Šm. vrt pun iznenađenja 2011 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 26> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo nešto od zadnjeg posjeta vrtu
![]() Počastite se. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas mi je tužniji dan, MM je otišao van za poslom i meni je ostala hrpa problema u vezi gradnje kuće. Kao i uvijek sve mora na moja pleća, a preumorna sam od svega.Želim da samo dođemo do kraja i da nađem konačno mir, koji nikad nemam
![]() U tolikom sam stresu da sam kupila kutiju i dimim kao Ćiro ![]() ![]() Anaida hvala ti puno, žuta grančica je moj favorit. Volim i narandžastu, ali ova žuta ako će cvjetati cijelo ljeto... ![]() ![]() Hvala i tebi i Kaktuščeku kao izvoru ![]() Monny obožavam hoste i bura ih umlati i spali mraz lišće, ali su borci kakvi nema. Nešto su iz Bauhaus-a, neke iz Bille, od Bake Beje, Proljećenceta, Hojčeke, moje mame, moje zločeste susjede u Rijeci ( ma šalim se ...o, nisi zločesta) ![]() ![]() Eh Otočiću trebat će mi mnoge godine iskustva, desi se da biljke budu dvije godine i tek onda odumru. Neću više kupovati dok ne bude pravo vrijeme i mogućnost da pratim i zaštitim biljke, pokušat ću proširiti ovo što je najizdržljivije i da tako popunim pustoš i rupe. Gauru imam od početka i ovu godinu nije prživjela. Neki grmovi koji su nalistali i u zadnja 2 tjedna se gornje polovine biljke osušile, što im se desilo Bog zna. Bilo je dosta vjetra, i mene je spremio na uho-grlo-nos(moram si nabaviti sibirsku kapicu ![]() ![]() Ovčica, Munček, Mira K, R. Sara hvala vam na lijepim riječima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Tek sam sada naletjela na tvoju novu temu... Baš ti je krasan vrt, eto, prošla zima i vrt je oživio! Hostice su preslatke! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hoste su prekrasne |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Divota
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sama najbolje znaš što si sve sadila i što ti sve nije uspjelo ili je uništila zima. Ali ja vidim gredice pune prelijepih biljaka i ne znam koja mi je ljepša - ona sa žednjacima ili ona sa hostama ili .....
A sad još i Anaidine biljčice, kad rastu kod nje trebale bi i kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
uf joj hostice su zakon
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() A i ja se veselim biljkicama koje si mi ti darovala i koje su se udomaćile u mojem vrteku!!
Nek ti sve lijepo i sretno raste, to ti od srca želim!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Da najtočnije 90 km, ako ne lutamo okolo po šumama. ![]() Idemo jednom tjedno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ja bi to, ali do sreće je dug put. MM najavljuje odlazak van ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Baš šteta Smrckice
![]() Tvoj vrt je daleko onda
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
i .... sv ti je lijepo, voljela bi da konačno budeš sretna u svom vrtu! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i hostice ,i vrbica,i...
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Svega lijepog kod tebe Smrcko ima , a hostice su ti za 5!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |