Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 209210211212213 251> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da i kod tebe je Božić uranio malo
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
predivni kaktusi
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve kao i uvijek lijepo izgleda, prelijepi su cvjetovi božićnjaka |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Free ovo je predivno! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hvala vam drage moje na vašoj posjeti, dolazi period kada ćemo sve više šetati našim vrtičima i nakon naših šetnjica ćemo na kraju imati opet čiste ručice !! Zato su mi jako drage virtualne šetnjice, za razliku od šetnjica uživo ! Iako svaka vrsta šetnje ima svoju čar ! Hvala vam na lijepim riječima, baš ste me obradovale !! Lijepe pozdrave uzvaračam svima !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kakktusi su za 5.Kod mene još ništa,ali nije važno,razveselio me pogled na tvoje.
![]() |
|
![]() |
|
drazana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 51 |
Listam svakodnevno tvoje slicice, zapisujem, crtam, planiram...ali se najvise zadrzim na ovom LILA cvetku.....tako bih ga rado imala na svom prozoru
![]() |
|
Svi cvjetovi buducnosti su u sjemenu sadasnjosti
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepe su ti i zelene i cvijetne biljkice,uživala sam u šetnji,ali mi nije jasno za kavicu dali hibije zalijevaš sa ostatkom kave ili ne
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tvoj božićnjak ima svilene latice ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da draga, moj božičnjak ima svilene latice !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jako mi je lijepo, draga sarajka, vidjeti te u mome vrteku, drago mi je što si uživala u šetnjici !! A kavica, ja i hibiji ? Ja popijem kavu, na talog dolijem vode i zalijem hibije !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia, ti sada gledaj moje kaktuse, a kada moji odcvatu, ja ću dolaziti gledati tvoje !! Ti si valjda svoje bolje centrirala sa cvatnjom, pa će tvoji u pravo vrijeme procvijetati, za Božić ! Drago mi je što si svratila !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Joj draga, da vidiš kako lijepi lila kaktus mi procvao !!! Ti bi se rastopila !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Ja bi se rastopila na tvoj rascvjetani, a ti se rastopi kada vidiš tvoje koliko su narasli kod mene !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uspjelo ti je Free,bravo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() Miro, evo za tebe moja stabalca, pa ti vidi jel bi išlo u žerdinjeru pred autosalonom !! Pa ako bi stalo meni u auto išlo bi i tebi u žardinjeru !!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A sada opet ...mučak !! Mali kaktus ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa baš su narasli, onaj erotični posebno !!! Šta im radiš ?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 209210211212213 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |