Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ušla sam u cijev i slikala
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moja prva misao je bila: da ti, kad budu kopali, dragi "samoupravljači" ne udese onaj krasni zid
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasno je,valjda neće ovi s kanalizacijom napraviti prevelik nered-mislim znam da hoče,samo da ne moraju dirati cvijeće.....jer je stvarno krasno,pogotovo onako valovite gredice uz zidić....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baka, Flover - nadam se da neće nikakvu štetu napraviti. Kanalizaciju rade sredinom ceste, tako da načelno ne bi trebali ni ići blizu mojoj ogradi..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Dobar dan svima koliko vas ima!
Danas samo kamenjar - mirisni, aromatični, začinski i prijateljski!!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Draga moja kamenjar je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Napokon mi je proradilo osjetilo mirisa, pa sam došla malo uživat u tvom mirisnom kamenjaru.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Kamenjar je predivan, ma nije samo kamenjar ..tebi je sve predivno
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Uvijek sam iznova fascinirana tvojim kamenjarima.Predivni su.Cijevi za kanalizaciju su odlične
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I opet će ti cvjetati zečeki, a mojima ni na kraj pameti
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prelijepo dvorište
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
jojjjjjj od kad nisam bila ovdjeeeeeeee
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
anaida vrt ti je stvarno neprocijenjiv
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
čak do Sarajeva se širi miris biljkica iz tvog predivnog kamenjara
|
|
![]() |
|
Bromić - raduje me da si bila tu, a mislim da me slična priča s kanalizacijom čeka.. Inače, raskopana mi je ulica sasvim pa je prava avantura doći doma s posla!
Bigmamma - veselim se tvojem posjetu, mirisni kamenjar je i moj omiljeni kutak vrta, pa te rado u njemu ugotim, baš kao i našu R.Saru!
Nanice, Alad - hvala što ste i do mene došetale drage cure!!
Otok - baš ću ti poslati te moje zekane i ima da i kod tebe cvatu, zloćkići jedni!! Inače, primjetila sam da mi cvatu oni koji su u škrtoj i suhoj zemlji..
Anči - ovih dana sam ti sva okružena bagerima, kamionima, pa i znatiželjnim djelatnicima međimurskih voda.. Mira u dvorištu imam tek podvečer.
Niho - drago mi je da si me posjetila, vesela moja!
Panda - dobrodošao do mog vrtića!!
Sarajka - kad pomislim na tvoj pogled, draga Sarajka, odmah skoknem na balkon, tako da i ja imam pogled s "brda!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Dvoriste je stvarno prekrasno kao iz nekod kataloga ,a kamenjar..da ne pricam ...prekrasno
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vrt ti je prekrasan! Trava, cvijeće, drvo u sredini dvorišta...sve je prva liga! Jako, jako lijepo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak, Dada i Gioiaa - lijepo vas je vidjeti tu!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 208209210211212 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |