolazite u paketu. moon hvala ti na šetnji i dođi opet. Carol vidjela si da sam bila spremna,bar se nadam . anabistrica, Retriver Sara i Carol toliko ste me nahvalile da sam danas hodala po gruntu sva ponosna.Drago mi je da vam se svidjelo kod mene.Da ste došle danas bilo bi još ljepše jer sam skoro sve započeto završila,osim kamenjara.Kamenjar je veći zahvat pa moram upregnuti i muške pomagače.Dođite opet jer me uvijek veseli susret sa cvjetnim prijateljicama. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Još je jedna cvjetna prijateljica puna dojmova s jučerašnjeg posjeta cvjetnoj oazi na dugoselskim bregima...ljudi, kako je krasno imanje, zaista prije svega zelena pa onda i cvjetna oaza...mnoštvo raznih stabala, grmova, biljaka u kobinaciji zemlja, trava, kamen...tako jednostavno, a efekt čaroban...zapravo sve kod naše Camellie u svojoj jednostavnosti djeluje profinjeno i elegantno, uostalom, poput i nje same...
Svi koji je poznajemo već odavno znamo da je velikodušna u poklanjanju biljaka, možda čak i previše...ne možeš ti njoj toliko donijeti koliko možeš odnijeti ![]() I, samo da vam još nešto šapnem...isprobali smo i neke njene delicije iz ovogodišnje kolekcije zimnice...s koliko ljubavi i energije je to sve pripremljeno, spremljeno u preslatke staklenke, a kak je tek fino...sva je sreća da je imanje dovoljno veliko da smo mogli potrošiti jedan dio unesenih kalorija u šetnji i razgledavanju. |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Danas sam stvarno uživala u tvom vrtu i mogu ri reći, još mi je ljepši u prirodi nego na slikama jer sam ga vidjela kao cjelinu. Prostire se oko kuće na blagoj padini, a pogled puca do Ivanića pa i dalje. Da imaš pločicu s natpisom uz svaku biljku, bil bi to pravi botanički vrt.
Hvala ti na ugodnom druženju, a i svim poklonima kojih nije malo. Sutra opet imam kaj saditi.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga, nemoj se sad pretrgnuti od posla, moras ostati svjeza za sutra.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
uvijek nešto novo i lijepo
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vidim, mene ste zaboravile ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga, a di su slike noviteta ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 201202203204205 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |