Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mini-mini vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mini-mini vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 12:02
Vidim da ni ja nisam bila kod tebe "cijelo stoljeće".Naravski prvo mi zapele za oko koprive, koje je ponovila Anči!Big%20smile
A zatim svo to cvijeće, koje ti ukrašava još nedovršeni dom, koji pak po svemu sudeći će biti "prva liga" kao i vrt!ClapClapClap
Oporavi se što prije!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 12:21
Lilly, svratila sam da vidim kako ti vrt vidno napreduje.
Lako za nedovršene radove.
Ja ti imam slike kuće u sličnoj fazi kao tvoja, a balkoni puuuuuniii cvijeća. Ja sam ljudima pokazivala slikuzbog cvijeća, a oni bi pitali: Kad ćete završiti fasadu?
A mi ovdje i gledamo samo cvijeće! Slikaj nam jer zaista imaš što za pokazati!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 16:01
Tek da ostavim trag, posjetila tvoj vrtić, prekrasno se razbucao od prošle godine, postala si prava vrtlarica, samo jedno pitanje: kako držiš na odmaku od pikavaca tvoja dva cvjetića???? 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 21:53
Hej vratila se ja u normalu, pa sam samo svratila da vidim dali si doma i dali sjediš na terasi okružena florom i faunom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:27
Pozdrav svima smile219
Da se malo vratim u svoju temu..... bila sam ja s vama ali nisam ostavljala tragove....
Moj mali vrtek se malo proširio,uspjela sam se izboriti za komadić zemlje za sebe smile159
Malo ću vas sad udaviti sa svojim starim a i nešto novih biljkica!!!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:32

Proljeće je a u meni nemir....

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:35
Malo novih ružaaaaaa

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:38
pa nešto lukovica

još jedna ruža

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:39
novi jaglaci

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:44
novi ulaz u "moje" dvorište

pa izbliže

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:49
kamenjar

"stara" ruža

perunike (ispod šljive)

detalj iz kamenjara

još jedan

magnolija

mini ruža se penje po drugoj šljivi

šumski dio 1

šumski dio 2

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:51
oleanderi (tek iznešeni) treba im tuširanje!!

glicinijaa
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 14:56

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 15:05
i malo moje prve cvijetne ljubavi

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 15:08
Za sada bi to bilo to,još imam nešto biljka u garaži koje čekaju da ih van iznesem..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 16:36
A jesi ti toga prikupila..... kaktusi, biljke....I sve ti se lijepo održalo zimus.
Ulaz u  vrt je lijepo napravljen, kad se sve rascvjeta biti će prelijepo!ClapClapClap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 20:07
Prvo da pohvalim novi ulaz,vidim da si kupila lijepe ruže,ja mnoge od njih imam,bit ćeš zadovoljna snjima,a šta će rasti na onom luku,koja penjačica ili?Kaktusi su ti lijepo prezimili,vidim da su svi lijepi i zdravi,sad češće stavljaj slikice da se imamo ćemu diviti.Tongue
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2011 u 20:38
ClapUlaz u dvopište je lijep,biti će ti preljep,kad sa rascvijetaju ruže,navratiti ću u tvoj mini-mini vrtek.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2011 u 08:11
Mnogo teglica lipote,a bome i ruža u izobiljuThumbs%20Up
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2011 u 21:58
Baka- većina mi je opstala ove zime,nešto je nažalost propalo,ulaz u vrt je naravno mojih i mm ruku djelo (danas smo ga navozili pa sad ljepše izgleda )

mali kaktus- ako će moje ruže biti kao tvoje ja presretna!!! Na onom lugu svake godine se penje pasiflora,ali ona ne može ostat vani preko zime.

Belina i Mira zahvaljujem na posjeti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.