Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 34> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
da,da, to je naša hippy
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
ma dajte cure...molim vas....
![]() |
|
![]() |
|
sandra ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Bok cure
![]() Danas vas otkrila, pročitala sve i odlučila vam se pridružiti. Super ste mi kreativne, a i ja pomalo radim, imam milijun ideja i milijun pitanja. Računam na vašu pomoć. Čim naučim skidati fotke stavljam ih gore da vidite. |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sandra dobro nam došla!!!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Danas sam napravila četiri zrcala, kod dva sam koristila salvetnu tehniku...
![]() ![]() ![]() A ovako izgledaju čestitke... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Krasno, krasno (na kojem su to papiru čestitke?)
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ah da, i kutijica je napravljena već odavno, ali sam jednostavno zaboravila na nju, pa danas ispravljam grešku
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Papir je poput nutarnje strane bilježnica...nešto poput tanjeg, glatkog kartona, a onih par čestitki, na kojima su kućica, borići to je valoviti karton u boji (naljepljen preko onog sjajnog)...Onaj hrapavi dio su tapete P.S. Njih možeš vidjeti u temi Božićni ukrasi |
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ogledala,kutijica,čestitke.....sve je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Dada,
ova tvoja ogledala me oboriše s nogu ![]() Kojom si tehnikom radila " crno - bijelo " i palvkasto ogledalo? Može malo detalja? ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Okviri su od kartona, presvučeni reljefnim tapetama...da se tako izrazim...Dobila sam par listova iz jednog starog kataloga tapeta, jako su lijepe i izgledaju vrlo profinjeno, pa sam došla na ideju da ih iskoristim na ovaj način. Kad budem radila slijedeće ogledalo, fotkat ću postupak i stavit ću na forum.
|
|
|
|
![]() |
|
Dada,
super idea.... ![]() Ovo crno bijelo izgleda zaista profinjeno i moj je favorit ![]() |
|
![]() |
|
Slažem se! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dada ,predivno je. Jučer sam baš u nekoj mozaičnoj tv emisiji gledala tu tehniku, pa kad vidim sve vaše radove ne mogu odoliti da i sama nešto ne probam.
Samo ne znam koji lak da kupim, dali je neki poseban i gdje ga nabaviti.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo mog jutrošnjeg pokušaja, nije prelakirano, pa molim savjet.
Kutijica je promjera 10 cm, još je u njoj krema za ruke, ali nisam mogla izdržati da ne probam.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
triša
dobro si počela, ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |