Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 42>
Korisnik
Poruka
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:24
Zaražena vašom suncokretomanijom evo što je proizašlo

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:27
Karmen i ovi radovi su ti prekrasni!!!

Samo tako nastavi.

A što se tiče fotkanja, zaista trebaš čekati pogodan trenutak. Ja sam se uvjerila da se lošom fotkom rad može uništiti, ili da tako kažem ne dođe do izražaja sva njegova ljepota.

Zato draga moja....strpljen - spašen...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:28
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Zaražena vašom suncokretomanijom evo što je proizašlo

Izgleda da sam ti "uletjela"...

Ali zato imam čast napisati da su ti ovi suncokreti fenomenalni!!!
Kakva ti je ovo boja (podloga)?
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:30
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Karmen i ovi radovi su ti prekrasni!!!

Samo tako nastavi.

A što se tiče fotkanja, zaista trebaš čekati pogodan trenutak. Ja sam se uvjerila da se lošom fotkom rad može uništiti, ili da tako kažem ne dođe do izražaja sva njegova ljepota.

Zato draga moja....strpljen - spašen...

Hvala proljeće............. i da .........cijeli život sam strpljiva.......sada bi htjela biti malo nespašena, hihihi
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:32
To sam tupkala žutu, crvenu, plavu i zelenu i na nekim mjestima je probijala boja pa je tako ispalo i na kraju i nije loše.....pogotovo za ovaj tanjur s kojim je užasno raditi
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:38

Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

sada s enadam d ani ovo nije kraj prie, već da ima nastavka, jer ovaj drugi dio je jednako dobar kao i prvi (štose za filmove nemože reći)...
ajmo, čekamo novi nastavak sa nestrpljenjem
jesu li to narukvica i neki bedž?

Da Nataša to je to. Odlučila sam razveseliti mog leptirića (23 g.) kada se vrati.
Uvijek nanovo moram naglasiti da sam sve rubove sredila u međuvremenu jer me to užasno nervira. Problem mi je u fotkanju. Uvijek moram fotkati u određeno doba dana jer mi svijetlo u potkrovlju drugačije pada pa onda koristim da uslikam kada nešto i nije do kraja sređeno. Ali moram tu nešto promijeniti jer vidim da vi svi radite pravo malo umjetničko djelo čak i u fotografiranju. Ajme hoću li to ikada svladati

naravno draga da ćeš to svaladati, na sljedeću kavicu ponesi i fotoaparat...da vidimo što možemo po tom pitanju uraditi za tebe i tvoje prekrasne radove...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 10:57

sada s enadam d ani ovo nije kraj prie, već da ima nastavka, jer ovaj drugi dio je jednako dobar kao i prvi (štose za filmove nemože reći)...
ajmo, čekamo novi nastavak sa nestrpljenjem
jesu li to narukvica i neki bedž?

Da Nataša to je to. Odlučila sam razveseliti mog leptirića (23 g.) kada se vrati.
Uvijek nanovo moram naglasiti da sam sve rubove sredila u međuvremenu jer me to užasno nervira. Problem mi je u fotkanju. Uvijek moram fotkati u određeno doba dana jer mi svijetlo u potkrovlju drugačije pada pa onda koristim da uslikam kada nešto i nije do kraja sređeno. Ali moram tu nešto promijeniti jer vidim da vi svi radite pravo malo umjetničko djelo čak i u fotografiranju. Ajme hoću li to ikada svladati

naravno draga da ćeš to svaladati, na sljedeću kavicu ponesi i fotoaparat...da vidimo što možemo po tom pitanju uraditi za tebe i tvoje prekrasne radove...

Hvala Nataša, dogovoreno
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 14:55

Jako dobro, vrlo efektna podloga
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 15:34
Na ovakvom "teškom" valovitom tanjuru..predivni suncokreti
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 20:00
Jako lijep tanjur,a i narukvice.Jel su drvene ili plastične?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 23:27
Karmen, tvoje narukvice su me oduševile! Tako su vesele i svaka je posebna na svoj način! Moja je još prazna i tužno me gleda, a ja nikako da se kistom bacim na nju... Eto, bar si ti vrijedna! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 19:40
Krasni suncokreti i narukvice.Dižu raspoloženje!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 20:14
Nemogu vjerovati da nisam komentirala tanjur i to još sa suncokretima. Podloga je jako jako interesantna...bravo
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:03
Hvala vam curke, Piramida - ona zelena narukvica je plastična ( na žalost ) a ostale su drvene.
Izzy imam još dvije koje nisam napravila a već imam i motiv spreman ali nisam stigla.
Ostalima smile79
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:16
Karmen, imaš pp
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 22:58
tanjur mi je super....baš je wow...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 08:31
Originalno poslano od člana orca orca napisao:

tanjur mi je super....baš je wow...

Hvala Orcasmile78
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 10:23
Odličan je pjat, sviđa mi se ono preljevanje boja!smile112
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 00:15
tanjur je savršen! i vidim da ti narukvice super idu. smile55
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2009 u 08:34
Hvala vam drage moje ali nešto zabušavam u zadnje vrijeme. Muči me ova vrućina
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.