Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 205206207208209 319> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo da se javim, opet sam bila u obilasku kod tebe, nema te riječi koja može iskazati divljenje, ma sve ti je jako lijepo i cvijetno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Boooozeeeee,koliko lepih kaktusica,svaka cast,vracala sam se dva puta da gledam,ipak najvise mi je uzdah izmamioJavor,preprelep je.
![]() Da ruze su ti prelepe onaj jedan satirani pupoljak kojeg nisam mogla copy.....izuzetno je lep. |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
predivan vrt, jos ljepsi ruzicnjak
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bila san opet kod tebe jer tvoja kolekcija sukulenata me vuce
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala ti draga Anastazija,nadam se da će preživjeti ove vrućine. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
11111 uživanje je riječ koja se izgubila u mom rječniku.Posla je previše pa ne stignem uživati. ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja, kod tebe se može nego uživati. Neznam što je ljepše , rascvjetani breg bez trunke trave ili sukulenti koji su ljepši od ljepšega, već rekoh kod tebe je cvijetna bomba
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Baš si me nahvalila,a ja ne stignem ni odgovoriti.Ovaj javor je sad puno veći i ja sam se iznenadila kad sam gledala slike od prije.Da je uređivao profesionalac nebi se događalo da stalno nešto premještam,ha,ha,ha.Ali na greškama se uči.I hvala ti komplimentima,baš si me raznježila. ![]() |
|
![]() |
|
Natalija,svi presađeni,zaliveni,a oni u vrtiću su narasli.Samo da ove vrućine sve ne sprže jer je kod nas već dva dana 35.Kao da smo na moru,a zalijevanje traje satima. ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam ti miska počela prošle godine sa nekoliko komada,onako,dopalo mi se.Sad sam stvarno ovisnik. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti KARMEN,nadam se da će ti se i dalje sviđati. ![]() |
|
![]() |
|
A ja ne stignem niti svima odgovoriti.Puno mi biljčica i ocvate ,a ja ih ne stignem slikati.Engleska klima bi mi bila idealna,bar ne bi trebalo zalijevati,a ljeto i vrućine tek počinju. ![]() |
|
![]() |
|
Smail hvala ti draga,nadam se da ću i ja obilaziti tebe.Dan mi je stvarno prekratak. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Leona,ruže su stvarno sve procvjetale i meni su također prekrasne.Javor je super jer sam ga premještala 3 puta(nije moja greška,zatekla sam ga tu) i sve je izdržao ,a često ga i zalijevam. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Monna na komplimentu.Ruže sam pisala nazive koje sam ja kupila,ali sam ih dosta zatekla oko drvene kućice tako da im ni ne znam ime.Dvije stablašice su kupljene bez deklaracije,a nekoliko ruža potpuno krivo ime(kupila sam bijele,a one roze i crvene) pa ti znaj. ![]() |
|
![]() |
|
Kolekciju sam svu dovela u red,presadila,složila na police,a nešto i oko njih jer opet ne stanu,a sad mi treba puno vremena da ih sve zalijem.Ali lijepi su mi,stvarno uđu pod kožu. ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja,sjeti se kako smo ti i ja skupa počele sa sukulentima,obilazeći tržnicu i okolne cvjećarne.A travu sam danas skoro svu počupala,ostalo je još malo. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo malo zelenih panoramskih jer ako ova vrućina nastavi ništa se skoro neće zeleniti,kao i prošle godine( a da mi se i Horti bolje snađe u šetnji) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 205206207208209 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |