Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 210211212213214 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:05

Neznam kaj je ovim bebačima ??  Svi sijani u isto vrijeme, a izgledaju kao da je jedan mladoženja, jedan pubertetlija a jedan u jaslicama !!

m2uiw3ri6710jsrqj3y.jpg
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:10
To ti je kod adeniuma tako, nisam veliki znalac, ali znam toliko da je vjerojatno riječ o genetici.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:12

Zadnja zraka današnjeg sunca uhvaćena fotićem 

bijkk1iol84xavq47d65.jpg

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:14
Free ,kako je tvoja dipladenija...koliko je zalijevaš...mojoj požutili listovi i otpadaju
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:19
Orjentalni mak od Horti, Onur Wink, kojem je svo lišće po vručini nestalo, jako me je iznenadio, baš se je lijepo "ugrmio" ! Ne mislim da je postao veliki grm (visok je 10 cm   ) nego u ovom grmiću ima više malih !  Iako je imao ljetos 2 cvjetna pupića, nije procvao, pa mpžda bude više sreće iduće ljeto !!

jq29idpzlcx98hldbkv.jpg

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:32
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

Free ,kako je tvoja dipladenija...koliko je zalijevaš...mojoj požutili listovi i otpadaju

11111, evo slikano pred minutu, samo za tvoje oči !! Tu i tamo koji žuti listić, po koja izdužena grana koju je bacila od kada sam je unjela unutra !!

45mr4m55z09zf1zqugrw.jpg

Ovo je prošlogodišnja, slika je malo tamnija ali se vidi da je još uvijek bujna i zelena, al i njoj požuti pokoji listić ! 

Sve su u zimskom vrtu, još nemam otvoren radijator ! Al treba im malo više vode !

bjhoxwnomfnv8nj4hyq.jpg
Ovo je roza, još je uvijek zelena, al tu i tamo je pokoji žuti listić !!

Ovo je položenica koju sam zakorijenila ljetos !!

6h2scm7cjjzkhy5uhpu.jpg

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:57
Mica je preslatka, a vrt i cvijeće kao u proljeće  smile141
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 18:59
predivne su ...ja sam bila škrta sa vodom....ih ...triba puno učiti
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 19:17
Triba, triba, draga moja ....al vremena za učenje imaš puno !!Pa  išla potajice baciti oko na tvoje godine !! I vidi iznenađenja, isti dan slavimo rođendan, samo ja imam 5 godinica više !!LOL

Pa ćeš pomalo naučiti kao i sve mi !!!  A na vodici ako su ti dipladenije na toplome, nemoj škrtariti !! A i ruselija treba više vode !!

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 19:18
ruseliju neman...al nabavit ću na godinu

dipladenija mi je na verandi.....kod mene se ni noću još nije spustilo ispod 20
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 19:53
A ovo su moja 2 nova "dečka" !!  Jedan pikić i jedan nepikić !! 

smile96   koliki li su, obadva spavaju u ...pašteti !!!

yhopl6jdegibcuj1dqrm.jpg

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 21:10
Ajme free, morat ćeš napraviti još jedan zimski vrt!
I mene su mučili adeniumi, malo sam im zaprijetila ali se samo jedan pokrenuo i tog sam ostavila- i sad opet ni makac a već je star 2 g i još je malecki- ići će na ljeto u vječna lovišta ako ne naraste.

E, sad, žao mi je što se nismo susrele- rasadnik Virag mi je poslao ruže poštom jer nisam naglasila da ću doći po njih!   Angry
Nadam se da će biti još prilika. 

smile79
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2012 u 00:39
Sunceee, e pa ne mogu reči da mi je žao kaj ti je Virag poslao ruže, ljudi su profesionalni, al mi je žao što smo izgubile priliku za susret !!  Uživaj u prelijepim ružicama sljedeće godine a mi čemo valjda naći priliku da se vidimo prije nego te ruže procvijetaju !!smile219

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 23:25
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

A ovo su moja 2 nova "dečka" !!  Jedan pikić i jedan nepikić !! 

smile96   koliki li su, obadva spavaju u ...pašteti !!!

yhopl6jdegibcuj1dqrm.jpg

Pa ti imaš već tolko kaktusa da ti i iz paštete skaču. Brzo buju oni prerasli paštetu pa im se nebuš mogla više smijati. Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 07:48
Uvijek je užitak doći k tebi, uvijek nešto novo , nešto staro a sve predivno.smile64
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 14:43
Aralija, drago mi je vidjeti te, hvala kaj si svratila !!  Da, malo ima novosti ali stare biljke donose još više radosti !!  Pogotove one koje od malena uzgajaš !! Lijepi pozdrav ti šaljem !!!smile219

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 14:46
Anabistrica, drago mi je vidjeti te u mojoj temici !! A paštetice...hihih, da ih je još više, uvijek se  nađe  mjesta za koju pašteticu !!!!!smile219  Pozdravček i tebi !!

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Studeni 2012 u 23:13
Draga Free evo me konačno malo kod tebe...Dugo nisam bila (sram me bilo),pa sam malo detaljnije pregledala tvoje carstvo...Poseban mi je gušt gledati kad znam kako to u živo izgleda...Tvoj prekrasni zimski vrt je prepun biljčica valikih i malih...Cvjetaju i dalje očito im je lijepo tamo..Baš ti zavidim na tom zimskom vrtu,to si već dugo želim, ali do daljnjeg niš od toga. U nedostatku zimskog vrta moj boravak po zimi postaje zimski vrt. Sva sreća da je boravak velik i ima puno svijetla i nikad u njemu nije prevruće..
Predivno ti je slonovo uho, divan cvijet..Nadam se da će i kod mene jednog dana procvjetati tvoje slonovo uho..
sutra je novi dan
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 09:16
Tu sam......švrljam smile57Baš dobro da sam svratila jer sam naučila da moram dipladenije više zaljevati kad su unutra....jedna mi je dobra a druga je skoro sva požutila i izgubila lišće. Sad znam da je to što sam bila škrta sa vodom Embarrassed
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 11:09
smile106Draga Free,
e
Evo i mene na druženju,kod tebe,veselim se malo i kod tebe navratiti,naučiti nešto i diviti se tvojem vrtu za dušuClap
diolademija sada odlazu u kuću.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 210211212213214 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.