Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neznam kaj je ovim bebačima ?? Svi sijani u isto vrijeme, a izgledaju kao da je jedan mladoženja, jedan pubertetlija a jedan u jaslicama !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
To ti je kod adeniuma tako, nisam veliki znalac, ali znam toliko da je vjerojatno riječ o genetici.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zadnja zraka današnjeg sunca uhvaćena fotićem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Free ,kako je tvoja dipladenija...koliko je zalijevaš...mojoj požutili listovi i otpadaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Orjentalni mak od Horti, Onur
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111, evo slikano pred minutu, samo za tvoje oči !! Tu i tamo koji žuti listić, po koja izdužena grana koju je bacila od kada sam je unjela unutra !! ![]() Ovo je prošlogodišnja, slika je malo tamnija ali se vidi da je još uvijek bujna i zelena, al i njoj požuti pokoji listić ! Sve su u zimskom vrtu, još nemam otvoren radijator ! Al treba im malo više vode ! ![]() Ovo je roza, još je uvijek zelena, al tu i tamo je pokoji žuti listić !! Ovo je položenica koju sam zakorijenila ljetos !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Mica je preslatka, a vrt i cvijeće kao u proljeće
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Triba, triba, draga moja ....al vremena za učenje imaš puno !!Pa išla potajice baciti oko na tvoje godine !! I vidi iznenađenja, isti dan slavimo rođendan, samo ja imam 5 godinica više !!
![]() Pa ćeš pomalo naučiti kao i sve mi !!! A na vodici ako su ti dipladenije na toplome, nemoj škrtariti !! A i ruselija treba više vode !! |
|
|
|
![]() |
|
ruseliju neman...al nabavit ću na godinu
![]() dipladenija mi je na verandi.....kod mene se ni noću još nije spustilo ispod 20 |
|
|
|
![]() |
|
A ovo su moja 2 nova "dečka" !! Jedan pikić i jedan nepikić !!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Ajme free, morat ćeš napraviti još jedan zimski vrt!
I mene su mučili adeniumi, malo sam im zaprijetila ali se samo jedan pokrenuo i tog sam ostavila- i sad opet ni makac a već je star 2 g i još je malecki- ići će na ljeto u vječna lovišta ako ne naraste. E, sad, žao mi je što se nismo susrele- rasadnik Virag mi je poslao ruže poštom jer nisam naglasila da ću doći po njih! ![]() Nadam se da će biti još prilika. ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sunceee, e pa ne mogu reči da mi je žao kaj ti je Virag poslao ruže, ljudi su profesionalni, al mi je žao što smo izgubile priliku za susret !! Uživaj u prelijepim ružicama sljedeće godine a mi čemo valjda naći priliku da se vidimo prije nego te ruže procvijetaju !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa ti imaš već tolko kaktusa da ti i iz paštete skaču. Brzo buju oni prerasli paštetu pa im se nebuš mogla više smijati.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uvijek je užitak doći k tebi, uvijek nešto novo , nešto staro a sve predivno.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija, drago mi je vidjeti te, hvala kaj si svratila !! Da, malo ima novosti ali stare biljke donose još više radosti !! Pogotove one koje od malena uzgajaš !! Lijepi pozdrav ti šaljem !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anabistrica, drago mi je vidjeti te u mojoj temici !! A paštetice...hihih, da ih je još više, uvijek se nađe mjesta za koju pašteticu !!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Free evo me konačno malo kod tebe...Dugo nisam bila (sram me bilo),pa sam malo detaljnije pregledala tvoje carstvo...Poseban mi je gušt gledati kad znam kako to u živo izgleda...Tvoj prekrasni zimski vrt je prepun biljčica valikih i malih...Cvjetaju i dalje očito im je lijepo tamo..Baš ti zavidim na tom zimskom vrtu,to si već dugo želim, ali do daljnjeg niš od toga. U nedostatku zimskog vrta moj boravak po zimi postaje zimski vrt. Sva sreća da je boravak velik i ima puno svijetla i nikad u njemu nije prevruće..
Predivno ti je slonovo uho, divan cvijet..Nadam se da će i kod mene jednog dana procvjetati tvoje slonovo uho.. ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tu sam......švrljam
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() e Evo i mene na druženju,kod tebe,veselim se malo i kod tebe navratiti,naučiti nešto i diviti se tvojem vrtu za dušu ![]() diolademija sada odlazu u kuću.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |