KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 42> |
Korisnik | |||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Zaražena vašom suncokretomanijom evo što je proizašlo
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Karmen i ovi radovi su ti prekrasni!!!
Samo tako nastavi.
A što se tiče fotkanja, zaista trebaš čekati pogodan trenutak. Ja sam se uvjerila da se lošom fotkom rad može uništiti, ili da tako kažem ne dođe do izražaja sva njegova ljepota.
Zato draga moja....strpljen - spašen...
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Izgleda da sam ti "uletjela"...
Ali zato imam čast napisati da su ti ovi suncokreti fenomenalni!!!
Kakva ti je ovo boja (podloga)?
|
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Hvala proljeće............. i da .........cijeli život sam strpljiva.......sada bi htjela biti malo nespašena, hihihi
|
|||
![]() |
|||
||
To sam tupkala žutu, crvenu, plavu i zelenu i na nekim mjestima je probijala boja pa je tako ispalo i na kraju i nije loše.....pogotovo za ovaj tanjur s kojim je užasno raditi
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
naravno draga da ćeš to svaladati, na sljedeću kavicu ponesi i fotoaparat...da vidimo što možemo po tom pitanju uraditi za tebe i tvoje prekrasne radove... |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Nataša, dogovoreno
|
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Jako dobro, vrlo efektna podloga
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
||
Na ovakvom "teškom" valovitom tanjuru..predivni suncokreti
|
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Jako lijep tanjur,a i narukvice.Jel su drvene ili plastične?
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Karmen, tvoje narukvice su me oduševile! Tako su vesele i svaka je posebna na svoj način! Moja je još prazna i tužno me gleda, a ja nikako da se kistom bacim na nju... Eto, bar si ti vrijedna!
![]() |
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Krasni suncokreti i narukvice.Dižu raspoloženje!
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Nemogu vjerovati da nisam komentirala tanjur i to još sa suncokretima. Podloga je jako jako interesantna...bravo
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala vam curke, Piramida - ona zelena narukvica je plastična ( na žalost ) a ostale su drvene.
Izzy imam još dvije koje nisam napravila a već imam i motiv spreman ali nisam stigla.
Ostalima
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Karmen, imaš pp
![]() |
|||
![]() |
|||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
||
tanjur mi je super....baš je wow...
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Orca
![]() |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Odličan je pjat, sviđa mi se ono preljevanje boja!
![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
tanjur je savršen! i vidim da ti narukvice super idu.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala vam drage moje ali nešto zabušavam u zadnje vrijeme. Muči me ova vrućina
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |