Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 207208209210211 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I naravno, hvala na posjeti i moon, 11111, dadinica, dado84, Carol, krasno vas je vidjeti u mome vrtiću !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Zimski vrt se puni, cvjeće navire kao voda !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Diplice cvjetaju, a duranta mi nije uspjela vani procvjetati, valjda će unutra uspjeti ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Male biljčice su unutra, a sada će nahrupiti divovi !! |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Nije me dugo bilo ovdje, a bome je zagužvalo i u kući i oko kuće dok me nije bilo
![]() I dalje si neumorna i puna energije i sve ti ide od ruke ![]() A zapravo sam došla vidjeti kak je ispala ona kombinacija grm - trava al nigdje nisam našla sliku. Jesi to možda opet pretumbala ili nisi slikala...?
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Blago tebi imaš gdje svo to silno cvijeće pospremiti
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Isuse zeno koliko ti cvijeca imas...unutra je sve puno,svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
super....lijepo je imati mjesta za milijun teglica....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
dipladenija
![]() zimski vrt ![]() aj malo nam poslikaj i drugu stranu da vidim kako je ostakljeno...jeli to ostakljena veranda?? |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Napunila si zimski vrt,jel i moja bugica dobila smještaj?11111,to je pravi zimski vrt,tu se i naše kavice piju.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mali kaktus, tvoja grofica je na trečoj slici, kak ti je promaklo !! A moje obje su još vani !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga maslačak, da, unutra je sve puno a još toliko cvijeća ima još vani !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo draga, samo za tebe, moj zimski vrt (ostakljena veranda)!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kod tebe moram češće navraćati jer uvijek ima nekih promijena
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Pomalo ti zavidim na tvom zimskom vrtu!!!... Ma ne malo, već punoooo
![]() Ja bih ![]() Šta bih dala za jedan takav zimski vrt!!!! |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Pozdravljam te
![]() ![]() Svaki put kada navratim,imaš jedan vrt više ![]() zimski,proljetni,jesenski i ljetni ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jooooooj, ova čupavica ti je famozna
![]() Tvoje biljke već zimuju i baš im je krasno, ko da su u hotelu sa 5 zvjezdica. Ja sam spremila samo kaktuse i dvije mandarinke.....neće valjda tako strašno zahladiti odmah ovaj vikend |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Tvojim biljkama je bolje nego večini ljudi u ovoj državi.Izgleda da mi sutra stiže tvoj potomak mog umirućeg kaktusa.Trava se najavio.Još jednom hvala.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Predivan kutak za opuštanje uz toliko cvijeća nemože biti drugačije.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 207208209210211 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |