Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 245> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kak je tu sve lijepo popunjeno i ukomponirano!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, vidi se da je sve skladno i planirano sađeno! Sviđaju mi se one viseće tegle, ruža za 5, kamenjar ne može biti nego takav, bravo, uživala sam u šetnji tvojim vrtom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anaida, hvala
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
"Prosula se treperava nježnost na moj vrt u krilima leptira
pa svaki smješak mirisne čaške baršunasto poljupcima dira.." |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
E.nona, hvala ti na posjeti.. 199kn klematis!? Uh, zaista je puno.. Ako hoćeš ja ti mogu poslati reznice, bolje da tako probamo, možda se primi..
Lovro - hvala na posjeti, istina je da svakim danom biljkice sve više popunjavaju otoke i poluotoke.
Lantana - ej, draga moja, veseli me da si zavirila k meni.. A u kamenjaru ima toliko toga od vas forumskih cura da je zapravo to i moj i vaš kamenjar!
Moon - veseli me kaj imaš crnjiku, samo ju pusti neka se rasije i iduće godine već ćeš ih imati više.
Otok - hvala mila moja na lijepih stihovima.. Volim poeziju, znaš to!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
odmorim se u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sve tako uredno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gioo, Kiki, Blue sky - hvala kaj ste me posjetile!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nisam ja samo cvjetoljupka! Ja sam vam i vrtlarica u povojima
![]() Ovo je moj mini bio vrtek. Mali ali nama jako vrijedan!
![]() Jagodice bobice slade nam nepce već tjedan, dva. Ne samo nama nego i našoj rodbini, prijateljima, radnim kolegama..
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sjetim se djetinjstva.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Predivno, koliko imaš jagoda, a ja sa svojih pet grmića mislim da sam bogata ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bu ostalo kaj jagodica za mene
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Za ovako prekrasan vrt ispunjen cvijećem potrebno je jako puno truda, rada i prije svega ljubavi i strpljenja. Skidam kapu
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Oduševljena sam vecernjom šetnjom tvojim vrtom!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
BIo vrt je odličan kao i jagode
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš se zamišljam u tvom vrtu, gotovo da mogu osjetiti mirise s tvojih "otoka", okuse iz tvog jagodičnjaka, a ova stablašica me doslovno borila s nogu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ove jarke boje tvog vrta sa prethodne stranice su baš po mom guštu. A kad vidim jagode, dođe mi želja da i moje budu čim prije za osladiti se...jedva čekam... |
|
![]() |
|
Kiki Ko - i ja jako volim te male detalje koji me u djetinjstvo vrate..
Anastazija - jagodice u ovom broju imam od lani! Fine su nam jako!
Mali kaktus - itekako bude jagodica za tebe, jedva vas čekam!!
Ovčica, Dijana - drage cure, veseli me da ste me posjetile i lijepe misli mi uputile!
Milice - pozdrav veliki i tebi!!
Anči - mali je moj vrtek naspram tvojeg, ali sam zadovoljna s njim.
Misty - neka te jednom put i osobno nanese k meni, bit će mi jako drago!
Nataly - bok Goranko moja, mogla bih ti malo jagodica poslati dok tvoje ne dozore!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 203204205206207 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |