Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 172> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako ja kazem hoklica ili samlica je super, vristi od radosti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kutija, šamlica.....sve jedno bolje od drugog! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Stočić je za 10. Mislim da ga je jako lijepo imati negdje pored sebe , jer svojim bojama podiže atmosferu.
Svaka ti čast na izradi kutije. Tu se pokazala tvoja umjetnička nadarenost. Lijeppa kompozicija salvete i slikanja. ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Imaš pravo Sarita,kad gledat tu salvetu vraćam se u djetinjstvo i slavonske kirvaje na kojima su se prodavale ta šarene drvene stvarčice,ali može jedno pitanje-evo prođe dan a ti nisi ništa pokazala,gdje se skrivaš?ja kao opravdavam sebe,vikend mi je,lijepo vrijeme i dočepala sam se konačno mog dvorišta(od zgrade-600 mkvadratnih cvijeća) pa sam se zabavila ali hoću,hoću radit ću al pokaži ti to što skrivaš,znam da si sigurno nešto lijepo napravila,ti si moj nepresušan izvor ideja!
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
intervencija ti je odlično uspjela kao i odabir motiva iako se slažem s primaverom i ja bih ukrasila samo dio da ostane taj starinski duh, ali ovo je jedno novo viđenje i potpuni makeover tako da na to nemam prigovora.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ova me klupica malo zatekla zbog motiva-ja ne bi znala šta s njim.
Kad je gledam, ako je netko stavi u prostor sa strainskim tepisima, i sl. tamo bi izgledala kao nešto čudno šareno, al stavi je u neki pravi ambijent, i nećeš moći skinuti oči s nje. Ovo ti je klupica varalica:))) Može izgledat i ovako i onako-e to još kod nekog rada nisam uočila, i zbog toga mi je posabna. Jako, jako dobro i hrabro! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
rose,kiko hvala vam puno,puno.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
E sarita, bacila sam ja oko već neki dan na tvoj stočić ali evo da i službeno potvrdim - neznam jeli ti ovo prvi komadićak namještaja koji si napravila ali odlično izgleda, starinski motiv baš paše na oblik stočića.
![]() |
|
![]() |
|
u pravu si primavera,iz tih razloga sam je i drzala talo dugo u izvornom obliku,(nisam je cak htjela ni ofarbati)ali doslo mi da je odjenem u novo ruho.Hvala na divnom komentaru.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...prekrasni radovi, svi od reda, ali kutijica s afričkim motivom je definitivno kraljica u ovom zadnjem nizu... to naravno ne umanjuje vrlo lijepi makeover podmetača i šamrlice
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Saro,Saro ja sam PAF.Fantastično.Prošetaj se malkice do moje periferije.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Vesela klupica sa stiliziranim cvjetovima tako tolplo proljetna, zaista mami da izađemo na proljetno sunce.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
joj kako su mi podmetači promakli
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
E, već je vidim kako blista uz tu zelenu garnituru za sjedenje!
Pogodak u sridu! Yesss!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
draga moderatorice,hvala puno,rijesila si me dileme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cure drage hvala na komentarima.Hoklica koja vristi od radosti(Biljana),klupica varalica(maredelmare)ide u aprtman na moru,na balkon a uz tamno zelenu garnituru za sjedenje,cvijece,podice atmosferu(felina)skrenuti paznju na sebe.
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovu starinsku peglu si predivno ukrasila!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |