SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 61> |
Korisnik | |||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ma ljubim te, reci od prilike što ti se sviđa pa čemo nešto napraviti...
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
ocu robnu razmjenu...hehehe necu pare, ocu uradak
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
hvala Monna, s obzirom da cijenim tvoje radove, tvoj mi komplimenti zaista puno znači!
|
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
ne mogu se odlučiti jel mi ljepša flaša ili slikica....pa nek bude oboje najljepše |
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Sunce, rijetko viđam ovakve boje na radovima, baš su mi lijepe!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Aaaaaaa, jupi!
Javi na pm br. tekućeg i koliko milijuna želiš
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
jucer sam ti poslala paket
|
|||
![]() |
|||
||
cmok, hvala učiteljice...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
draga pet sjedni
|
|||
![]() |
|||
||
a joj, da razjasnim, slika je ustvari kalup a boca je sa rižinim!
|
|||
![]() |
|||
||
hvala ti Esmeralda, rađen je sa rižinim i naravno sa bojicama...
|
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
prelijepo....ti si vidim bacila fokus na sliku, a meni je flaša
![]() |
|||
![]() |
|||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
||
![]() |
|||
meni je super u životu
|
|||
![]() |
|||
||
Evo jučerašnjeg gušta...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
ljube,svakim radom, u svakom pogledu ti mene sve vise fasciniras...boca je mrak,kutijica preljepa..a slusaj sad,sinoc sortiram salvete curama,i trazim sto bi tebi mogla poslat,a da nisam vec vidjela kod tebe..između ostalog spremin ovu salvetu sa boce,i kontam si nju sigurno nemas..aha,kako ne.btw. kupila san nesto novih salvetica,sutra stavljan sliku pa saljen sve skupa.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nema beda, stojim na usluzi!
|
|||
![]() |
|||
Loptica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 5 |
||
Hvala! Sajt je sjajan!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
sunčeko, kakav sajam haloooooooooo, a što se tiče stričeka Rembranta pa to još trajeeeeeeee
|
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
ajde kad vidiš s tim rasporedom javi |
|||
![]() |
|||
||
pojednostavnit ću ti i reči da posjetiš www.hobbyart-chemaco.hr da ti sad ne objašnjavam veličine pojedinih, dobit ću otkaz
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |