Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage-salvetna tehnika-naši radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 34>
Korisnik
Poruka
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 09:46
Originalno poslano od člana roberta roberta napisao:

hvala, hvala, hippy. moram priznati da si mi ti veelika inspiracija i jaaako dobra virtualna učiteljica

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 11:18
Originalno poslano od člana roberta roberta napisao:

hvala, hvala, hippy. moram priznati da si mi ti veelika inspiracija i jaaako dobra virtualna učiteljica

da,da, to je naša hippysmile79
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 11:53
ma dajte cure...molim vas....
Na vrh
sandra View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 19:43
Bok cureSmile
Danas vas otkrila, pročitala sve i odlučila vam se pridružiti.
Super ste mi kreativne, a i ja pomalo radim, imam milijun ideja i milijun pitanja.
Računam na vašu pomoć. Čim naučim skidati fotke stavljam ih gore da vidite.
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 10:47
Originalno poslano od člana sandra sandra napisao:

Bok cureSmile
Danas vas otkrila, pročitala sve i odlučila vam se pridružiti.
Super ste mi kreativne, a i ja pomalo radim, imam milijun ideja i milijun pitanja.
Računam na vašu pomoć. Čim naučim skidati fotke stavljam ih gore da vidite.

sandra

dobro nam doslasmile73 pozuri se i stavi svoje radoveClap, nove ideje....jedva cekamoWink
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 15:25
Sandra dobro nam došla!!!smile73
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 19:35
Danas sam napravila četiri zrcala, kod dva sam koristila salvetnu tehniku...

A ovako izgledaju čestitke...

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 19:41
Krasno, krasno (na kojem su to papiru čestitke?)
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 19:44
Ah da, i kutijica je napravljena već odavno, ali sam jednostavno zaboravila na nju, pa danas ispravljam grešku

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 19:46
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Krasno, krasno (na kojem su to papiru čestitke?)

Papir je poput nutarnje strane bilježnica...nešto poput tanjeg, glatkog kartona, a onih par čestitki, na kojima su kućica, borići to je valoviti karton u boji (naljepljen preko onog sjajnog)...Onaj hrapavi dio su tapete

P.S. Njih možeš vidjeti u temi Božićni ukrasi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2008 u 20:00
ogledala,kutijica,čestitke.....sve je Thumbs%20UpApprove
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 09:08
Clapbravo prekrasno....a okvire si kupilaEmbarrassed
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 09:13
Dada,

ova tvoja ogledala me oboriše s nogu    

Kojom si tehnikom radila " crno - bijelo " i palvkasto ogledalo? Može malo detalja?
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 10:06
smile141super...ogledalca su prekrasna...imam isto pitanje ko i hippySmile ta dva su mi predivna
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 10:36
Okviri su od kartona, presvučeni reljefnim tapetama...da se tako izrazim...Dobila sam par listova iz jednog starog kataloga tapeta, jako su lijepe i izgledaju vrlo profinjeno, pa sam došla na ideju da ih iskoristim na ovaj način. Kad budem radila slijedeće ogledalo, fotkat ću postupak i stavit ću na forum.
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 10:41
Dada,

super idea....

Ovo crno bijelo izgleda zaista profinjeno i moj je favorit   
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2008 u 10:42
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

Dada,

super idea.... [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />

Ovo crno bijelo izgleda zaista profinjeno i moj je favorit   [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" />

Slažem se!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2008 u 08:57
Dada ,predivno je. Jučer sam baš u nekoj mozaičnoj tv emisiji gledala tu tehniku, pa kad vidim sve vaše radove ne mogu odoliti da i sama nešto ne probam.
Samo ne znam koji lak da kupim, dali je neki poseban i gdje ga nabaviti.smile143
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2008 u 09:06
Evo mog jutrošnjeg pokušaja, nije prelakirano, pa molim savjet.
Kutijica je promjera 10 cm, još je u njoj krema za ruke, ali nisam mogla izdržati da ne probam.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2008 u 10:03
triša
dobro si počela,Clap uzmi kist i namoči ga ljepilom i pređi preko cijele salvetice, kad ti se osusi, polakiraj i to je to....Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.