Primavera - salvete i drugi papiri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
............ ma rad je ispao za 10. Obožavam zelenu boju o obožavam male sitne cjetiće i normalno favorit su mi đurđice. Majsko dijete, tu nema lijeka.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Primavera, ti si jedna skromna osoba. Radovi su ti uvijek fantastični, lijepo usklađenih boja, uredni, prekrasnih motiva zato uživaj u njima kao i mi i nemoj biti toliko nesigurna, jer zaista prelijepo radiš. Radujem se tvojim novim radovima
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zelenoje definitivnom oja boja...iako,mislim da osim škrinjica ništa zeleno nisam napravila... no, nije riječ o meni,već o tebi i tvom majstorski sređenom zelenom kompletu... super je
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Primavera,staklo je moj izazovi dobro se nosim s njime,ali ovo što si ti napravila istinski me oduševilo i boja i motiv.Bravo.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
zeleno,što volim zeleno......u mom slučaju to nije samo fraza,zaista volim zelenu boju......đurđa krasan ti komplet na kojem ja ne vidim (nemoj mi sad spominjati naočale) nikakve greške......odlično izgleda ova nijansa zelene uz đurđice
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...curice moje najdraže, sad se moram onesvjestiti
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kao namučilo te i nije baš dobro ispalo, a kad tamo fantastični radovi!
meni se čak i sviđa da nije skroz ista zelena, ali ja sam malo čudna, nemoj nikome reći. đurđice u tom zelenom okruženju izgledaju skroz drugačije, ali prekrasno i pogodila si dobru zelenu, zapravo znalački umiješala. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
đurđice-moje najdraže cvijeće!volim sve gdje su one a ti si motiv nadopunila prekrasnom izradbom!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
vidila sam ja đurđice vidila i nadivila se,ali tek sad vidim da ih nisam komentirala ,a tvoje muke po staklu nisu samo tvoje ima nas još ali se vrijedi malo potruditi jer na kraju ti je još slađe kad vidiš u šta se pretvore taj trud i muka .meni je ovaj komplet super od boje do izrade
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Đurđice su ti prima,Primavera draga,primaveristične,prepredivna podloga!!! |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
potpuno se slažem s tobom zagledaš se u livadu, šumu sve je prepuno bezbrojem zelenih nijansi i jednostavno ne možeš odvojiti oči.
A sad je bar vrijeme kad se pojavljuje svaki dan stotine novih zelenih nijansi. ah...divno...samo treba uživati i ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivan poklon za prijateljicu
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Primavera stakleni komplet je fantastičan.Uspjela si đurđicama na ovoj zelenoj nijansi istaknuti .sjaj i eleganciju.
![]() Ova zelena boja mi nije nikada izgledala ovako posebno ,a volim zelenu ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Primavera kako ti je ovaj komplet prekrasan. U zadnje vrijeme volim te nijanse zelene boje. Super je !!!!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Od prelijepih đurđica te nema na ovim stranicama , ali mislim da znam gdje ću te naći
|
|
![]() |
|
...sada me sram
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...i ima naša draga Nada pravo, zapustila sam malo ovu galeriju, no evo danas ispravljam propust...
...jedna kutijica na istu temu kao i zadnji moj rad ovdje... predivne đurđice...i opet je tu priča... nastala je sasvim spontano jer jednostavno nisam mogla u bilo što spakirati broš koji sam napravila po narudžbi za jednu krasnu damu i odlučila u potpunosti zaokružiti temu "Đurđice"... prikazujem vam tu kutijicu, no ona je usko vezana s brošem pa ćete ga i ovdje moći virnuti, a više na tu temu ima u mojoj galeriji nakita ovdje:
...kutijica pomalo shabby izgleda "Đurđice"...
![]() ![]() ![]() ![]() ...i još jedan rad... vidjela žaba da konja potkivaju pa i ona digla nogu
![]() ...etui "Irenine vitice"...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Đurđice ( Convalaria maialis, jedini latinski naziv koji sam zapamtila iz biologije) jedno od najljepših cvjetova, kod tebe su stvarno dobile zasluženo mjesto. Broš je pre,predivan ( a kakav bi mogao i biti!!), a još sa kutijicom je savršena cjelina, ali... etui, tako jednostavan, a tako lijepo poseban.
Da li je to salveta? ili crno obojena podloga, a kako onda bijeli detalj? šablona ili..
Puno pitanja, ali stvarno mi je poseban.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |