Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 23:10
Samo da se javim, opet sam bila u obilasku kod tebe, nema te riječi koja može iskazati divljenje, ma sve ti je jako lijepo i cvijetno.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 17:44
Boooozeeeee,koliko lepih kaktusica,svaka cast,vracala sam se dva puta da gledam,ipak najvise mi je uzdah izmamioJavor,preprelep je.Clap
Da ruze su ti prelepe onaj jedan satirani pupoljak kojeg nisam mogla copy.....izuzetno je lep.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2013 u 18:30
predivan vrt, jos ljepsi ruzicnjaksmile71.....samo bih zamolila ako nije problem da se uz ruze napise i naziv pojedine, jer na taj nacin mi ljubitelji ruza mozemo pratiti kako one koje nemamo izgledaju "neušminkane" , kao recimo one sa slika pojedinih uzgajivaca....hvala ti jos jednom na uzivanju u setnji tvojim carstvom....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2013 u 22:14
Bila san opet kod tebe jer tvoja kolekcija sukulenata me vuce smile75prelijepi su!
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:16
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Opet puno krasnih noviteta kod tebe  Tongue!

Hvala ti draga Anastazija,nadam se da će preživjeti ove vrućine.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:18
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

camelija....di ti je kraj.....Wink

uživaš Tongue

i neka..Smile

11111 uživanje je riječ koja se izgubila u mom rječniku.Posla je previše pa ne stignem uživati.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:23
Draga moja, kod tebe se može nego uživati. Neznam što je ljepše , rascvjetani breg bez trunke trave ili sukulenti koji su ljepši od ljepšega, već rekoh kod tebe je cvijetna bombasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:25
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Teško se može reči da je nekome uspjelo nadmašiti samoga sebe !!  A tebi je to ospjelo draga Camellia !!  Od ove sličice tvog crvenog javora sa kamenjem, po kome pamtim tvoj vrt......

.......pa do slika tvog vrta danas........

.....vrt je jednostavno za neprepoznati ga !!   Tvoj vrt je postao pravi biser među našim cif-ovskim vrtovima !!! Da ga je uređivao profecionalac, nebi ispao ovako efektan ! Za razliku od profesionalaca kojima je to "samo posao za odraditi" ti si unjela  puno ljubavi i cijelu sebe, i rezultat je perfektan !!

Baš si me nahvalila,a ja ne stignem ni odgovoriti.Ovaj javor je sad puno veći i ja sam se iznenadila kad sam gledala slike od prije.Da je uređivao profesionalac nebi se događalo da stalno nešto premještam,ha,ha,ha.Ali na greškama se uči.I hvala ti komplimentima,baš si me raznježila.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:30
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

prelijepo!!! smile71 ne znam koga izdvojiti, krasni su svi odreda

p.s. ono što si me pitala - može Wink

Natalija,svi presađeni,zaliveni,a oni u vrtiću su narasli.Samo da ove vrućine sve ne sprže jer je kod nas već dva dana 35.Kao da smo na moru,a zalijevanje traje satima.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:31
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

smile70smile93ajme meni!<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Ja sam ti miska počela prošle godine sa nekoliko komada,onako,dopalo mi se.Sad sam stvarno ovisnik.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:33
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Kako je ovo dobro! Moram se vratiti i ponovno sve pregledati. Predivno!

Hvala ti KARMEN,nadam se da će ti se i dalje sviđati.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:35
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Draga Camellia, koliko novih sličica, pa ja to ne stignem sve popratiti! Moram nazad u ponovni obilazak! Ovo je bio samo leteći pogled. A tvoj vrt zahtjeva podrobnije gledanje!

smile64

A ja ne stignem niti svima odgovoriti.Puno mi biljčica i ocvate ,a ja ih ne stignem slikati.Engleska klima bi mi bila idealna,bar ne bi trebalo zalijevati,a ljeto i vrućine tek počinju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:38
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Samo da se javim, opet sam bila u obilasku kod tebe, nema te riječi koja može iskazati divljenje, ma sve ti je jako lijepo i cvijetno.Smile

Smail hvala ti draga,nadam se da ću i ja obilaziti tebe.Dan mi je stvarno prekratak.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:42
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Boooozeeeee,koliko lepih kaktusica,svaka cast,vracala sam se dva puta da gledam,ipak najvise mi je uzdah izmamioJavor,preprelep je.Clap
Da ruze su ti prelepe onaj jedan satirani pupoljak kojeg nisam mogla copy.....izuzetno je lep.

Hvala ti Leona,ruže su stvarno sve procvjetale i meni su također prekrasne.Javor je super jer sam ga premještala 3 puta(nije moja greška,zatekla sam ga tu) i sve je izdržao ,a često ga i zalijevam.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:46
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

predivan vrt, jos ljepsi ruzicnjaksmile71.....samo bih zamolila ako nije problem da se uz ruze napise i naziv pojedine, jer na taj nacin mi ljubitelji ruza mozemo pratiti kako one koje nemamo izgledaju "neušminkane" , kao recimo one sa slika pojedinih uzgajivaca....hvala ti jos jednom na uzivanju u setnji tvojim carstvom....

Hvala ti Monna na komplimentu.Ruže sam pisala nazive koje sam ja kupila,ali sam ih dosta zatekla oko drvene kućice tako da im ni ne znam ime.Dvije stablašice su kupljene bez deklaracije,a nekoliko ruža potpuno krivo ime(kupila sam bijele,a one roze i crvene) pa ti znaj.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:49
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Bila san opet kod tebe jer tvoja kolekcija sukulenata me vuce smile75prelijepi su!<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Kolekciju sam svu dovela u red,presadila,složila na police,a nešto i oko njih jer opet ne stanu,a sad mi treba puno vremena da ih sve zalijem.Ali lijepi su mi,stvarno uđu pod kožu.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:52
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Draga moja, kod tebe se može nego uživati. Neznam što je ljepše , rascvjetani breg bez trunke trave ili sukulenti koji su ljepši od ljepšega, već rekoh kod tebe je cvijetna bombasmile55

Draga moja,sjeti se kako smo ti i ja skupa počele sa sukulentima,obilazeći tržnicu i okolne cvjećarne.A travu sam danas skoro svu počupala,ostalo je još malo.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:55

Evo malo zelenih panoramskih jer ako ova vrućina nastavi ništa se skoro neće zeleniti,kao i prošle godine( a da mi se i Horti bolje snađe u šetnji)
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 205206207208209 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.