Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da ni ja nisam bila kod tebe "cijelo stoljeće".Naravski prvo mi zapele za oko koprive, koje je ponovila Anči!
![]() A zatim svo to cvijeće, koje ti ukrašava još nedovršeni dom, koji pak po svemu sudeći će biti "prva liga" kao i vrt!
![]() ![]() ![]() Oporavi se što prije!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lilly, svratila sam da vidim kako ti vrt vidno napreduje.
Lako za nedovršene radove.
Ja ti imam slike kuće u sličnoj fazi kao tvoja, a balkoni puuuuuniii cvijeća. Ja sam ljudima pokazivala slikuzbog cvijeća, a oni bi pitali: Kad ćete završiti fasadu?
A mi ovdje i gledamo samo cvijeće! Slikaj nam jer zaista imaš što za pokazati!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tek da ostavim trag, posjetila tvoj vrtić, prekrasno se razbucao od prošle godine, postala si prava vrtlarica, samo jedno pitanje: kako držiš na odmaku od pikavaca tvoja dva cvjetića????
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej vratila se ja u normalu, pa sam samo svratila da vidim dali si doma i dali sjediš na terasi okružena florom i faunom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Pozdrav svima
![]() Da se malo vratim u svoju temu..... bila sam ja s vama ali nisam ostavljala tragove....
Moj mali vrtek se malo proširio,uspjela sam se izboriti za komadić zemlje za sebe
![]() Malo ću vas sad udaviti sa svojim starim a i nešto novih biljkica!!!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Proljeće je a u meni nemir.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo novih ružaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa nešto lukovica
![]() ![]() ![]() ![]() još jedna ruža
![]() |
|
![]() |
|
novi jaglaci
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
novi ulaz u "moje" dvorište
![]() pa izbliže
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar
![]() "stara" ruža
![]() ![]() perunike (ispod šljive)
![]() detalj iz kamenjara
![]() još jedan
![]() magnolija
![]() mini ruža se penje po drugoj šljivi
![]() šumski dio 1
![]() šumski dio 2
![]() |
|
![]() |
|
oleanderi (tek iznešeni) treba im tuširanje!!
![]() glicinijaa
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i malo moje prve cvijetne ljubavi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Za sada bi to bilo to,još imam nešto biljka u garaži koje čekaju da ih van iznesem..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A jesi ti toga prikupila..... kaktusi, biljke....I sve ti se lijepo održalo zimus.
Ulaz u vrt je lijepo napravljen, kad se sve rascvjeta biti će prelijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo da pohvalim novi ulaz,vidim da si kupila lijepe ruže,ja mnoge od njih imam,bit ćeš zadovoljna snjima,a šta će rasti na onom luku,koja penjačica ili?Kaktusi su ti lijepo prezimili,vidim da su svi lijepi i zdravi,sad češće stavljaj slikice da se imamo ćemu diviti.
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mnogo teglica lipote,a bome i ruža u izobilju
![]() |
|
![]() |
|
Baka- većina mi je opstala ove zime,nešto je nažalost propalo,ulaz u vrt je naravno mojih i mm ruku djelo (danas smo ga navozili pa sad ljepše izgleda )
mali kaktus- ako će moje ruže biti kao tvoje ja presretna!!! Na onom lugu svake godine se penje pasiflora,ali ona ne može ostat vani preko zime.
Belina i Mira zahvaljujem na posjeti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |